ladislavjel Zveřejněno 19. Červen 2012 Sdílet Zveřejněno 19. Červen 2012 Neřešil někdo pomocný výfuk u závěsnýho motoru? Mam dvojtakt 85HP,při pomalý plavbě jdou spaliny spíš tim hornim než vrtulí,hrozně to smrdí! Myslel jsem že ho úplně zaslepim,nebo udělám nějaký kryt do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Zaslepení je špatně.Svedení do vody taky-narušíš tím poměr směsi v částečné zátěži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Červen 2012 Sdílet Odesláno 20. Červen 2012 Dvoutaktu nemuzes jen tak zmenit vyfuk, jsou na to hrozne citlivy, o hodne vic nez ctyrtakty. Koneckoncu, dvoutakty se na pomalou jizdu nehodej i z dalsich duvodu.Kup rodine kolicky na nos nebo jezdi rychle ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 20. Červen 2012 Sdílet Odesláno 20. Červen 2012 Občas na noze vypadne zátka, i výfuk myslím tím ten druhý - né přes vrtuli bývá pod vodou . Stalo se mi to na první pětce kterou jsem měl a zjistil jsem to až po první sezoně a do té doby jsem se divil jak to smrdí a řve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 20. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 20. Červen 2012 To je velký problém,když musim na jezeře 5km,ten smrad je opruz! To mažu 1;50 Mercury olej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 20. Červen 2012 Sdílet Odesláno 20. Červen 2012 Co máš za motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Červen 2012 Sdílet Odesláno 20. Červen 2012 Co máš za motor?to není tak podstatný a což takhle zkusit chudší volnoběžnou směs? většinou to totiž mají všichni na malý otáčky ublitý a proto to taky tak smrdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 20. Červen 2012 Sdílet Odesláno 20. Červen 2012 Co máš za motor?to není tak podstatný a což takhle zkusit chudší volnoběžnou směs? většinou to totiž mají všichni na malý otáčky ublitý a proto to taky tak smrdíMožná je to podstatný - zatím nevíme, jaký to je motor. Pokud se mám řídit, dle oleje, co tam dává, tak Mercury doporučoval 1:100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Červen 2012 Sdílet Odesláno 20. Červen 2012 v tomhle bodě máš pravdu, ale já většinou cejtím blbě spálenej nebo nespálenej benzín. proto bych šel po bohatosti směsi. předpojkládám, že maže podle předpisu výrobce motoru, nikoli výrobce oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 21. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. Červen 2012 Motor Yamaha tříválec.Zkusim mazat 1:75,uvidim...ten volnoběžný poměr taky upravim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 21. Červen 2012 Sdílet Odesláno 21. Červen 2012 Yamaha píše 1:100....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 21. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. Červen 2012 Já někde slyšel že 100,někdo říkal 50,zkusim zatim 75 s Mercury olejem.Ten kryt na horní výfuk by nebyl špatný,jen lehce do vody,jsou tam velký tlaky,je to asi 1200 ccm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se