ladislavjel Zveřejněno 16. Květen 2012 Sdílet Zveřejněno 16. Květen 2012 Nedával si někdo řezat barevné plexi kolem severních čech?Potřebuju uříznout 5mm v modré barvě. Rozbil jsem si štít :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 16. Květen 2012 Sdílet Odesláno 16. Květen 2012 plexi je na nic...nech to udělat z polykarbonátu ...je daleko pevnější,stálejší a odolnější. Já z něj vyráběl štít taky .Stačí na seznamu zadat ,,polykarbonát,, a vypadne ti sposta firem co to mají v programu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Květen 2012 Sdílet Odesláno 17. Květen 2012 Na zavodni auta se pouzival polykarbonat s nazvem Makrolon. Da se koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 17. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 17. Květen 2012 Ahoj,díky za rady,mrknu na to ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 17. Květen 2012 Sdílet Odesláno 17. Květen 2012 (upraveno) makrolon i plexi koupis v kazdem lepsim sklenarstvi-dokonce ti ho ohnou ale je to darda-jinak maxik58 tady daval link na vyzkousenou firmu v prazeaspon u me chteli za ohyb vic nez za plexi-tak jsem si to ohybal sam podle plech šablony Upraveno 17. Květen 2012 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se