tomas80 Zveřejněno 19. Červen 2012 Sdílet Zveřejněno 19. Červen 2012 Pokracovani z vlakna Dalesice:http://plavidla.cz/forum/viewtopic.php?pid=6566#p6566 Viktor mi fotky poslal mailem. Z nedostatku lepsich napadu jsem je nahodil na rajce: http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Dalesicka_prehrada_16.6.2012 Fotky jsou krasny. Jak se vyhejbate tem rozeklanym skaliskum? Abych si neposkodil "lak" az se tam budu chtit vydat. :DTak to muselo bejt pekny. Moooc pekna krajina, to verim, ze se Vam tam libilo.Nicmene po shlednuti fotek jsem nejak, nevim cim to muze byt dostal hlad :lol:. Sice je to trochu off, ale co je to za gril?Neni to Cobb?Samozřejmě,je to coobík,bez něho ani ránu(raději zapomenout doma manželku,než hrnec).Mezi těmi skálami proplouvají malé gumáky,bakeliťáky musí obeplout ostrov.člověk si tam kolikkrát myslí,že jede hlavním korytem a ono prd velebnosti,je to zátoka,jak už jsem napsal,paráda,myslím že jsem už viděl dost,ale takové maličké Ebro u nás je fantazie.Fotky pěkný, gril super, nebyl by nějaký odkaz :)Odkaz na co?Gril nebo Dalešice?Promiň že jsem neupřesnil, měl jsem na mysli gril ale už jsem si jej na netu našel. http://www.cobb-grily.cz/gril-stolni - tak kdyby to také někoho zajímalo :)Jo jo Cobb mám něco přes rok a je super.Můžu grilovat na lodi,na stole,balkóně a všechno je moc dobrý.Třeba kuře bejvá vysušený a z Cobbíka je super.Nejlepší je že se o maso nemusím nijak zvlášť starat.To kuře tam prostě vložím a za 2,5 hodiny ho vyndám hotový bez jediného sáhnutí,nebo mazání atd.Nešpekuluj a ber to.Mám ho už cca 3roky a jak jsem už psal raděj doma zapomenu manželku.Z příslušenství doporučuji nádstavec (kvůli kuřeti) a rošt.Na té ukázce ukazují,že ty kotlety pečou přímo na tom černém talíři,ale mi se maso přichytávalo a to mytí ve studené přírodní vodě bylo na mašli.Kdo má zájem,podělím se o zkušenosti z provozu.Kotlety griluju přímo na rořu na kuře,a dobrý.Koupil jsem k němu pánev wok.To byl ale gulášek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 19. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Tedy mel bych dotaz. CIm tam topis. Pouzivas klasicke brikety? Nebo je to neco specialniho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Použivám normálni brikety a podpalovač pepo,ale teď jsem koupil nějaké luxus z Hornbachu 3kg za 400,-Kč a stojí za hovno.Budu si muset přečíst ten pokec na pytlíku.Ty mrchy hřály slabě,ale strašně dlouho.Jinak stačí na 3/4kg krkovičky(obvyklá dávka )7ks briket. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Topím originální briketou Cobble stone.Jedna vydrží cca 3 hodiny.To stačí na guláš i na kuře.Zatím jsem zjistil,že se dá topit i briketama obyčejnejma,ale ty kouřej a nevydržej.Asi by šlo použít kokosové brikety z jakéhokoliv obchodu-jen kvůli vůni masa.Zjistiljsem,že čím lepší brikety koupím,tím lepší je výsledek.Jinak mašina je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 20. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 20. Červen 2012 Použivám normálni brikety a podpalovač pepo,ale teď jsem koupil nějaké luxus z Hornbachu 3kg za 400,-Kč a stojí za hovno.Budu si muset přečíst ten pokec na pytlíku.Ty mrchy hřály slabě,ale strašně dlouho.Jinak stačí na 3/4kg krkovičky(obvyklá dávka )7ks briket.To znam. Jednou jsem take koupil nejakou specialitu jako zdroj tepla pri grilovani a po prvni zkousce to slo do popelnice :). Diky kuci za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Červen 2012 Sdílet Odesláno 25. Červen 2012 Viktor poslal dalsi dve fotky ohledne grilovani: Jde to i za plavby. http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Dalesicka_prehrada_16.6.2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se