tomas80 Odesláno 6. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 6. Srpen 2012 Vyhoda krouzku neni zadna, je to proste krouzek skrz kterej musis protahnout provazek na pripevneni vrchni casti. Nebo si nahoru dat malou karabinku a pak to do toho ocka jenom zacvaknes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2012 Neni tam ten krouzek z nejkyho plachteniho duvodu, kterej nam unika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 7. Srpen 2012 tak ted nerozumím já tobě, nebo ty mně. v tom návrhu je, že registrovaná plavidla mohou nést st. vlajku... tedy i my. a není to povinnost, tedy pokud nevyvěsíš nějakou jinou. nějak mi z toho ale neleze, jestli vlajky denní signalizace se do těchhle vlajek taky počítají. např vlajka lodě nad 7m.Tak to je trochu dilema, zda se to vztahuje i na tyto signalizační vlajky, ve znění je jen uvedeno, že pokud není vyvěšena statní neměla by tam viset žádná jiná, ale asi bychom se tady neměli zabývat slovíčkařením , na to stačej ty co seděj v parlamentu a senatu :) Prostě bych to asi viděl tak, že pokud jsi registrovaný tak máš právo nést státní vlajku a taky to považuji za slušnost. A ostatní prapory bych tomu přizpůsobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2012 Jen takovej nápad, jsem si vzpomněl: my jsme kdysi podobné vlaječky vozili za předním oknem, přidělané čirou přísavkou. Není to vyvěšená vlajka, ale je vidět. Pro ty, co maj problém se státní, nebo vlajkovým stožárkem.Vlajka ve výhledu před větrným štítem je dost otravná, ruší jak se furt klepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 11. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2012 Děkuji za vlaječku a samolepky.nicméně by bylo lepší kdyby vlajka byla tištěna oboustraně...ale stějně je pěkná..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 12. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2012 Na autě to mám zde:http://ima.lide.cz/lide_photo_sm/201208/1215/c2/5027c858c2c7d7ad84080000.jpg?type=fresh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2012 No vida jak ji to tam slusi :). Diky za pochvalu vlajky, to potesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 26. Srpen 2012 Ahoj, včera jsem se na slapský přehradě na 118 km s někým zdravil a myslím, že měl na zádi vlaječku plavidel. Sice jsem se snažil očumovat dalekohledem ale jelikož jsem stál s kamošem vyvazan bok po boku kousek od břehu dost mimo plavební dráhu nejsem si zcela jist kdo to byl ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2012 Tak hosi sup sup jen se priznejte kdo to byl. Ted uz se tady neschovate :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Září 2012 Sdílet Odesláno 6. Září 2012 Protoze se zase prd deje, dovolim si otevrit jedno male tema k diskuzi. Chyba primarne suchozemskych firem - ceduli najdes az kdyz jdes zpatky do lode. Vono jedine dobre, jinak bysme nemeli zmrzlinu. Kdyz jsem sel kolem recepce kempu, zdalo se mi, ze se tam dokonce asi vybira vstupny jako na koupalisti, takze zrejme se nepocita, ze by nekdo prisel od vody. Divna to vec na Slapech. Asi budeme udelovat nalepky plavidel za Boat-friendly pristup, ne? At hned u mola poznas, kdyz jsi vitan.Co si myslite o tom, nechat provozovatele sluzeb pro lodicky oznacovat mola (provozovny) nalepkama nebo vlajkama plavidla.cz, aby se poznalo, kde jsou nase kocabky vitany? Dalo by se to svazat s nejakym oznacenim i v Itinerari, aby kazdy vedel, kde se urcite muze zastavit. Mam na mysli treba restaurace, obchody, obcerstveni a podobne (treba i autoservisy u vody). Je samozrejme potreba posoudit do jaky miry je tohle komercni, ale zase na druhou stranu, myslim ze pro uzivatele plavidel (potazmo i dalsi plavebni verejnost) by to byla vyborna pomoc na cestach. (Schvalne to pisu do identifikace uzivatelu fora - ackoliv se puvodne jednalo jenom o lode, uzivatel fora klidne lod mit nemusi, ale treba hospodu jo. ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 6. Září 2012 Sdílet Odesláno 6. Září 2012 Myslím že by bylo úplně nejlepší něco ve smyslu jako maj běžně za čárou - "Boat friendly" a člověk ví, že může. :-)Pochybuju, že provozovatelé kempů budou chtít nosit cizí logo. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Září 2012 Sdílet Odesláno 6. Září 2012 (upraveno) Ale budou. Dyt je to stejny jako kazdej jinej turistickej portal, akorat tady jde o vodu. Letaky www.dokempu.cz maji taky vyveseny. Dyt vis, jak to vzniklo.... kdyz uz nalepky existujou, tak se daji pouzit celkem na cokoliv. Samozrejme ze se muze pouzit uplne jiny oznaceni, ale proc? Upraveno 6. Září 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Září 2012 Sdílet Odesláno 8. Září 2012 Nazdarek panove. Dneska se jiz mohu rozepsat, protoze si jiz dopravam toho luxusu jmenem klavesnice a musim rici, ze na ni to psani utika trochu rychleji :). I kdyz je otazkou, zda bych se radsi jeste neslunil nekde na vode v Hrvatsku, ale timto hloubanim uz tady nebudu prznit dalsi vlakno, uz takto musim jedno upravit :lol: , ale to az v prubehu tydne.Co se tyce vlajecek a samolepek plavidel. Z meho pohledu je to ciste na dobrovolnosti. Pokud kdokoliv bude mit zajem, tak neni nic jednodussiho si vlajku objednat a vyvesit ji kam chce. Neni preci nikde psano, ze ta vlajka, nebo samolepa musi bejt jenom a pouze na lodi. Myslim si, ze samolepku ma spousta nasich clenu i na aute. A z pohledu admina si myslim, ze jedine dobre. Kdyz bude vyvesenejch vic vlajek, vic lidi o tomto serveru bude vedet a muzou se zde zapojit do debaty. Apropo, vsiml jsem si posledni dobou, ze je zde par novejch lidi na foru, ze by propaganda zacala fungovat ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Září 2012 Sdílet Odesláno 9. Září 2012 Propaganda snad funguje. Kolik tech vlajecek a samolepek je vubec k dispozici?Klidne bych to udelal tak, ze bych na ty nejzajimavejsi mista zavolal (dokud je tak nejak sezona), ciste za ucelem oznaceni v ITI, kdyztak nejakou tu propagandu podporil. Vlajecky nebo samolepky i tak muzou bejt dobrovolny, proc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Září 2012 Sdílet Odesláno 9. Září 2012 Vlajecek byla necela stovka, samolepky nevim kolik nechaval admin delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 10. Září 2012 Sdílet Odesláno 10. Září 2012 Já mam vlaječky takhle; http://img4.rajce.idnes.cz/d0407/7/7049/7049200_5e9a50d09a42378baa475da0ce821c7e/images/Nikon466.jpg?ver=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. Září 2012 Je mi jasné, že toho místa tam moc není, ale TOHLE ?! :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Září 2012 Sdílet Odesláno 10. Září 2012 ještě na tom schází německá........:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Září 2012 Sdílet Odesláno 10. Září 2012 (upraveno) Já mam vlaječky takhleTomu rikam hardcore. V Nemecku bych se bal ze mne za to nekdo zastreli. :D Upraveno 10. Září 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Soudruzi v NDR problém neměli :Dné, není kam je dávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 A me tady budete peskovat :). To uz i ja jsem si v Hrvatskej koupil vlajkovej drzacek na zabradli a vlajku si hodim dopredu na zabradli, abych nebyl cerna ovce :lol:To uz snad potom bude v cajku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Asi koupim plachetnici,budu mít stožár na vlaječky. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Jojo, tam se jich vejde :)A co ze rohodnuti jit do plachetnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 11. Září 2012 Sdílet Odesláno 11. Září 2012 Už ji mám.Myšlenka je asi ta,aby mi nic za prdelí furt nevrčelo.Tedy alespoň až dopluju na nějaké jachtařské teritorium.A těch vlajek...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 12. Září 2012 Sdílet Odesláno 12. Září 2012 Jojo, tam se jich vejde :)A co ze rohodnuti jit do plachetnice?Zrovna je tu v Ustí jedna na prodej.Pán ji staví asi 30let a už nemá síly...že bych pokračoval? No u mě by to bylo na dalších 20 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se