tom30 Zveřejněno 11. Červen 2012 Sdílet Zveřejněno 11. Červen 2012 Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať či sa dá lodní motor dvojvalcový prerobiť na jednovalcový, či stačí vybrať ojnicu s piestom a odpojiť ventily alebo iné. Za odpoveď vopred ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 11. Červen 2012 Sdílet Odesláno 11. Červen 2012 Zajímavej dotaz, a z jakýho důvodu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Červen 2012 Sdílet Odesláno 11. Červen 2012 AhojJa jsem takto jednou premejslel o "odpojeni" jednoho valce u dvoutaktu 4-valce, kdyz se roztrhlo lozisko na klice a pist nasal jehlu z loziska do valce a parkrat si s ni pohral :). Bylo to v Chorvatsku po jednom dni jezdeni, proto s ohledem na celou dovolenou bez lodi pred nami vyvstala i tato uvaha. Nicmene nebylo mi to doporuceno z hledicka pry vyvazeni. Kdyz odpojis jeden valec, tak se ti rozhodi vyvazeni ojnice a ve vyssich otackach by mohl byt problem. Teda takto zhruba mi to tenkrat bylo popisovano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 11. Červen 2012 Sdílet Odesláno 11. Červen 2012 (upraveno) tak to vyzkoušej...ale nevidim jedinej rozumnej důvod,proč to dělat,pokud nejde o nouzovku...když to budeš dělat,tak tam nech ojnici s pístem,kroužky bejt nemusej ale můžou, alespoň stírací by tam být měl,vyndej ventily,zaslep díry po vodítkách ventilů aby ti neunikal olej.vyndej svíčku... Upraveno 11. Červen 2012 uživatelem Danykopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 11. Červen 2012 Sdílet Odesláno 11. Červen 2012 no chlapče, vys.r se na to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom30 Odesláno 11. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 11. Červen 2012 ÄŽakujem za rady ja som len uvažoval lebo jeden predáva veÄľmi lacno 40k motor a mne stačí 20k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 11. Červen 2012 Sdílet Odesláno 11. Červen 2012 Snížení výkonu se dociluje ale úplně jinak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Citovat ÄŽakujem za rady ja som len uvažoval lebo jeden predáva veÄľmi lacno 40k motor a mne stačí 20k.Tak jezdi na půl plynu a nevymejšlej k....ny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Takova uprava je teda hodne extremni sport. Kdyby se to povedlo nastartovat, nepredpovidal bych tomu vic nez 2mth.Premejslim co nekoho vede k tomu, aby totalne zk*rvil funkcni motor... jestli teda je funkcni, kdyz je tak hrozne levnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Že by úspora paliva - néééé je to hrozná konina, to fakt nemuze fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Citovat ÄŽakujem za rady ja som len uvažoval lebo jeden predáva veÄľmi lacno 40k motor a mne stačí 20k.Že si z nás děláš srandu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Už jen ta představa že taháš ty kila navíc ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 (upraveno) Hele co vim, pulil se trabant motor pro motorovej paragliding - v jeho pocatcich. Jednoduchej dvoutakt, prace s tim jak na kostele a vysledek, hmm, no lidi s tim litali. A dodneska litaj, zejmena ti presvedceni o tom ze nouzove pristani je to prave koreni leteckeho sportu.Ja bych do toho teda nesel - prodat silnej a koupit slabej je rozhodne lepsi reseni. O papirovejch problemech nemluve. Upraveno 12. Červen 2012 uživatelem bahno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Musím se připojit k ostatním. Tome bez urážky , je to totální hovadina, všechno mluví proti! Prodej a kup slabší, i když myslím všichni toužíme spíš po pár konících navrch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom30 Odesláno 12. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Len som sa potreboval rozhodnúť, či sa oplatí kúpiť, že bi som jazdil na jeden válec a druhý by som mal v zásobe keby sa prvý vydral alebo pri drel alebo keby bol vyhodený motor v kovošrote s pridretým jedným válcom či sa oplatí zobrať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Jo, dělá si z nás srandu......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 (upraveno) Citovat panebože-když si pomyslim že tohle mě ma jednou živit-to raději budu od 65 každy rok plavat přes Labe-když přeplavu tak budu dal dělat,když nepřeplavu tak........... Upraveno 12. Červen 2012 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se