max tide Zveřejněno 5. Květen 2012 Sdílet Zveřejněno 5. Květen 2012 Ahoj, poradte prosim... Kupuji nove pneu na vlek na lod. Neresil jste nekdo v posledni dobe? Nemate nejaky zajimavy tip? Rozmer mam 165 R 13. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 6. Květen 2012 Sdílet Odesláno 6. Květen 2012 Ahoj záleží jaké požadavky jsou na pneu? Jestli máš jedno nebo dvojnápravový a jaké zatížení max. pneu potřebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max tide Odesláno 6. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 6. Květen 2012 Vlek je jednonapravovy. Lod ma cca 1,2 t.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 6. Květen 2012 Sdílet Odesláno 6. Květen 2012 Ahoj... kup 165R13C se zatížením 670 KG na kolo,jsou zesílené .Dají se sehnat na internetu od 1200,- Kč kus .Ale když to počítám tak pokud má loď 1200KG a váhu vleku cca 350KG tak to je stejně málo...tam bys měl mít jiný rozměr aby jsi dosáhl požadovaného zatížení .Rozměr 165R13C lze nahradit 185/70R13C kde je zatížení 950KG /kolo což v součtu dá 1900 KG , ale ta guma už stojí cca 2500,- Kč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 6. Květen 2012 Sdílet Odesláno 6. Květen 2012 Doporučuji ti 14" kola,včetně zátěžových ráfků na 900kg - mohu dodat kompletní kolo za 2550,- s pneu na 850kg.Ty tvoje 13"ráfky určitě nabudou na tuto požadovanou zátěž!Potom může prasknout i ráfek!! jakou máš nápravu? Rozteč a počet šroubů?bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 6. Květen 2012 Sdílet Odesláno 6. Květen 2012 Podívej se na nabídku pneu na karavany. Já jsem tak také sehnal zátěžové pneu a celkem za dobrý peníz. Chce to porovnat ceny, stejné pneu se liší až o 800,-Kč. V žádném případě bych neriskoval normální pneu z auta a to hlavně na jednonápravovém přívěsu, ty problémy potom nestojí za pár ušetřených kaček. Případně zkus www.paragan.cz, v e-shopu mají celkem dobrou nabídku pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 16. Květen 2012 Sdílet Odesláno 16. Květen 2012 rozhodně 14 zátěžové disky + pneu 14C - nejlevnější disky jsem kupoval od agadosu http://www.agados.cz/nahradni-dily/disk-5-5jx14-112x5-et-30 pneu jsem měl dobré takže jsem nekupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 16. Květen 2012 Sdílet Odesláno 16. Květen 2012 Já mám Cčka gumy dokonce zapsaný i v dokladech - 195R14C kupoval jsem lehce použitý z dodávky - Semperit sadu 4ks za 2tis. Disky jsem měl na vleku, ty jsem jen opískoval a dal pozinkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 16. Květen 2012 Sdílet Odesláno 16. Květen 2012 Ahoj, každopádně 14 palcu disky a pneuše s indexem C-zátežové. Pokud by jsi použil normální gumy bez označení C, tak můžou prasknout nebo tě budou obtěžovat nerovnou jíždou vleku z důvodu nepřiměřené deformace gumy. Něco jako podhuštěné kola u auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se