tomas80 Zveřejněno 9. Červen 2009 Sdílet Zveřejněno 9. Červen 2009 Ahoj lidi. Nemate nekdo zkusenost s i-shopem http://www.perfprotech.com/store/default.aspx . Prijdou mi tam docela solidni ceny nahradnich dilu a asi bych to i nekdy vyuzil.Diky za info popripade nejake doporuceni jineho zajimaveho internetoveho obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uživatel Odesláno 27. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2010 Ahoj, ještě jsi ten i-schop nevyužil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Odesláno 27. Říjen 2010 Ahoj. Jeste bohuzel ne. Uz ani nevim co jsem tam onehda shanel :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uživatel Odesláno 27. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2010 Zdravím ještě jednou. Mají tam super ceny na materiál, který se dost čast používá. Na př. gumové manžety všeho druhu, které u nás stojí min. dvojnásobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Odesláno 27. Říjen 2010 No ono ty polovicni ceny maj snad vsude krome nasi republiky :).Jeste jsem tam nic neobjednaval, protoze beru veci v nemecku. Ale asi to nebude k zahozeni to vyzkouset. Ceny vypadaj zajimave a myslim si, ze to nebude nejhorsi kramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 28. Říjen 2010 Ahoj, mám docela dobrou zkušenost s http://www.ishopmarine.com/ , přehledný katalog, vyhledávání dle čísel dílů. nabídka alternativních dílů od dalších výrobců, nabídka několika typů dodacích služeb a tím i cen za dopravu a nabídka úpravy ceny pro naší celnici :) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Říjen 2010 Autor Sdílet Odesláno 28. Říjen 2010 a nabídka úpravy ceny pro naší celnici :) .No vida to vubec neni spatna sluzba :)Do kolika se vlastne muze objednavat aniz by to spadalo do nejakych poplatku na celnim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 29. Říjen 2010 (upraveno) Bez cla a dně by to mělo být do 150e. Co se týče té ceny - automaticky byla na faktuře pro clo uvedena poloviční částky za díly , cena za dopravu byla plná ta se dá asi dohledat dle času dodání tak s tou nic nedělají. Upraveno 29. Říjen 2010 uživatelem Anachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uživatel Odesláno 6. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2010 Bez cla a dně by to mělo být do 150e. Co se týče té ceny - automaticky byla na faktuře pro clo uvedena poloviční částky za díly , cena za dopravu byla plná ta se dá asi dohledat dle času dodání tak s tou nic nedělají.Ahoj. Jaká byla dodací lhůta objednaných dílů a jakým způsobem jsi platil. Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2010 Ahoj. platit lze kartou a dodací lhůtu si vybereš dle sebe a samozřejmě v závislosti na ceně, když jsem v létě potřeboval ND do týdne tak mě to stálo cca 40usd ale i tak to bylo levnější než od nás nebo ze SRN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Únor 2011 Sdílet Odesláno 25. Únor 2011 Přidávám svoji poslední zkušenost se shopem z usa - www.ishopmarine.com . Objednání dílu dle katalogu - výběr od několika výrobců, cena dopravy dle doby dodání a typu doručovatele (je z čeho vybírat). při nejnižší ceně dopravy doba doručení od odeslání zásilky z obchodu až do domu neuvěřitelných 5 dní včetně celnice. Týden trvalo shopu než to připravily k odeslání. A to nejlepší nakonec - cena upravena tak aby to bylo vše pro c....i OK - a bez jakéhokoliv mého požadavku. Když mi to tak udělali loni myslel jsem že je to náhoda, teď se potvrdilo, že zřejmě běžný postup. Pro poštu jsem využil USPS - po celou dobu chodí po zadání požadavku na email upozornování kde se zrovna zásilka vyskytuje, funguje to super nééé jako česká pošta. Tak mohu jen doporučit. :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Únor 2011 Sdílet Odesláno 25. Únor 2011 (upraveno) Tak já přidám svoji zkušenost s nákupem z německa, sháněl jsem výfuky od Vetusu a u nás jsou šíleně drahý (vodní zámek, labutí krk, průchodka přes trup s klapkou a výfuková hadice, vše Vetus). Obědnával jsem u www.yachtzubehoer24.eu . Naprosto bezproblémové jednání, platba na účet předem také bez jediného problému (nělo by jít platit i přes PayPal) a doručení bylo za tři dni po odeslání peněz z mého účtu. Komunikace v němčině přes google překladač, poslali to přes DHL, u nás doručila česká pošta. Ceny byli proti imramovi v průměru o 50% nižší což se mi vyplatilo i přes mírně vyšší poštovné. Vše originál zabaleno a nabízejí celý sortiment Vetusu, hadice dělí po metru délky. Takže mohu jen doporučit, pokud někdo potřebujete cokoliv od Vetusu, opravdu se to oplatí. Na jejich stránkách je odkaz i na Vetus katalog, tam si lehce najdete co potřebujete (listuje se v něm jako v klasickém katalogu, a pak jen zadat objednací číslo do hledání na jejich stránkách. Upraveno 25. Únor 2011 uživatelem Charlie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Březen 2011 Sdílet Odesláno 8. Březen 2011 Přidávám další pozitivní zkušenost s ishopem http://www.scubastevesinternational.com/ , koupil jsem od nich SMART TABS SX. Celkem slušné ceny jak zboží tak dopravy a vše dorazilo přesně dle objednávky za cca 9 dní. Velký výběr všeho možného. :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 6. Duben 2011 Sdílet Odesláno 6. Duben 2011 Ahoj pánové zatím jsem kupoval vše zde marinepartseurope.com. protože jsem už letos on nich kupoval za nemalou částku tak mne zřejmě nabídli jednorázovou slevu 25% na celý další nákup.Platí do konce dubna já to již nevyužiju tak jestli někdo plánuje něco dražšího tak by se mu to mohlo šiknout Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 21. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. Květen 2012 Tak mam dalsi zkusenost s jednim nemeckym schopem. Konkretne www.segelladen.de . Kdyby nekdo na ne narazil, tak doporucuju nic neobjednavat. Nyni jsem od nich bral nejake veci na lod, ale je to s nima jak u blbejch. Chaos nejvetsi, nekolikrat jsem jim musel volat a nakonec jeste ani nedodali cele, poslali dobropis na penize, ktere sice po telefonni urgenci, ale vratili. Nicmene nedodane veci jsem musel shanet a narychlo objednavat jinde. Takze tento obchod NEDOPORUCUJI !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se