vokousana vrtule Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Huráááááááááááááááá, super zpráva,já sice chorvatsko udělám bez ní,ale po návratu se na ní těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2012 Velké poděkování Tomasovi, že se takto angažoval a pouhý nápad dotáhl do této fáze :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 13. Červen 2012 Sdílet Odesláno 13. Červen 2012 Jo, to by si zasloužilo nějakou odměnu. Díky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 13. Červen 2012 Sdílet Odesláno 13. Červen 2012 Jo,to sem zapoměl,DíKY Tomáši !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 13. Červen 2012 Sdílet Odesláno 13. Červen 2012 Velké poděkování Tomasovi, že se takto angažoval a pouhý nápad dotáhl do této fáze :) :)Jak jako pouhý nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Červen 2012 Sdílet Odesláno 13. Červen 2012 No Anachy chtel predpokladam rict super napad :)Diky, kuci. Staci kdyz budete s vlajkama spokojeni, predpokladam, ze budou v realu vypadat jeste lepe nez na monitoru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Samozřejmě i já jednu, prosím, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 doufam ze se na me nezapomelo :-) ja chci taky FANY1000 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 (upraveno) Ahoj také chci jednu vlajku na gumák :) prosím.. Upraveno 14. Červen 2012 uživatelem alf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Nebojte kuci, vlajek bude dost. Pak si budete moct objednat kolik je komu libo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 17. Červen 2012 Sdílet Odesláno 17. Červen 2012 čau všichni,můžu potvrdit,že vlajky je třeba.V sobotu jsem spunktoval veleregatu na Dalešicích,ale našli jsme se všichni TřI díky mojí kocábce s nápisem Kačka.Jinak výlet dopadl (alespoň pro mě a kluka)perfektně,super prostředí,vůbec jsme netušili,že něco tak parádního u nás vůbec existuje.Večer příjemné posezení s Vladimírem a jeho paní u domluvené slivovičky.Tímto se Vláďo omlouvám za odjezd bez rozloučení,ale v 7h ráno jsme ještě pojezdili a v poledne jsme upalovali.Celkové hodnocení - super - příští výjezd už bude i s druhou polovinou familie.škoda,že Marek musel fičet domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Červen 2012 Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 Asi už s křížkem po funuse ale nemohlo by v tom logu bejt něco co by jako naznačovalo, že jsme potrfení benzínovím bacilem? Jako logo dobrý ale evokuje to ve mě jen plachetnice ala jachting.info. Nic proti nim jakože nemám ale třeba takovej symbol rychlý vrtule by nebyl od věci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 29. Červen 2012 Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 Myslim ze toto se tu jiz probiralo dost a po zrale uvaze a domluve s adminem jez ma hlavni slovo bylo rozhodnuto takto. Vlajky jsou jiz v tisku takze na nejakou dalsi upravu je jiz pozde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 No jo, dyť už držim hubu :) Já si tam tu vrtuli domaluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 No to bude vypadat :) :lol:Pro zajimavost, co jsi mel na zakladce z kresleni, abych vedel na co se tesit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 Sullaco, nenech se odradit - alespoň budeš mít originál podle kterého Tě každý pozná :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 No to bude vypadat :) :lol:Pro zajimavost, co jsi mel na zakladce z kresleni, abych vedel na co se tesit :)Ty vole, z kreslení jsem měl vždy za jedna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 6. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2012 tak jak pokracuji ty vlajecky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2012 Hele, koukam ze uz jsi doma, ono dobre, byla tu pekna cina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 6. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2012 vyrazil jsem z veletova na pul patou-preckal jsem to uz doma -vcera mi to stacilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2012 (upraveno) Milan tahal lod z vody u privozu?Rikali kluci u privozu, ze se tam objevil nekdo s Jeepem a prej rikal, ze to ma jenom kousek po vsi. Upraveno 6. Červenec 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 6. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2012 (upraveno) jo-kolem 4 hodiny-jede rano domujdu spat-uz mi nejak nechutna Upraveno 6. Červenec 2012 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2012 Tak dobrou noc. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 23. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2012 Japato vypada s tema vlajkama? Uz je to pres mesic, co prej byli poslany do tisku a e-shop furt nevidno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 23. Červenec 2012 Vydržať, už jsou na cestě do shopu a měli by se tam objevit každým dnem. Nechtěli jsme Vás plašit předčasně ale Tomas80 ihned jak tam dorazí "pověsí" info na forum. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se