Přejít na obsah
Plavidla.cz

Identifikace uživatelů fora

Anachy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 205
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Takze panove, zde odpoved od webmastra:

" Dobrý den. Díval jsem se na návrhy, asi je opravdu nejlepší č1. " tedy se budeme ubirat timto smerem, tedy logo a pod nim text plavidla.cz. Jednalo by se o vlajku 20x30 cm a samolepky s logem a napisem na prenosove folii. Text jedna alternativa tmava, druha svetla kvuli vyraznosti na pozadi na ktery se bude samolepka lepit.

Webmastr necha toto nacenit u sveho dodavatele a zjisti o jakou castku by se jednalo. Pak se domluvime, kde nechame vyrobit.

Poslete mi prosim pres E-mail u meho popisu o jake pocty ceho, by jste meli zajem, at informativne vime o kolika kusech se bavime. Kdyztak do mailu dejte do zavorky i sve jmeno zde na foru! Zbytecne s tim zde nebudeme zaplnovat forum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslete mi prosim pres E-mail u meho popisu o jake pocty ceho, by jste meli zajem, at informativne vime o kolika kusech se bavime. Kdyztak do mailu dejte do zavorky i sve jmeno zde na foru! Zbytecne s tim zde nebudeme zaplnovat forum.

Tak sice jsme to měli posílat thomasovi80 na e-mail, ale když tak se tady taky přihlásím.... 1 vlaječku i pro mě

Odkaz ke komentáři

Mirzik-u , tebe uz mam zapsaneho, jako jeden z mala jsi mi to poslal na maila :lol:

Predpokladam, ze behem pristiho tydne by mohla zacit vyroba vlajek. Finalni verze potisku, zkorigovana adminem je na obrazku.

Co se tyce samolepek. Melo by byt ve trech variantach. Pruhledny podklad a logo s bilym textem, nebo cernym textem a treti varianta logo s cernym textem na bilem podkladu. Cena zrejme nebude vubec dramaticka :).

Jeste na dotaz ohledne e-shopu a nejakych dalsich predmetu s logem plavidel. Konzultoval jsem s webmastrem a v zasade neni proti. E-shop snad nejaky bude pripravovat jiz pro dalsi distribuci vlajek a samolepek. Nicmene jde o to, zda by byl o dalsi sortiment s logem, jako hrnky, tricka, propisky, destniky atd nejaky zajem.

http://nd05.jxs.cz/453/768/2731e5acc8_86195860_u.jpg?1339168803

Odkaz ke komentáři

Takze panove. Samolepky objednal admin u sveho dodavatele a jiz se vyrabi. Na vlajecky jsem dnes zasilal objednavku do jedne reklamky. Az budou hotove budou zaslany adminovi a ten je hodi na svuj e-shop, kde si je budete moci objednat. Adresu e-shopu kde budou umisteny doplnim. Vcera jsem byl jeste jednat s reklamkou co nam dela vlajecky a pry vyroba cca 10 dni. Takze by jsme se jiz meli dockat :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...