Přejít na obsah
Plavidla.cz

Grilovani na lodi


Doporučené příspěvky

Pokracovani z vlakna Dalesice:

http://plavidla.cz/forum/viewtopic.php?pid=6566#p6566

 

Viktor mi fotky poslal mailem. Z nedostatku lepsich napadu jsem je nahodil na rajce:

 

http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Dalesicka_prehrada_16.6.2012

 

Fotky jsou krasny. Jak se vyhejbate tem rozeklanym skaliskum? Abych si neposkodil "lak" az se tam budu chtit vydat. :D

Tak to muselo bejt pekny. Moooc pekna krajina, to verim, ze se Vam tam libilo.

Nicmene po shlednuti fotek jsem nejak, nevim cim to muze byt dostal hlad :lol:. Sice je to trochu off, ale co je to za gril?

Neni to Cobb?
Samozřejmě,je to coobík,bez něho ani ránu(raději zapomenout doma manželku,než hrnec).Mezi těmi skálami proplouvají malé gumáky,bakeliťáky musí obeplout ostrov.člověk si tam kolikkrát myslí,že jede hlavním korytem a ono prd velebnosti,je to zátoka,jak už jsem napsal,paráda,myslím že jsem už viděl dost,ale takové maličké Ebro u nás je fantazie.
Fotky pěkný, gril super, nebyl by nějaký odkaz :)
Odkaz na co?Gril nebo Dalešice?

Promiň že jsem neupřesnil, měl jsem na mysli gril ale už jsem si jej na netu našel. http://www.cobb-grily.cz/gril-stolni - tak kdyby to také někoho zajímalo :)

Jo jo Cobb mám něco přes rok a je super.Můžu grilovat na lodi,na stole,balkóně a všechno je moc dobrý.Třeba kuře bejvá vysušený a z Cobbíka je super.Nejlepší je že se o maso nemusím nijak zvlášť starat.To kuře tam prostě vložím a za 2,5 hodiny ho vyndám hotový bez jediného sáhnutí,nebo mazání atd.
Nešpekuluj a ber to.Mám ho už cca 3roky a jak jsem už psal raděj doma zapomenu manželku.Z příslušenství doporučuji nádstavec (kvůli kuřeti) a rošt.Na té ukázce ukazují,že ty kotlety pečou přímo na tom černém talíři,ale mi se maso přichytávalo a to mytí ve studené přírodní vodě bylo na mašli.Kdo má zájem,podělím se o zkušenosti z provozu.
Kotlety griluju přímo na rořu na kuře,a dobrý.Koupil jsem k němu pánev wok.To byl ale gulášek.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Použivám normálni brikety a podpalovač pepo,ale teď jsem koupil nějaké luxus z Hornbachu 3kg za 400,-Kč a stojí za hovno.Budu si muset přečíst ten pokec na pytlíku.Ty mrchy hřály slabě,ale strašně dlouho.Jinak stačí na 3/4kg krkovičky(obvyklá dávka )7ks briket.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Topím originální briketou Cobble stone.Jedna vydrží cca 3 hodiny.To stačí na guláš i na kuře.Zatím jsem zjistil,že se dá topit i briketama obyčejnejma,ale ty kouřej a nevydržej.Asi by šlo použít kokosové brikety z jakéhokoliv obchodu-jen kvůli vůni masa.Zjistiljsem,že čím lepší brikety koupím,tím lepší je výsledek.

Jinak mašina je to super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Použivám normálni brikety a podpalovač pepo,ale teď jsem koupil nějaké luxus z Hornbachu 3kg za 400,-Kč a stojí za hovno.Budu si muset přečíst ten pokec na pytlíku.Ty mrchy hřály slabě,ale strašně dlouho.Jinak stačí na 3/4kg krkovičky(obvyklá dávka )7ks briket.

To znam. Jednou jsem take koupil nejakou specialitu jako zdroj tepla pri grilovani a po prvni zkousce to slo do popelnice :). Diky kuci za inspiraci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...