marty75 Zveřejněno 26. Duben 2012 Sdílet Zveřejněno 26. Duben 2012 Ahoj všichni,sháním kontakt na nějakou firmu nebo soukromníka, který by udělal opravu Baylinera Ciera 2355.Loď je ve slušném stavu, ale před sezonou bych rád všechno zkontroloval a udělal všechno potřebné.Především potřebuju novou střechu a překontrolovat elektriku.Díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 26. Duben 2012 Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 Ahoj s tou střechou nevím , ale tu kontrolu elektriky se snaž zvládnout sám nic na tom neni, jsem ochoten ti poraditmám stejnou lod . ahoj Aleš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty75 Odesláno 26. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 Ahoj,díky za odpověď. Jsem bohužel pracovně pořád v zahraničí tak hledám někoho kdo by to zkontroloval.Mám tam po bývalém majiteli spoustu předělávek, které jsou částečně stejně nefunkční.Já bych se toho určitě nebál, ale jak říkám není čas.Jo a taky mi nefungují trim klapky. No bude toho asi víc. Jsem začátečník, splnil jsem si svůj sen a těším se až budu mít víc času.Takže si to spíš plánuju tak, že mi to někdo zkoukne a trochu mě zasvětí a pak už ji z ruky nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 26. Duben 2012 Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 Ahoj odkud jsi, ja z HK mohli bychom se sejít a dát řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty75 Odesláno 26. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 Ahoj,jsem od Kladna. Jestli bys měl chuť mi poradit nebo bys dokonce zvládnul opravy provést tak se určitě domluvíme. Jediný problém je, že jsem v čechách tak jednou za měsíc. Právě proto bych potřeboval někoho kdo by si s tím pohrál.Jo a ještě mě tlačí trochu čas, chtěl bych to stihnout do začátku července kdy mám dovču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 27. Duben 2012 Sdílet Odesláno 27. Duben 2012 Ahoj s časem jsem na tom stejně sotva zvládám svou lod, jinak ale když bys něco potřeboval vědět tak se ozvi po telefonu se taky dá lecos řešit ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 27. Duben 2012 Sdílet Odesláno 27. Duben 2012 Pro Marty75 - Vyrábím kompletní kočárové střechy a veškeré práce na motorových lodích včetně oprav /i GO/ motorů.Můžem se domluvit,zavolej na :608081142Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se