Přejít na obsah
Plavidla.cz

Motory a čluny z Polska

alf

Doporučené příspěvky

Alfe, ja jsem lod kupoval v PL a docela jsem si nabehl. Pro zelenace je polsko hodne nebezpecnej trh. Sice jsou mozna levnejsi, ale nemysli ze za tu cenu koupis nejakej zazrak.

Radsi si usetri na nejakej novej 4takt se zarukou. Par let poslouzi i cinskej Parsun 2.6HP za 15000,-. S tim tvym clunem bys asi 5HP ani neuzil, utopil by te. Tyhle pidimotorky jsou za slusny prachy i v CR, nikdo je dlouho nedrzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alfe, jak píše Viki v Polsku se dá levně koupit ale pozor na to, od koho kupuješ. Já třeba koupil Cortinu 555 také z Polska ale byla dána na protiúčet na novou loď přímo u prodejce nových lodí a také byla u nich pravidelně servisována. Při prodeji mi připojily i motor na PC abych věděl o něm vše. Plachetnici jsem kupoval přes překupníka, nasliboval co tam nebude a nakonec zůstala skoro holá loď a baterku kterou jsem od něj vydupal tak jsem mohl rovnou vyhodit... Motor bych raději koupil tady u nás už k vůli případným reklamacím, ale tím nechci říci že vše je v Polsku špatné a každý prodává jen drek. Doopravdy záleží na koho narazíš, třeba přívěs jsem tam také koupil za dobrou cenu a super stav.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...