Přejít na obsah
Plavidla.cz

Identifikace uživatelů fora

Anachy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 205
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

tak ted nerozumím já tobě, nebo ty mně. v tom návrhu je, že registrovaná plavidla mohou nést st. vlajku... tedy i my. a není to povinnost, tedy pokud nevyvěsíš nějakou jinou.

nějak mi z toho ale neleze, jestli vlajky denní signalizace se do těchhle vlajek taky počítají. např vlajka lodě nad 7m.

Tak to je trochu dilema, zda se to vztahuje i na tyto signalizační vlajky, ve znění je jen uvedeno, že pokud není vyvěšena statní neměla by tam viset žádná jiná, ale asi bychom se tady neměli zabývat slovíčkařením , na to stačej ty co seděj v parlamentu a senatu :)

Prostě bych to asi viděl tak, že pokud jsi registrovaný tak máš právo nést státní vlajku a taky to považuji za slušnost. A ostatní prapory bych tomu přizpůsobil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen takovej nápad, jsem si vzpomněl: my jsme kdysi podobné vlaječky vozili za předním oknem, přidělané čirou přísavkou. Není to vyvěšená vlajka, ale je vidět. Pro ty, co maj problém se státní, nebo vlajkovým stožárkem.

Vlajka ve výhledu před větrným štítem je dost otravná, ruší jak se furt klepe.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Ahoj, včera jsem se na slapský přehradě na 118 km s někým zdravil a myslím, že měl na zádi vlaječku plavidel. Sice jsem se snažil očumovat dalekohledem ale jelikož jsem stál s kamošem vyvazan bok po boku kousek od břehu dost mimo plavební dráhu nejsem si zcela jist kdo to byl ? :)
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Protoze se zase prd deje, dovolim si otevrit jedno male tema k diskuzi.

Chyba primarne suchozemskych firem - ceduli najdes az kdyz jdes zpatky do lode. Vono jedine dobre, jinak bysme nemeli zmrzlinu.

Kdyz jsem sel kolem recepce kempu, zdalo se mi, ze se tam dokonce asi vybira vstupny jako na koupalisti, takze zrejme se nepocita, ze by nekdo prisel od vody. Divna to vec na Slapech.

Asi budeme udelovat nalepky plavidel za Boat-friendly pristup, ne? At hned u mola poznas, kdyz jsi vitan.

Co si myslite o tom, nechat provozovatele sluzeb pro lodicky oznacovat mola (provozovny) nalepkama nebo vlajkama plavidla.cz, aby se poznalo, kde jsou nase kocabky vitany?

Dalo by se to svazat s nejakym oznacenim i v Itinerari, aby kazdy vedel, kde se urcite muze zastavit. Mam na mysli treba restaurace, obchody, obcerstveni a podobne (treba i autoservisy u vody).

Je samozrejme potreba posoudit do jaky miry je tohle komercni, ale zase na druhou stranu, myslim ze pro uzivatele plavidel (potazmo i dalsi plavebni verejnost) by to byla vyborna pomoc na cestach.

(Schvalne to pisu do identifikace uzivatelu fora - ackoliv se puvodne jednalo jenom o lode, uzivatel fora klidne lod mit nemusi, ale treba hospodu jo. ;) )

Odkaz ke komentáři

Ale budou. Dyt je to stejny jako kazdej jinej turistickej portal, akorat tady jde o vodu. Letaky www.dokempu.cz maji taky vyveseny.

Dyt vis, jak to vzniklo.... kdyz uz nalepky existujou, tak se daji pouzit celkem na cokoliv. Samozrejme ze se muze pouzit uplne jiny oznaceni, ale proc?

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Nazdarek panove. Dneska se jiz mohu rozepsat, protoze si jiz dopravam toho luxusu jmenem klavesnice a musim rici, ze na ni to psani utika trochu rychleji :). I kdyz je otazkou, zda bych se radsi jeste neslunil nekde na vode v Hrvatsku, ale timto hloubanim uz tady nebudu prznit dalsi vlakno, uz takto musim jedno upravit :lol: , ale to az v prubehu tydne.

Co se tyce vlajecek a samolepek plavidel. Z meho pohledu je to ciste na dobrovolnosti. Pokud kdokoliv bude mit zajem, tak neni nic jednodussiho si vlajku objednat a vyvesit ji kam chce. Neni preci nikde psano, ze ta vlajka, nebo samolepa musi bejt jenom a pouze na lodi. Myslim si, ze samolepku ma spousta nasich clenu i na aute. A z pohledu admina si myslim, ze jedine dobre. Kdyz bude vyvesenejch vic vlajek, vic lidi o tomto serveru bude vedet a muzou se zde zapojit do debaty.

Apropo, vsiml jsem si posledni dobou, ze je zde par novejch lidi na foru, ze by propaganda zacala fungovat ? :)

Odkaz ke komentáři

Propaganda snad funguje. Kolik tech vlajecek a samolepek je vubec k dispozici?

Klidne bych to udelal tak, ze bych na ty nejzajimavejsi mista zavolal (dokud je tak nejak sezona), ciste za ucelem oznaceni v ITI, kdyztak nejakou tu propagandu podporil. Vlajecky nebo samolepky i tak muzou bejt dobrovolny, proc ne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...