soustov Zveřejněno 27. Březen 2012 Sdílet Zveřejněno 27. Březen 2012 prosím pomoc dne 27 .3 byla v klatovech ukradena kajutová plachetnice fam traveler -lod prosím o pomoc při hledání červená -bílá jméno tsunami plachty popsaný nápisem GER 114 plus motor johson v barvách lodi - na jednoosým bržděným vleku na kterém je ůplně nová nájezdová brzda knott prosím ihned volat policii nebo 777058012 moc dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soustov Odesláno 27. Březen 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Březen 2012 koupily jsme si havle duk 22 a tuto inzeroval a asi si v noci přijel kupec ale zadarmo prosím všechny kteří by vyděli převážet červeno bílou lod na vleku jednoosým dejte vědět dle kamery ukradeno 4 .15 ráno policie říká že je zašitá někde v okolí v lese a v příštích dne pojede rumunsko polsko slovensko .zloději si připravili na ukradení i druhou lod ale tu nestačily odvést ,.. prosím pokuste se mi ty svině najít dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 7. Duben 2012 Sdílet Odesláno 7. Duben 2012 prosím pomoc dne 27 .3 byla v klatovech ukradena kajutová plachetnice fam traveler -lod prosím o pomoc při hledání červená -bílá jméno tsunami plachty popsaný nápisem GER 114 plus motor johson v barvách lodi - na jednoosým bržděným vleku na kterém je ůplně nová nájezdová brzda knott prosím ihned volat policii nebo 777058012 moc díkAhoj, chtěl bych se zeptat jak jsi měl loď zajištěnu, nebo kde jsi ji měl uskladněnou. Mám dvě a už se mi zdálo že ji také "někteří" okukovali....... Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soustov Odesláno 10. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. Duben 2012 měl jsem ji v oploceném pozemku u klatov parkuji je tam už dvě zimy a nic ted jsem tam měl tři plachetnice jednu jsem odvezl domu a dvě tam nechal a připravil na kotvení na lipno lod jsem dal na nový vlek ,dovnitř motor ,plachty,vařič ,spacákya komplet náhradní kování a plánovali že ji dáme v sobotu na lipno na bojku ale zloději byli rychlejší a druhou lod si taky připravily na odvoz ale tu už nestačily. myslel jsem že se poměrně velká plachetnice někde objeví alespon na kamerach na silnici ale nic a policie taky žádnej poznatek jinak je asi nejlepší siundat kola a žehličku z vleku už to budu dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se