Přejít na obsah
Plavidla.cz

Pojištění lodi.

coverline

Doporučené příspěvky

Dám pár poznatku ohledně pojištění.

Dříve Aliance drahé.

Nyní PANTAENIUS Yachtversicherungen, adresa- Am Heumarkt 7 A-1030 Wien

Tel.+43-1-7109222

Fex.+43-1-710922213

Původní moje lod Drago s motorem Mercury 90 Hp pojištění 69,-Eu

pojištení na škody 6.000.000,- Eu

pojištění na majetek 250.000,-EU

Nyní Coverline 640 IB motor 3.L Mercrusier 71,52 Eu

Pojištění na škody 6.000.000,- Eu

Pojištění na majetek 3.000.000,-Eu

U této pojištovny jsem pojištěn 7 let a žádné problemy automaticky se prodlužuje.

Pjištění se vztahuje na celý svět i na řeky první pojištění jsem zjednával na veletrhu v Tulnu.

Spozdravem Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dám vědět dotaz jsem poslal v sobotu tak jsem zvědav jestli zareagují nebo se na mě "vyflajznou" Jo jinak TPS zde dělá zastoupení ale chtěl jsem to zkusit přímo u "zdroje" jak se říká proč chodit ke kovaříkovi když to jde přímo ke kováři :)
Odkaz ke komentáři

To je pravda, proč to nezkusit napřímo. TPS to pouze zprostředkovává, smlouvy a nabídku jsem dostal přes ně přímo z Rakouska, platil jsem to taky přímo v EURech. Pojistné podmínky mají v češtině. Měl jsem nabídku i od SMARTEO, ale tam to bylo na dlouhé lokte a dražší.

Dám vědět dotaz jsem poslal v sobotu tak jsem zvědav jestli zareagují nebo se na mě "vyflajznou" Jo jinak TPS zde dělá zastoupení ale chtěl jsem to zkusit přímo u "zdroje" jak se říká proč chodit ke kovaříkovi když to jde přímo ke kováři :)
Odkaz ke komentáři

Tak odpověď od pojištovny Pantaenius přišla obratem včetně kompletní nabídky variant a možností, jen jsem ještě neměl čas si vše pořádně přečíst a přeložit, jakmile se k tomu dostanu podám bližší info jak to od nich vypadá, je tam několik variant a ceny také dle toho vykalkulovány. :)
Odkaz ke komentáři

• 10 months later...
Tak jsem poptal pojištění lodi několik pojišťoven. Havarijko a povinné. Pouze pro čR, živel, vandalismus, manipulace a tak.Nejlepší nabídka asi od Smartea od nich taky nejlepší jenání, skvělá komunikace. Ale zkusím ještě poptat v Polsku.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...