kaufi1 Zveřejněno 20. Červen 2009 Sdílet Zveřejněno 20. Červen 2009 nevite někdo,zdali se dá na orlíku tankovat benzin do lodě.to kanistrování je šílený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Červen 2009 Sdílet Odesláno 24. Červen 2009 Ahoj. Docela by mne to take zajimalo, ale koukam, ze nikdo nepise, tak to asi nebude moc valny. Nicmene s tim tankovanim do lodi je to tady vseobecne prekerni. Primo o lodni benzince vim akorat v Zernosekach u Litomeric. Skoda ze jich neni vic :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 24. Červen 2009 Sdílet Odesláno 24. Červen 2009 Ahoj jo ta benzínka žernoseky funguje proto tam kotvím loď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Červen 2009 Sdílet Odesláno 25. Červen 2009 Ahoj. Nojo prave, rad bych se podival i do jinejch lokalit nasich toku, ale odrazuje mne litani nekde s kanystrama, takze se vetsinou taky pohybuju v teto oblasti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaufi1 Odesláno 25. Červen 2009 Autor Sdílet Odesláno 25. Červen 2009 ahoj tak to já kotvím na orlíku.takže kanystruju.fakt vopruz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 26. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2009 Ahoj, rád bych se příští rok podíval na Orlík, jezdím touto lokalitou často na motorce a je to tam neskutečně krásný. Jak to tam je s plavbou? Může se alespoň při minimální rychlosti jet ve skluzu?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2009 Ahoj, Orlík má fákt něco do sebe, teď jsem měl možnost jet od nás tj. 124 km na Slapské přehradě po Vltavě dolů až na Labe a řeka pod Slapskou přehradou je už jen taková "kanička" kromě pár vyjímek. Orlík to je "kus vody" , ale jen kousek za Ždákovský most. Potom se to rapidně zúží ale je to moc hezká cesta a když je dobrý stav vody je pěkný výlet až do Týna n.V. Co se týče plavby tak od hráze (Orlická přehrada) až ke Ždákovskému mostu jen výtlačně do 25 km bez vln. Od Ždákováku po Rejsíkov tj. cca 33 km se smí jet bez omezení ale jen od 1.6 do 31.10. Potom až do Týna zase jen pianko. Jezdím tam od nás tak 2x do roka - moc hezký výlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se