mirzik Zveřejněno 9. Květen 2012 Sdílet Zveřejněno 9. Květen 2012 Ahoj všem, určitě mi někdo poradíte, potřebuji rozměry klínových řemenů na motor Mercruiser 4,3L rok 1989,, nikde nemohu najít rozměr (délku), asi neumím hledat :-( Všude je akorát číselný kód pro objednání.Děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Květen 2012 Sdílet Odesláno 9. Květen 2012 Ahoj, řešil jsem řemen vloni, také jsem nemohl sehnat rozměr, tak jsem vzal řemen změřil délku, rozměr drážky a objednal v autodílech a sedí jak "prdel na hrnci" důležitá je délka ale ta se dá taky doladit +- nějaký cm a rozměr klínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 9. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 9. Květen 2012 Dík Anachy, vím že to jde změřit, myslel jsem si že si ulehčím práci :-), že bych to nemusel měřit a rovnou koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Květen 2012 Sdílet Odesláno 9. Květen 2012 Tak si vezmi tem starej sebou, v každý slušný prodejně na to mají měřidlo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Květen 2012 Sdílet Odesláno 9. Květen 2012 Taky jsem měl takovou představu, že objednám origo dle čísla, ale když jsem se podíval na cenu originálu a potom za kolik jde koupit rozumný klínový řemen, tak jsem vzal hned dva abych měl případně rezervu a ještě jsem ranec ušetřil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Květen 2012 Sdílet Odesláno 9. Květen 2012 Jak je popsano vyse. Vem si remeny, zajdi do nejake prodejny nahradnich dilu na auta a podle starejch koupis novy. Stojej par korun a neni problem. Ja jsem udelal uplne stejne. Ani nepotrebujes meridlo, staci oko :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 10. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. Květen 2012 Tak jsem je včera vyndal,a zajedu je koupit.Díky všemMirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Květen 2012 Sdílet Odesláno 10. Květen 2012 Hele stejně jsme Ti neporadili to co jsi potřeboval vědět a to že to máš vyndat a jít s tím do krámu jsi určitě věděl i sám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 10. Květen 2012 Sdílet Odesláno 10. Květen 2012 Ahoj,mám stejný motor. Mercruiser 4,3 karbec. Nevím jestli je to ale LX,jak ten tvůj. O víkendu se v něm budu vrtat, tak pokud je ještě nebudeš mít koupené, tak ti zašlu ty rozměry. Všechny řemeny mám od předchozího majitele nové a ty čísla jsou tam ještě čitelné. Ale dřív, jak v sobotu to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se