44franta Zveřejněno 27. Duben 2012 Sdílet Zveřejněno 27. Duben 2012 Toto téma je nějak dlouho mrtvé a rád bych to trochu oživil. Pochlubte se se svými miláčky a nápady nebo skušenostmi ohledně člunů a přepravy k vodě. Taky třeba nápady na vylet, kde jezdíte a tak. Jaké máte skušenostmi s motory a údržbou?? Já jsem takový kutil Tim a vše si dělám sám a rád se i přiučím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 27. Duben 2012 Sdílet Odesláno 27. Duben 2012 Na výlet máš možnost se přijet podívat příští týden do kralup nad vltavou na lodičkářský sraz.Tam možná najdeš inspiraci.Vem si s sebou stan.Začínáme v pátek a končíme v pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44franta Odesláno 27. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Duben 2012 Jo Jo díky jestli mi to okolnosti dovolí rád dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 29. Duben 2012 Sdílet Odesláno 29. Duben 2012 (upraveno) Kde se necha v kralupech spustit člun:?Měl jsem dva gumaky a stejne jsem je vozil na vleku.Vadilo me skladani a rozkladani a tahat se z motorem.Super jizdni vlastnosti měl gumak s laminatovym dnem jenze me ho nakej hajzl ukrad.Tak jsem koupil rovnou laminatovej člun. Upraveno 29. Duben 2012 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 29. Duben 2012 Sdílet Odesláno 29. Duben 2012 Přímov Kralupech v KVS Kralupy. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=204855571391599927855.0004beab69fede463ffd1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CMPboatCZ Odesláno 21. Leden 2013 Sdílet Odesláno 21. Leden 2013 čSVM má v sezóne snad na každý víkend nějakou akci, ročenka by měla být ke stažení na jejich webu. Milí a vstřícní lidé (z valné většiny), hezké lokality a většinou i dobře organizované akce. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se