Přejít na obsah
Plavidla.cz

motor dvojválec prerobiť na jednoválec

Doporučené příspěvky

Ahoj

Ja jsem takto jednou premejslel o "odpojeni" jednoho valce u dvoutaktu 4-valce, kdyz se roztrhlo lozisko na klice a pist nasal jehlu z loziska do valce a parkrat si s ni pohral :). Bylo to v Chorvatsku po jednom dni jezdeni, proto s ohledem na celou dovolenou bez lodi pred nami vyvstala i tato uvaha. Nicmene nebylo mi to doporuceno z hledicka pry vyvazeni. Kdyz odpojis jeden valec, tak se ti rozhodi vyvazeni ojnice a ve vyssich otackach by mohl byt problem. Teda takto zhruba mi to tenkrat bylo popisovano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to vyzkoušej...ale nevidim jedinej rozumnej důvod,proč to dělat,pokud nejde o nouzovku...když to budeš dělat,tak tam nech ojnici s pístem,kroužky bejt nemusej ale můžou, alespoň stírací by tam být měl,vyndej ventily,zaslep díry po vodítkách ventilů aby ti neunikal olej.vyndej svíčku... Upraveno uživatelem Danykopy
Odkaz ke komentáři

Hele co vim, pulil se trabant motor pro motorovej paragliding - v jeho pocatcich. Jednoduchej dvoutakt, prace s tim jak na kostele a vysledek, hmm, no lidi s tim litali. A dodneska litaj, zejmena ti presvedceni o tom ze nouzove pristani je to prave koreni leteckeho sportu.

Ja bych do toho teda nesel - prodat silnej a koupit slabej je rozhodne lepsi reseni. O papirovejch problemech nemluve.

Upraveno uživatelem bahno
Odkaz ke komentáři

Len som sa potreboval rozhodnúť, či sa oplatí kúpiť, že bi som jazdil na jeden válec a druhý by som mal v zásobe keby sa prvý vydral alebo pri drel alebo keby bol vyhodený motor v kovošrote s pridretým jedným válcom či sa oplatí zobrať.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...
TOPlist