marek1 Zveřejněno 15. Květen 2012 Sdílet Zveřejněno 15. Květen 2012 Ahoj všem, prosím o radu. Může mi někdo poradit, čím a jak čistí laminát? Je mi jasné, že už těžko docílím sněhobílé barvy,ale za zkoušku nic nedám. Používáte i nějaké leštící kotouče atd? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Květen 2012 Sdílet Odesláno 15. Květen 2012 Moje manzelka na to zkusila CIF a slo to. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 15. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2012 Počkej, fakt? Jde to tím? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Květen 2012 Sdílet Odesláno 15. Květen 2012 (upraveno) Mam na zadnim cele od toho relativne cistej pruh. Zde k videni (svislej napravo vedle motoru): http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Jarni_sraz_2012_-_Kralupy_nad_Vltavou#Fotografie0648B.jpg Upraveno 15. Květen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 15. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2012 Zkusím a uvidím, jen dělat celou loď, tak to bude trochu porodovka. Snad to nedoškrábu. Asi jsem zbytečně vyděšenej... Pár blaveb po načich vodách a šrámů tam bude víc než dost. Pak už na to vezmu rovnou brusnou pastu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Květen 2012 Sdílet Odesláno 15. Květen 2012 (upraveno) Vsak CIF je brusna pasta s mejdlem. Tenhle pruh ale vznikl jednim setrenim, jak v TV reklame, takze snad takova pakarna to nebude. Upraveno 15. Květen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 15. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2012 díkec, máš recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 15. Květen 2012 Sdílet Odesláno 15. Květen 2012 (upraveno) Já zatím čistím na rady davida solvinou, jde s tím dolů úplně všechno - šrány od oděrovky nějaké pramice, mastný skrvny, silikon, lepidla od folii z kterejch byli původní polepy. Piliny to všechno dostanou dolů ale gelcoat nepoškrábou. To mám tedy na hrubou špínu, a finální umytí jsem si letos koupil od Star Brite lodní šampon, ale ten jsem ještě nezkoušel a nakonec na to prsknu nějakej leštidlo s voskem, aby to zas vypadalo, protože gelcoat je už dost matnej. Upraveno 15. Květen 2012 uživatelem Charlie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Květen 2012 Sdílet Odesláno 15. Květen 2012 Vsak CIF je brusna pasta s mejdlem. Tenhle pruh ale vznikl jednim setrenim, jak v TV reklame, takze snad takova pakarna to nebude.pokud to není úplná prašivka, tak cifem ani jinou hrubou pastou nebo houbou, odřeš gecoat a bude se špinit o to rychlejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 15. Květen 2012 Sdílet Odesláno 15. Květen 2012 Davide, nekoukáš na reklamy? CIF, zářivý lesk bez škrábanců? :D a =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Květen 2012 Sdílet Odesláno 16. Květen 2012 Co se týče číštění lodě už se to zde také probíralo a jak psal tomas80 na jiném vláknu je třeba občas chvilku hledat než duplikovat témata :) , tak prosím o trochu trpělivosti při tom prohledávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 22. Červen 2012 Sdílet Odesláno 22. Červen 2012 mám odzkoušený Starbrite čistič trupu - naneseš houbou a necháš 2 min. působit, potom opláchneš vodou. Fakt zmyzí zažloutlé fleky (čára ponoru) vyčistí i rezavé fleky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taag Odesláno 7. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2012 Starbrite opravdu funguje, ale je to jen dost drahá kyselina, pozor když chceš čistit loď na vleku, leze dolů i zinek a pokud máš barevnou zámkovou dlažbu tak to na ní nechá stopy také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volitan_jb Odesláno 15. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2012 taky jsem použil tekutý prášek ale ten už nedokáže vytvořit jaký taký ochranní film a tak jsem použil auroru. Z jejich katalogu jsem měl Premium Boat Shine. Je to skvělý produkt na ochranu a stačí jednou ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 31. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2012 Mam dobre zkušenosti s carlanem(na čištění motoru).Z laminátu poušti i skvrny od rezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se