marek1 Zveřejněno 25. Červen 2012 Sdílet Zveřejněno 25. Červen 2012 Nedávno jsem se plavil na daleÅ¡ické pÅ™ehradÄ›. Cestou zpÄ›t jsem zaplul do jedné zátoky a pÅ™i vyplouvánà z nà pÅ™i pomÄ›rnÄ› malé rychlosti jsem nehoráznÄ› chytl spodkem nohy zÅ™ejmÄ› o skalnà výběžek. Byl jsem totalnÄ› v Å¡oku paÄ v mÃstÄ› nárazu jsem nic nepÅ™edpokládal( dostateÄná vzdálenost od bÅ™ehu,sonar, vÅ¡e v pohodÄ›). V okamžik nárazu jsem na lodi stál,ot. 1300/min. Najednou rána, já se zvedám ze zemÄ›,hledÃm co se dÄ›je, bÅ™eh byl daleko. NevÄ›dÄ›l jsem co se vůbec stalo. Najednou se podÃvám, že mám vytrimovanou nohu tak na 50 procent. V tu chvili mi bylo jasne, že jsem neco vzal nohou. Po vyndánà lodÄ› na vlek se mi ulevilo. NaÅ¡tÄ›stà pár Å¡krabancu, vrypů a zbytky rozdrcného kamene na spodku nohy. Vrtule v poho. Nedovedu si pÅ™edstavit, plout tam trochu rychleji. ChtÄ›l bych proto vÅ¡echny na toto mÃsto upozornit. Bohužel nemám zadnou podrobnou mapu tak, zde dám alespoň souÅ™adnice. Snad to pomůže. 49°9'35.529"N, 16°5'41.668"E OznaÄený modrý bod. Nejlépe je to vidÄ›t,pÅ™i pÅ™ekliknutà na leteckou mapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se