tomas80 Odesláno 9. Červen 2012 Sdílet Odesláno 9. Červen 2012 Ahoj jasně že zajedu už se těším ...ješte jsem to dal na tyto stranky ale tam mě odsoudili...http://www.jachting.info/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=113281#113281Z -JI- si nic nedelej, tam je to normalni, proto tam nechodim :).Tady se aspon clovek nemusi bat, ze se do nej lidi hnedko zacnou navazet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 9. Červen 2012 Sdílet Odesláno 9. Červen 2012 Jo jachtaří,některý ani tu ruku nezvednou a koukaj radši na druhou stranu když se míjíte ale to už sem si zvyk a přitom nefouká,plachty smotaný a jede na motor. A na druhou stranu pěkně jsi tam alfe "natřel" lidi kteří Ti tady poradili "špička z vody a řvoucí motor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 10. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2012 Ja sem to tam ukončil a děkuji všem za rady a přispěvky i za oporu.Určitě se někde potkáme a popovídame si otom všem.Nicméně jsem se nechtěl dotknout lidí z tohoto fóra. Tak jsem prostudoval stranky sps,lavdisu,a ještě mnoho jinych.Vodní značky z 80% umím.To že pujdu do lepšího je jasny /později/.Nicméně na vodu se těším..:D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 10. Červen 2012 Sdílet Odesláno 10. Červen 2012 Ahoj Alfe. Jestli Tě setřeli na J.I., nevadí. Jsou i jiné cesty a lidé. Holt staří mořští vlci zapomněli, že i oni byli kdysi štěňaty.Tady máš seznam komor: http://www.napalubu.eu/plavebni-komory .Doporučuji vypsat komory a telefony na menší formát, oboustranně olaminovat a můžeš mít sebou ve člunu.Pokud něco potřebuješ, ptej se, hledej. Dle možnosti se Ti dostane rady, někdy ale i posměchu. Nenech se odradit, každý nějak začínal. A ne každý nosí 50 tisíc ve šrajtofli jen tak. Tak si užívej plavbu. samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Červen 2012 Sdílet Odesláno 10. Červen 2012 než jsem stačil něco napsat, zdrhl jsi z JI. když budeš dělat vedení hřídele, nestálo by za to udělat tzv. "motorveslo" ?tedy hřídel uložená až u vrtule ( futro mazané vodou - guma, texgumoid a pod. ) a základová deska otočná? odpadlo by samostatné kormidlo a navíc by to podstatně lépe zatáčelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 10. Červen 2012 Sdílet Odesláno 10. Červen 2012 jak píše David, taky bych to tak řešil. Přiznám, že jsem Tumlera v reálu nikdy neviděl a měl jsem za to, že to takhle funguje normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 10. Červen 2012 Sdílet Odesláno 10. Červen 2012 na tohle by ti fundovane odpovedel maxik58-ma ty tumlery zmaknute-jako kluk jsem se zúcastnil plavby na kanoji s tumlerem a tam to mel pridelane jako motorveslo(z boku) ale jestli to byl orginal nebo samo-domo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 5. Červenec 2012 (upraveno) Zdravím tak jsem ten motor prodal a kupuji Selva 5hp dnes pro něj jedu do pl.zde:http://allegro.pl/silnik-zaburtowy-selva-5-km-i2438139640.htmlvideo zde:http://www.youtube.com/watch?v=QW3YzupDpqo&feature=player_embeddedTak snad bude dobrej ..:D Upraveno 5. Červenec 2012 uživatelem alf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 8. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. Červenec 2012 motor jede jak vínko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2012 Tak hlavne at slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se