david Odesláno 16. Květen 2012 Sdílet Odesláno 16. Květen 2012 Tam kde na slapský vodě kotvím jsem od vysílače cca 25 km a když si vezmu že řeka je mezi kopci tak si nemohu na příjem stěžovat, je fakt, že si nejsem jist kolik pozemních dvbt chytám takže možná, že jsem na tom stejně jako dragon s tou svoji původní koronou :)ale alespoň to na lodi zapadne a není to nijak na úkor jízdy ani vzhledu.omnimax hraje dokonce i v štěchovickým kaňonu, a to všechny programy. kudy se tam ten signál nakroutí ani netuším. asi leze po řece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 17. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 17. Květen 2012 Tome Tome, Ty si letos nezajezdíš hihihi...Tady už dneska zase trochu padal sníh, možná už léto pomalu končí...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Květen 2012 Sdílet Odesláno 17. Květen 2012 Tam kde na slapský vodě kotvím jsem od vysílače cca 25 km a když si vezmu že řeka je mezi kopci tak si nemohu na příjem stěžovat, je fakt, že si nejsem jist kolik pozemních dvbt chytám takže možná, že jsem na tom stejně jako dragon s tou svoji původní koronou :)ale alespoň to na lodi zapadne a není to nijak na úkor jízdy ani vzhledu.omnimax hraje dokonce i v štěchovickým kaňonu, a to všechny programy. kudy se tam ten signál nakroutí ani netuším. asi leze po řeceNo to by za ty peníze asi měl , přeci by nemělo jít srovnavat antenku za 250,- Kč a zařízení za 3500,- , Ta by měla hrát i ve štěchovický komoře :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Květen 2012 Sdílet Odesláno 17. Květen 2012 Tome Tome, Ty si letos nezajezdíš hihihi...Tady už dneska zase trochu padal sníh, možná už léto pomalu končí...:-)Nojo, jestli nam to cervenec nezkazi, tak letos bude peknej podzim :) :). Jelikoz jsem jeste motor neodzimoval, tak bych aspon nemusel zazimovavat :)Nac stahovat gate, kdyz brod je jeste daleko. Taky mne to stve, ale snad uz to prijde. Zatim vyzkousej antenu, at se mam ke komu napichnout :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 22. Květen 2012 Sdílet Odesláno 22. Květen 2012 Zdar námořníci.Ta anténa za zkoušku stojí.Už jsem si jí taky objednal.Co děláte s napájením zesilovače?Je tam uvedeno ,že fachčí na 12V.Myslíte,že pojede přímo přez cigaretovou zásuvku,ať to nejede z 12 přez měnič na 220 A ADAPTéR ZPěT NA 12v?Notebook s televizní kartou vydrží bez potřeby zdroje a doklepe se solárem,jenom to napájeni zesilovače je třeba vyřešit ať nemusíme loďku ráno roztlačit po proudu.Díky V.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 22. Květen 2012 Sdílet Odesláno 22. Květen 2012 když je na 12V, tak ze 12V. jen bacha, někteří blbové výrobci dávají opačně polaritu na štekru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Květen 2012 Sdílet Odesláno 22. Květen 2012 nejlepší je když to můžeš napajet přímo z výstupu Tv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 22. Květen 2012 Sdílet Odesláno 22. Květen 2012 Ahoj.Jaké používáte televize?Ona by se asi hodila na ráno a večer pro děti.Mám prostor pro max 38cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coverline Odesláno 22. Květen 2012 Sdílet Odesláno 22. Květen 2012 Dobrý večer.Koupil jsem antenu která byla v ktalogu AWN stála 100Eu je jak na televizí a radio.Televizi jsem koupil Finland bere jak digitát tak logo stála cirka 7500 kč je i s přehrávačem uhlpříčka 22 palcu. Je jak na 12v -24v 220v.Volba dle státu kde momentálně stojím.Evropa středozemní moře odskoušeno,drví Karel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Květen 2012 Sdílet Odesláno 22. Květen 2012 Mám tuhle srandu http://reviews.conrad.nl/7866-nl_nl/372278/x4-tech-x4-tech-dvb-t-lcd-tv-sol-t8-5-reviews/reviews.htm , i přes některé nepříznivé recenze na tomto foru mě funguje super , Napájení to má 12/220 nebo box na baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 22. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 22. Květen 2012 http://www.eva.cz/zbozi/53260/btv-lcd-sencor-slt-1055dvdp-s-dvd-prehravacem/ Já jsem koupil tuhle a jsem fakt docela spokojen. Jen musím vyřešut příjem na vodě a bude to paráda :-) Přišla mi a "UFO" antena tak ji o víkendu prubnu. Takže Tome, doufám že se konečně uvidíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 22. Květen 2012 Sdílet Odesláno 22. Květen 2012 http://www.eva.cz/zbozi/53260/btv-lcd-sencor-slt-1055dvdp-s-dvd-prehravacem/ Já jsem koupil tuhle a jsem fakt docela spokojen. Jen musím vyřešut příjem na vodě a bude to paráda :-) Přišla mi a "UFO" antena tak ji o víkendu prubnu. Takže Tome, doufám že se konečně uvidíme :-)to je asi nejjednodušší. mám podobnej, 12,2" úhlopříčka a docela dobrý. napájení 12V + vlastní baterka. jen zvuk jsem musel vylepšit reprákama k PC, kde jsem vyřadil trafo a honím je taky ze 12V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 23. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 23. Květen 2012 No jasně, ale na loď to stačí uplně luxusně... dolby to není, ale raději poslouchám šumění vody. Stačí když rozumim, že bude sluníčko, teplo atd..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Tak jsem namontoval ten polský zázrak(plastový talíř jako anténa)za pár kaček.Na dvoře super příjem přez note book.Na dalešicích ani program pro ženy(zrnění).Ale nehrálo tam ani rádio,kromě Radio Vysočina,takže z fotbalu bylo prd a výsledek s polskem jsem zístil až po cestě zpět na dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 No netvrdil jsem že to je zázračná antena, ale fakt jsem si zatím nemohl stěžovat, měl jsi zapnuté napájení zesilovače v anténě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Já touto cestou děkuji anachy za typ ,antenu jsem si koupil a jsem maximálně spokojen.Ještě jednou diky ahoj Aleš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Jsem rad že to funguje i někomu jinému :) . Aleš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 19. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Tak další poznatky, UFO šlo jen někdy, druhý den uplně bez příjmu. Pak zase dobrý...za hodinu nic. Stačí s ní pohnout o pár desítek cm a uplně se to změní dokonce má vliv i poloha kabelu. Další pokus proběhl s antenou GLOMEX http://www.avaryacht.cz/tv-antena-v9125-00.p.aspx ale je to dost podobné. V Píšťanech prostě signál = zero! Pak je každá antena k ničemu. V televizi je zabudované DVD a UB tak se dá dívat alespoň na placky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Žádný zázrak jsem za ty prachy neočekával,byla to jen poznámka,že na Dalešicích mezi těma skálama opravdu nic,ani rádio.To jen informace pro obdivovatele šumění vody a řevu ptáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se