tomas80 Odesláno 30. Květen 2012 Sdílet Odesláno 30. Květen 2012 Vetsinou se dela jednostrany, oboustrany jsem moc nevidel.Webmaster se zatim jeste neozval, takze cekam na odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Červen 2012 Sdílet Odesláno 1. Červen 2012 Takze panove, zde odpoved od webmastra:" Dobrý den. Díval jsem se na návrhy, asi je opravdu nejlepší č1. " tedy se budeme ubirat timto smerem, tedy logo a pod nim text plavidla.cz. Jednalo by se o vlajku 20x30 cm a samolepky s logem a napisem na prenosove folii. Text jedna alternativa tmava, druha svetla kvuli vyraznosti na pozadi na ktery se bude samolepka lepit.Webmastr necha toto nacenit u sveho dodavatele a zjisti o jakou castku by se jednalo. Pak se domluvime, kde nechame vyrobit.Poslete mi prosim pres E-mail u meho popisu o jake pocty ceho, by jste meli zajem, at informativne vime o kolika kusech se bavime. Kdyztak do mailu dejte do zavorky i sve jmeno zde na foru! Zbytecne s tim zde nebudeme zaplnovat forum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Červen 2012 Sdílet Odesláno 3. Červen 2012 (upraveno) A kdy to bude hotový? Já chci jednu! Upraveno 3. Červen 2012 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Červen 2012 Sdílet Odesláno 3. Červen 2012 Samozrejme se budeme snazit co nejdriv. Pocitam, ze behem pristiho tejdne by se mela jiz rozhodnout cena a dodavatel a pak to jiz nebude na dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 3. Červen 2012 Sdílet Odesláno 3. Červen 2012 také si jednu vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Červen 2012 Sdílet Odesláno 3. Červen 2012 Ja taky jednu (pokud ji dokazu zaplatit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indianhk Odesláno 3. Červen 2012 Sdílet Odesláno 3. Červen 2012 Ahoj,taky se o jednu hlásím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Červen 2012 Sdílet Odesláno 3. Červen 2012 Ja taky jednu (pokud ji dokazu zaplatit).Neboj, kdyztak vymyslime nejakej splatkovej kalendar :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Červen 2012 Sdílet Odesláno 3. Červen 2012 (upraveno) Hypoteku uz mam, musis opatrne. ;) Upraveno 3. Červen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 4. Červen 2012 Sdílet Odesláno 4. Červen 2012 Já se hlásím o dva kusy... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 4. Červen 2012 Sdílet Odesláno 4. Červen 2012 Pánové, tomas80 a Anachy když už jste v kontaktu s majitelem webu,co ho zkusit aby si udělal malej e-shopíček,mikiny,trička,hrnečky a já nevim co dál,jo ještě vlaječky a stikerky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Červen 2012 Sdílet Odesláno 4. Červen 2012 No, vis, ze o tomto jsem vcera take premejslel :) ?Az s nim budu mluvit tak dam rec. Problem je v tom, ze je dosti casove zaneprazdnenej, takze nevim jestli by mel zajem do toho jit. Ale treba jo, uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 5. Červen 2012 Sdílet Odesláno 5. Červen 2012 Pro mě prosím taky jednu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 5. Červen 2012 Sdílet Odesláno 5. Červen 2012 Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 5. Červen 2012 Sdílet Odesláno 5. Červen 2012 Já taky jednu prosím,prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 5. Červen 2012 Sdílet Odesláno 5. Červen 2012 Už jsou nějaké v prodeji?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 5. Červen 2012 Sdílet Odesláno 5. Červen 2012 Jeste ne, ale snad jiz brzo budou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 6. Červen 2012 Sdílet Odesláno 6. Červen 2012 tak abych netrhal partu-taky jeden kousek prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 6. Červen 2012 Sdílet Odesláno 6. Červen 2012 Jak stojí psáno v Cimrmanovi - já bych si s dovolením také vzal(a). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza Odesláno 7. Červen 2012 Sdílet Odesláno 7. Červen 2012 Já prosím taky jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 7. Červen 2012 Sdílet Odesláno 7. Červen 2012 Poslete mi prosim pres E-mail u meho popisu o jake pocty ceho, by jste meli zajem, at informativne vime o kolika kusech se bavime. Kdyztak do mailu dejte do zavorky i sve jmeno zde na foru! Zbytecne s tim zde nebudeme zaplnovat forum.Tak sice jsme to měli posílat thomasovi80 na e-mail, ale když tak se tady taky přihlásím.... 1 vlaječku i pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Červen 2012 Sdílet Odesláno 8. Červen 2012 Mirzik-u , tebe uz mam zapsaneho, jako jeden z mala jsi mi to poslal na maila :lol: Predpokladam, ze behem pristiho tydne by mohla zacit vyroba vlajek. Finalni verze potisku, zkorigovana adminem je na obrazku. Co se tyce samolepek. Melo by byt ve trech variantach. Pruhledny podklad a logo s bilym textem, nebo cernym textem a treti varianta logo s cernym textem na bilem podkladu. Cena zrejme nebude vubec dramaticka :).Jeste na dotaz ohledne e-shopu a nejakych dalsich predmetu s logem plavidel. Konzultoval jsem s webmastrem a v zasade neni proti. E-shop snad nejaky bude pripravovat jiz pro dalsi distribuci vlajek a samolepek. Nicmene jde o to, zda by byl o dalsi sortiment s logem, jako hrnky, tricka, propisky, destniky atd nejaky zajem. http://nd05.jxs.cz/453/768/2731e5acc8_86195860_u.jpg?1339168803 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 9. Červen 2012 Sdílet Odesláno 9. Červen 2012 takze uz posilam adresu-abych rek pravdu-predpokladal jsem ze to vysumi do ztracena jako vetsina podobnych akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Červen 2012 Sdílet Odesláno 9. Červen 2012 No osobne doufam a v ramci moznosti se snazim, aby to nevysumelo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Takze panove. Samolepky objednal admin u sveho dodavatele a jiz se vyrabi. Na vlajecky jsem dnes zasilal objednavku do jedne reklamky. Az budou hotove budou zaslany adminovi a ten je hodi na svuj e-shop, kde si je budete moci objednat. Adresu e-shopu kde budou umisteny doplnim. Vcera jsem byl jeste jednat s reklamkou co nam dela vlajecky a pry vyroba cca 10 dni. Takze by jsme se jiz meli dockat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se