Přejít na obsah
Plavidla.cz

Žernoseky.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Ahoj tak ladislavjel mám nějaké staré fotky lodi jak jsem jí koupil a začal renovovat tak se mrkni na webovky už to konečně trochu fungje, pak tam ještě něco přidá .

Koukám že si dělal hned dva čluny.

Neviděl jsem na fotce chladič vzduchu,jestli tam není,tak si přišel cca o pět koníků ;)

Děláš taky vojenský veterány?Tatra 805? Mam vedle souseda,ten má 805 valník,čtyři V3S a UAZe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Na jezeře jsem se pohyboval uplynulý víkend a musím konstatovat, že voda nic moc. Na Malorce krásná, ale u pláže to smrdělo a všude zelňačka. Záleží na tom, kam to nažene vítr. Termín vinobraní by mi vyhovoval, nemám nic v plánu. Dej tip na místo, kde se seplujem.

Jirka

Odkaz ke komentáři

Budu se tam kolem poflakovat delší dobu - protože jsem až doteď vlivem povodně neměl kam pořádně plout.

Přímo na vinobraní - v Pá a So, bych viděl jako nejlepší stát na řece v klubu u Děčíňáků nebo Žernoseckejch. Jsou fajn, do vsi kousek, a je to tam aspoň trochu hlídaný. Týden před tím bych asi zkusil i vinobraní v Litoměřicích.

Odkaz ke komentáři

To by šlo. Já tu mojí kajutovečku můžu nechat pod molem pro osobní plavbu nebo nad přívozem u některýho tunýlku. Tak se mám alespoň na co těšit. Tento víkend jsou na jezeře závody kajutovek, krajský přebor a příští víkend se jedou kajutovky u nás, v Cirkvicích.

Jirka

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...