cespa Zveřejněno 19. Březen 2012 Sdílet Zveřejněno 19. Březen 2012 (upraveno) Dobrý den, při koupi lodi "ted v zimě" jsem vyšrouboval výpustní šroub na dně trupu lodi a nebylo na něm žádné těsnění-konopí atd. šroub je mosazny cca 1/2coul. Za týden bych chtěl na vodu a měl bych prozbu, mám šroub obalit konopím s vazelínkou? a nebo ho našroubovat zpět bez jakéhokoliv těsnění. Děkuji za rydy. Upraveno 19. Březen 2012 uživatelem cespa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 19. Březen 2012 Sdílet Odesláno 19. Březen 2012 Bez těsnění,ale nic nezkazíš,když použiješ teflonovou pásku - a hlavně dotahovat s rozumem - žádné na "krev", pak to nepovolíš !!!Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 19. Březen 2012 Sdílet Odesláno 19. Březen 2012 Jak pise Bootcentrum. Taky jsem o tomto jiz parkrate premyslel, protoze mi pripada, ze tesnici zatka je do konusu a vlastne by to mela utesnit sama. Nicmene vzdy parkrat omotam teflonovou paskou, pro jistotu. Konopi bych asi nepouzival, to mi prijde docela silne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se