Anachy Zveřejněno 18. Červen 2009 Sdílet Zveřejněno 18. Červen 2009 Vážení "fóristi" může mi někdo prozradit funkci ukazatele podtlaku (VACUUM) na přístojové desce. Do dnešního dne (a to již vlastním kocábku druhým rokem a původní majitel mi k tomu také nebyl schopen nic sdělit) jsem zatím nezjistil zda hodnoty které ukazuje jsou OK či nikoliv. Přístoj napojen ze sacího potrubí. Při otáčkách od volnoběho do cca 2500 ot/min je ukazatel v zeleném poli na hodnotě 20 - 15. Při jízdě pod plynem tj cca okolo 4000 ot/min je mezi 0-5. Děkuji za nějaké info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Červenec 2010 Autor Sdílet Odesláno 13. Červenec 2010 Odpovím si sám, prý se jedná o něco jako ekonoměr, při pohybu v zeleném dobré jak to jde to červeného tak to tam teče a teče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Červenec 2010 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2010 zahoď to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Červenec 2010 Autor Sdílet Odesláno 13. Červenec 2010 zahoď toJe tam namontovanej tak je to lepší než díra v přístrojovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Červenec 2010 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2010 (upraveno) Ahoj. Jak to vubec vypada, je to aspon pekny na pohled? Mam obavy, ze o nejake ekonomicke jizde se u naseho konicku hovorit neda :)Maximalne mozna podle toho muzes poznat jak mas lod vytrimovanou. Upraveno 13. Červenec 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Červenec 2010 Autor Sdílet Odesláno 14. Červenec 2010 Pěkný pohled na budík je akorát pokud jedeš tak 10 km/h to je to pěkně v zeleném ale jakmile otevřeš klapky tak to jde do červeného a je úplně jedno co děláš s trimem. Ale taky na to nekoukám, jen mě zajímalo co to má za funkci, pak to viděl kamarád co dělá auta a přišel na to o co se jedná. Takže je to fakt víceméně asi k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se