Přejít na obsah
Plavidla.cz

Unikající palivo

bambinone

Doporučené příspěvky

Včera jsem chtěl vyzkoušet loď na vodě, a tak jsem do plastové 22l nádrže spolu s trochou oleje nalil 5l z rezervy v autě - kanystr byl pěkně teplý, však bylo horko. V garáži, kde mám loď, ale nebylo chladněji. Nádrž jsem hned zavřel a šel balit další věci. Najednou slyším kapání a z děr na dně krabice přívěsného motoru crčel benzín. Otevřel jsem odvzdušňovací ventilek na nádrži a vyfouklo se slušné množství vzduchu a crčení ustalo. Žádnou závadu - uvloněné hadičky, ani nějaké zjevné místo úniku benzinu jsem nenašel. Na vodu jsem pak už nejel. Je to 30HP dvojtakt, benzín z karburátoru napodzim šroubem vypouštím, zkotroluji sítko a přes zimu ho rukou občas pootočím. Při opravě elektriky jsem opakovaně dával klíček do provozní polohy a palivový ventil cvakal...

Napadá někoho nějaká příčina, nebo, jak na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..ráno mně to nedalo a stavil jsem se v garáži a ejhle, našel jsem trochu shrnutý O-kroužek u palivového filtru. Při mačkání balónku bylo i vidět, že to jde okolo. Kroužek se nějak již protáhl, ale nacpal jsem ho pracně zpět a zdá se, že to opět těsní jako dříve. Díky za účast...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...