viky_cz Odesláno 29. Červen 2012 Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 Tak ja uz letos na labi prolital pres sto litru benzinu na rozdil od nekoho :lol:Tyjo, ja bych ten benzin asi musel lejt do reky, abych mel takovou spotrebu. Dneska jsem z Veletova na Sandberk dojel na pul (vestaveny) nadrze, po doliti jsem to uz neresil, ale neco mi tam zbylo.Celkem mam za ten den asi 17km, vetsinou couracka, padlo na to pod 2 litry benzinu. :D Mimochodem, dneska, kdyz jsem se dloubal v motoru (protoze jsem si chytre pri startovani nezapnul benzin), nasel jsem uvolnenou svicku, byla pekne ocouzena, takze to uz bude delsi dobu. Dotahl jsem a jezdi to. Mam se krome obcasny kontroly o to nejak vic zajimat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 30. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 30. Červen 2012 já 150l,11motohodin...to je celkem slušný,né? :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 30. Červen 2012 Sdílet Odesláno 30. Červen 2012 Viky mas co dohanet :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 30. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 30. Červen 2012 Teď čekám až přestane pršet a jdu zas něco propálit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Červen 2012 Sdílet Odesláno 30. Červen 2012 Tak jsem to pocital a vyslo mi projetejch asi 10mth. Jenze u mne je ten problem, ze co motorhodina, to litr benzinu. Takze vasich vykonu bych dosahl jedine za cenu tydenniho jezdeni bez zastavky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 30. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 30. Červen 2012 Jó štástný to člověk...1l/h To, já jsem na tom vcelku dobře,max 25l/h,ale jiný 50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Červen 2012 Sdílet Odesláno 30. Červen 2012 No, jenze mne to frci maximalne 12km/h vis... to "stesti" je taky za neco. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 Taky se k vám doufám příští víkend přidám, ještě jsem letos nebyl. Tak doufám, že taky jezdíte a kravíte a nejste jen zakotvený jako ten s tím parníkem co se věčně sluní u ostrova na jezeře :))))))hele, predpokladam ze toto bylo jako na mne. Tak ja uz letos na labi prolital pres sto litru benzinu na rozdil od nekoho :lol:No bodeť by ne když ti to žere jak tank , máš to asi rozbitý :)))) Ne vážně, letos je to se mnou na prd ale tenhle vejkend pokud jen trochu bude slušný počásko tak chci jít. Stejská se mi po lyžování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 To Hr mě láká,ale zas se bojim že mě to finančně zrujnuje :) poplatky za vlek na dálnici,vinětu,pak dáš loď do vody a už chorvati natahujou ruku...Je fakt, že levný to nebylo, nejvíc ale sežrala platba za trajekt a dálnice. Dneska kdybych jel s lodí do HR tak bych se snažil najíát něco co nejblíže, tzn. na Istrii atd, akorát je fakt, že tam to neni zrovna moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 Istrie je hnusná. Já jezdím k šibeníku a je to bez problémů. Loď mám cca 5m přímo před apartmánem, je to tam celkem klidný, krytý když přidou vlny a hlavně nic za loď neplatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 Presne tak, jestli chces jet na Istrii s lodi, tak to zustan radsi na Labi, protoze rozdil vzdalenosti mezi Istrii a oblasti kolem Sibeniku, nebo murteru neni zas tak zavratny ale more je tam uplne o necem jinem a hlavne je tam vice kam jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 No dobrá, už mlčím! Tak taky koukejte nahodit fotky z těch avšich cest a 5m kotvení od baráku! Mimochodem letos budu rád i za to Labe :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 3. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2012 (upraveno) to Sullaco:tady je těch 5 metrů! abys viděl, že nekecámhttp://img525.imageshack.us/img525/3185/20072011265.jpg Upraveno 3. Červenec 2012 uživatelem skodavrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2012 for skodavrs: prima kotvení :) to je snad sen každého kdo jede na dovču k moři, loď pěkně na dohled i se soukromým molem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2012 A tady je tech 5 metru ode mne, ze taky nekecam :lol:To s cervenou plachtou je jeste nas starej clun. http://nd05.jxs.cz/217/474/5ddff8e10e_86754437_o2.jpg?1341345747 p.s.Sullaco nezoufej, cekaji te prijemnejsi veci nez dovolena v Chorvatsku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 3. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 3. Červenec 2012 Tak to je paráda! Jéště nějakou fotku...Takhle by se mi to taky líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2012 to Sullaco:tady je těch 5 metrů! abys viděl, že nekecámhttp://img525.imageshack.us/img525/3185/20072011265.jpgKde to je ? Je tam klid? Kolik je v baráku ubytovanejch? Smějí tam být i čokli? Jsem skromnej, vím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2012 A tady je tech 5 metru ode mne, ze taky nekecam :lol:To s cervenou plachtou je jeste nas starej clun. http://nd05.jxs.cz/217/474/5ddff8e10e_86754437_o2.jpg?1341345747 p.s.Sullaco nezoufej, cekaji te prijemnejsi veci nez dovolena v Chorvatsku :)No nevim... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 4. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2012 to Sullaco:Žaborič kousek za šibenikem, je tam celkem klid a v baráku mají dva apartmány. Jeden pro 6 osob a malej pro 2 osoby. S těma čoklama to bude horší. Jinak je tam ale spousta dlaších apartmánů. to Ladislavjel:http://img18.imageshack.us/img18/9847/040720111241.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2012 to Sullaco:Žaborič kousek za šibenikem, je tam celkem klid a v baráku mají dva apartmány. Jeden pro 6 osob a malej pro 2 osoby. S těma čoklama to bude horší. Jinak je tam ale spousta dlaších apartmánů. to Ladislavjel:http://img18.imageshack.us/img18/9847/040720111241.jpgMáš možnost to nějak ověřit/zeptat se? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 4. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2012 to Sullaco:jo zítra tam odjíždím a vracím se v srpnu.Obávám se, že již budou mít vše plno objednávám to tak půl roku dopředu a tento rok jsme jim zaplnili apartmán na 8 týdnů. Jinak se samozřejmě můžu zeptat jak jsou na tom sousedi. Popřípadě mohu zaslat kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2012 to Sullaco:jo zítra tam odjíždím a vracím se v srpnu.Obávám se, že již budou mít vše plno objednávám to tak půl roku dopředu a tento rok jsme jim zaplnili apartmán na 8 týdnů. Jinak se samozřejmě můžu zeptat jak jsou na tom sousedi. Popřípadě mohu zaslat kontakt.Hele letos nikam nejedu, možná až příští rok eventuelně. Poptej se když to půjde budu ti vděčnej, vypadá to solidně. Jinak si to užij a bacha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 4. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2012 to Sullaco:jo zítra tam odjíždím a vracím se v srpnu.Obávám se, že již budou mít vše plno objednávám to tak půl roku dopředu a tento rok jsme jim zaplnili apartmán na 8 týdnů. Jinak se samozřejmě můžu zeptat jak jsou na tom sousedi. Popřípadě mohu zaslat kontakt.Hele letos nikam nejedu, možná až příští rok eventuelně. Poptej se když to půjde budu ti vděčnej, vypadá to solidně. Jinak si to užij a bacha!na co si mám dát bacha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 4. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 4. Červenec 2012 to Sullaco:Žaborič kousek za šibenikem, je tam celkem klid a v baráku mají dva apartmány. Jeden pro 6 osob a malej pro 2 osoby. S těma čoklama to bude horší. Jinak je tam ale spousta dlaších apartmánů. to Ladislavjel:http://img18.imageshack.us/img18/9847/040720111241.jpgPěkný...takže za flek nic neplatíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2012 Kdyz ma majitel apartmanu svoje kotviste tak vetsinou nic neplatis. Jen jde o to jak to kotviste vypada. Muze to bejt boje a nebo neco luxusniho, co je na techto obrazkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se