Přejít na obsah
Plavidla.cz

Identifikace uživatelů fora

Anachy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 205
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

bez tečky je to blbý to je prostě z hlediska typografie špatně. Vycházel bych z druhé varianty a font bych nedával stejný jako je na těchto stránkách. Opravdu bych to nějak vylepšil. Pokusím se sem hodit ještě nějakou variantu. Tisk je samozřejmě problém kvůli malému nákladu. šlo by to potisknout sítotiskem, ale něco to stojí ještě než začnete tisknou cca 3000kč + práce a barvy, takže pro pár lidí nesmysl. řezaná grafika je ok když se vybere dobrá folie, otázkou je co s tím udělá moře.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice nevim proc by to bylo bez tecky blbi, kdyz se takto dela spoustu log, ale budiz.

Co se kotvy a kormidla tyce, tak nerikam, ze se mi to nelibi. Nicmene symbol s lodni tematikou tam jiz je, motoraky to neresi a tak uz mi to prijde trochu preplacany. Podle mne by vlajka mela byt jednoducha, lehce zapamatovatelna. Ale samozrejme pokud to odhlasujem tak i kdyby se tam delala, tak jak pise Viky, bylo by nejlepsi tu kotvu doladit jen do jedne, pripadne dvou barev, protoze pokud a jako ze v tomto malem mnozstvi se to zrejme tisknout nebude ( cekam na nabidky, dopoledne jsem u obou urgoval, ale zatim nic), tak by s tim bylo hodne prace a samozrejme vetsi naklady.

Pokud se shodnem na grafice, tak se s tim samozrejme nekdo zkusenej popere.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že jakmile přijde nějaký cenový návrh na provedení tak to uzavřem výběrem z původních třech návrhů, demokracie je pěkná věc ale všeho s mírou, takže budeme muset udělat nějaké resumé, jinak by jsme se tady taky mohli dohadovat celou sezonu.
Odkaz ke komentáři

krom toho, že se mi nejvíc líbí vlajky tvaru plamence a ne obdélníkové ( a taky se tak rychle neroztřepí v rozích), bych si bejval myslel to poslat Frantovi Wunschovi, prakticky všechny vlajky kolem vody ( klubové, soutěžní, osobní ) dělal a má grafický voko. narozdíl od některejch tady.

konec konců bych se za ním mohl i zastavit, byl-li by zájem

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

Souhlas s Davidem. Klidne at si grafik rekne, ze jsme uplny debilove a navrhne to uplne jinak, hlavne at se za tu vlajku nemusime stydet, kdyz uz vyuzijem ty moznosti ji mit.

Jsem pro to radsi to udelat poradne, nez snadno a rychle.

skodavrs: Ten posledni font je jak z materinky, tzn. moc se mi libi. Kompozice se ale podle myho na vlajku nehodi, tohle je snad uz prekonany, ne?

Edit: Nebo uplne jinak.... ta materinka mne dovedla ciste pitomy kompozici:

http://www.volny.cz/valentvi/foto/plavidla.gif

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

to viky_cz:

no on je problém v tom, že s tímto motivem toho moc nezmůžeš, jinak co se týká kompozice tak nevím co má být podle tebe překonané. Základní pricipy jsou vždy stejné (zlatý řez atd.) Jinak to tvé zarovnání na střed by také šlo, ale je potřeba si uvědomit, že vlajka bude za levý okraj viset proto jsem to dával na pravý okraj zarovnat.

Pokud se budeme chtít držet předlohy tedy loga plavidel, tak nic moc lepšího vymyslet nejde. Pokud byste chtěli logo udělat hezčí a nové tak pak to může vypadat daleko lépe, ale zase to ztratí souvislost s tímto webem.

PS: já jsem grafik

Odkaz ke komentáři

Souhlas s Davidem, bylo by prima kdyby se na to mrknul někdo kdo už to někdy dělal a řekl k tomu své, tahat trika se svými návrhy si tady můžeme donekonečna ale podstatné je co se dá zhotovit a jak to bude ve skutečnosti vypadat, papír snese všechno.
Odkaz ke komentáři

návrh je udělaný tak aby právě byl zrealizovatelný proto je důležité aby to bylo vše na plné barvy (tedy bez barevných přechodů). Samozřejmě, že to bude dobré dát někomu co už vlajky dělal, ale obávám se že nim moc lepšího stejně nevymyslí, když jo tak budu jenom rád, chci aby to vypadalo co nejlépe, tahat triko si opravdu nepotřebuji.
Odkaz ke komentáři

Pro Skodavrs: Ja vim, jsme lamy....:)

Jinak teda tvoje navrhy vychazi z varianty 1, jak pises neni zde co vymejslet. A hlavne je dobre se drzet vyraznych jednotnych barev bez prechodu, ktere budou pekne videt a nebudou narocne na vyrobu. Stale ovsem nechapu, proc se branit pouziti stejneho fontu jako je na strankach. Kdyz se tu zde vetsina ohani typografii, tak mi to nejde do hlavy proc nebyt jednotni se strankama, kdyz ta vlajka by je mela "reprezentovat".

Pokud bych si mel vybrat font z tvojich navrhu, tak asi ten z posledniho obrazku a jak zde bylo napsano, plachty doprava.

Jinak se mi jiz konecne ozval kolega s nabidkou, takze zde prikladam. ( nabidka na variantu 1)

cena přípravy grafiky samolepek pro řez

cca 675 Kč bez DPH

cena samolepek 10ks (řezané)

cca 500 Kč bez DPH

nebo

cena přípravy grafiky samolepek pro tisk

cca 675 Kč bez DPH

cena samolepek 10ks (tištěné + ořez a zaoblení rohů)

cca 450 Kč bez DPH

a

cena přípravy grafiky vlajek

cca 450 Kč bez DPH při zpracování grafiky pro samolepky

cena vlajek tištěné jednostranné průsvitné 10ks (materiál vlajkovina)

cca 1400 Kč bez DPH + nutno připočíst cenu za obšití...

To by se muselo nechat udelat u nejake svadleny, ale myslim, ze to jiz nebude zavratna cena.

Az dostanu nekdy jeste odpoved od toho druheho cloveka, tak napisu.

Odkaz ke komentáři

Skodavrs:

Obavam se, ze hledat zlaty rez v napasovani dvou ohnutych trojuhelniku do obdelniku je pro negrafika zhola nemozny.

Ten prostredek mne napadl z duvodu jednoduchosti. Sice vim, ze to je takovy trochu stredoveky design, ale zda se mi to "srozumitelny". Jeste mne napadlo, ze by se ten plavidli text pod tim dal ohnout do tvaru trupu, ale neumim to namalovat.

Edit: Ted jsem si vsiml toho tvyho P.S. ... Ja grafik nejsem. Mozna neumim vymyslet nic prevratnyho, ale musim bohuzel priznat, ze jsem v navrzich nevidel zatim nic, u ceho bych se podival a rekl si: JO!

A je to skoda. Uvedomuju si, ze to neni snadny vymyslet (furt mi to vrta hlavou a nic).

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Tak,když jsem na začátku tohoto tématu které Anachy založil napsal "vlaječky s logem plavidel" myslel jsem logo na bílym obdelníku,snad i ten nápis,ale já to myslel jako poznávací znamení,neco jako "HA ten je z PLAVIDEL k němu můžu blíž,pozdravit,pokecat a nebude nadávat že jezdim moc blízko."Stejně na rozměru 20x30 bude z dálky vidět jenom ten modrobílej flek, z 5ti metrů přečtu plavidla a ze dvou metrů poznám vrtuli,kormidlo nebo kotvičku ale tak blízko nikoho nejezdim. Tak se snad nějak domluvíte. Oceňuji Anachyho za kontaktování majitele webu a tomas80 za kontaktování kámoše s tiskárnou. Snad si budu moct tu vlaječku a stikerku nekdy někde koupit.
Odkaz ke komentáři

to tomas80: ho

máš pravdu v tom, že pokud chceme dodržet logo plavidel tak by to mělo být včetně fontu. Problém je v tom, že logo plavidel je po grafické stránce děsný, teď na nikoho neútočím a udělat si vlajky, který nebudou hezký mi přijde škoda a proto jsem myslel využít pouze základní znak loga a nápis udělat hezčí. Samozřejmě když bychom to chtěli dotáhnout tak by bylo nejlepší udělat nové logo pro plavidla, které bude vypadat k světu a to pak použít na vlajky, ale to už se dostáváme jinam.

Odkaz ke komentáři

for dragon... : to asi není špatná cena, zkusíme ještě cca tento týden vydržet a potom bychom to nějak rozlouskli,

Navrhuji, tomu kdo bude zařizovat výrobu nejprve upřesnit kdo kolik vlajek bude chtít a dle toho rozpočítat cenu + další náklady a pokud poskytne dotyčná osoba číslo účtu převést peníze na účet za vlajky, sám předpokládám, že si jich vezmu více a předám i dalším osobně a dle toho bychom snad dali dohromady kdo kolik pošle.

A co se týče jak bude vlajka vypadat má přeci jen rozhodující slovo webmaster (majitel webu plavidla) tak necháme na něm jaký návrh upřednostňuje.

Odkaz ke komentáři

Skodavrs: Taky mi prijde skoda udelat vlajky nehezky.

Anachy: Je pravda, ze rozhodujici slovo ma majitel webu, ale urcite by nerad vybral vlajku, kterou si na lod nikdo neda, nejaka shoda tu panovat musi, jinak je to cely naprd.

To samozřejmě.

Tomas je ve styku s webmastrem, takže počkáme na jeho příspěvek a potom se uvidí, A když bude zájem tak se snad nějak domluvíme :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...