ladislavjel Odesláno 30. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 30. Květen 2012 Nastavoval někdo bovdenový řízení?Mam tam sportovní volant s výčnělky na prsty a když jedu rovně musim ho držet někde na druhý hodině.Jinak mam taky vůli v řízení,asi 5cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 30. Květen 2012 Sdílet Odesláno 30. Květen 2012 a co si přenastavit volant vůči náboji? Bovdenama to asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 30. Květen 2012 Sdílet Odesláno 30. Květen 2012 Presne tak, toto bude asi nejjednodussi reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 18. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Tak jsem to řízení konečně nastavil.Dal se vysadit volant i doladit bovdenem hned u motoru,ale stejně když jedu na plný plyn,tak je to zas jinak,síla motoru táhne do strany ;-)Mam i nový sklo,sice jen bílý,ale dám modrou folii,koupil jsem 2m polykarbonátu a vyříznul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 pokud ti síla motoru při rychlé jízdě táhne do strany tak zkus změnit vytrimování nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Tak jsem to řízení konečně nastavil.Dal se vysadit volant i doladit bovdenem hned u motoru,ale stejně když jedu na plný plyn,tak je to zas jinak,síla motoru táhne do strany ;-)Mam i nový sklo,sice jen bílý,ale dám modrou folii,koupil jsem 2m polykarbonátu a vyříznul.Jojo, koukal jsem o vikendu, ze jsi řádil na jezere. Teda predpokladam, ze jsi to byl ty podle lodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 18. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Jo byl jsem v sobotu s rodinou,kde si byl?Nekotvil si náhodou vedle mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 18. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 pokud ti síla motoru při rychlé jízdě táhne do strany tak zkus změnit vytrimování nohyS trimem se teprve seznamuju,rozjezd maximálně dolu a pak postupně zvedat.Zrovna mě přišel budík ukazatel trimu,musim ho připojit ke stávajícímu senzoru na motoru,ještě musim někde sehnat schema zapojení.Je to šílený se pořád otáčet v jaký je pozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Nene, byl jsem zakotvenej na Malorce kousek od te potopene vany :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 18. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Jo,ja byl kousek od pláže,kotvil tam někdo s podobnou lodí.Tak to se zas určitě uvidíme,jezdíš tam často?Já tak jednou za čtrnáct dní,v sobotu bylo i koupání,super voda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Jo tam u plaze ma nekdo neco podobneho. Respektive to same jen o jednu stopu delsi :)My jsme tam prakticky kazdej vikend, tak se nekdy stav, docela bych ti to omrknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 21. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. Červen 2012 Tady jsem dal nějaký fotky s novým sklem ; http://www.rajce.net/a5611512 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 22. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 22. Červen 2012 Jo tam u plaze ma nekdo neco podobneho. Respektive to same jen o jednu stopu delsi :)My jsme tam prakticky kazdej vikend, tak se nekdy stav, docela bych ti to omrknul.Tak dneska jsem byl na jezeře a nikde jsem tě neviděl,zítra a neděli jsem zas v práci...tak zas další sobotu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Červen 2012 Sdílet Odesláno 24. Červen 2012 AhojJo v patek jsme prijeli az kolem osme vecer, to uz jsi tam asi nebyl.Jinak to plexi vypada pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 24. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. Červen 2012 Zdar,byli jsem na jezeře asi do půl sedmý,super voda,zas koupání...paráda.Na to sklo jsem původně chtěl dát modrou folii,nakonec to nechám být.Jo, přidělal jsem měřák trimu,super věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 26. Červen 2012 Sdílet Odesláno 26. Červen 2012 to ladislavjel:koukal jsem na ty fotky a spouštěl jsi to na vodu u vesláku ve Vaňově nebo je to nějaké jiné plato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 27. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Jo jo,veslařský chemička.Mam to tam domluvený,je to tam dobrý.Ty někde přes týden kotvíš,nebo jí taky taháš z vody?Já ji mam doma v garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 28. Červen 2012 Sdílet Odesláno 28. Červen 2012 mam ji v takové většší garáži. Míval jsem ji jeden rok na labi v LTM u tenisových kurtů. Pak byli nějaké dohady tenistům tam loď strašně vadila i přes to, že to jejich plato nebylo atd. Lidi jsou hold závistiví. V LTM je naprd, že mezi jezy je pouze 5km a v lovosicích na jezu jsou to pěkný pitomci, takže tam vždycky strávím hrozně moc času. Proto uvažuju že bych raději zajel do ústí a dal to na vodu tam. Můžu zajet na jezero a hlavně je tam dost velká vzdálenost mezi jezy. Nemám moc času, takže jsem letos ještě na vodě nebyl. Ve čtvrtek ale odjíždím do HR a vracím se až v srpnu, takže se snad dobře vyjezdím.Jo ústeckej veslák znám, také jsem dřív vesloval. S kým se tam domlouváš na spuštění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 28. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Červen 2012 Když jsem to na jaře objížděl na skutru potkal jsem tam pána kolem šedasáti drobný postavy,říkal že si to tam můžu spouštět,naposled tam trenoval nějaký nováčky,nevim jak se jmenuje, ale pak sem tam potkal asi před třemi týdny jednoho chytrolína,hrozně zvědavej,ptal se jak se dlouho zdržim na platu,jestli vim že je tam zákaz vlnobití a jestli mam papíry a tak.Chtěl jsem ho někam poslat,ale zas si tam nebudu dělat zle. Naposled tam byli ochotný tři chlápci a hned mi nabízeli pomoc...To chorvatsko mě taky láká,já jezdim do Omiše,ale zatim bez člunu,musim si zajistit kotvení a parkování vleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Červen 2012 Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 Taky se k vám doufám příští víkend přidám, ještě jsem letos nebyl. Tak doufám, že taky jezdíte a kravíte a nejste jen zakotvený jako ten s tím parníkem co se věčně sluní u ostrova na jezeře :)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 29. Červen 2012 Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 musíš si zajistit ubytování i s parkováním a pak není problém. Vlek necháš stát kdekoliv to už není problém. Rozhodně HR doporučuji tady na labi je to o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Červen 2012 Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 musíš si zajistit ubytování i s parkováním a pak není problém. Vlek necháš stát kdekoliv to už není problém. Rozhodně HR doporučuji tady na labi je to o ničem.Vím, sám jsem si to na Dugi Otoku užíval jako nikdy, nezapomenu na tu závrať když jsem poprvé vyplul a podíval se z boku a viděl jsem zřetelně až do deseti metrů. Nicméně už teď mám opravdu málo času a navíc jsem dodnes nenašel místo, které by splňovalo: Obyčejné bydlení u vody, někde v klidné zóně, ideálně na konci vesnice, kotvení přímno u domu nebo alespoň na dohled, kvalitní sjezd do vozy někde v adekvátní vzdálenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 29. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 Taky se k vám doufám příští víkend přidám, ještě jsem letos nebyl. Tak doufám, že taky jezdíte a kravíte a nejste jen zakotvený jako ten s tím parníkem co se věčně sluní u ostrova na jezeře :))))))Tu obrovskou modrobílou jachtu vidím převážně na marýně tankovat nebo někde zakotvenou,ještě sem jí na labi neviděl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 29. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 To Hr mě láká,ale zas se bojim že mě to finančně zrujnuje :) poplatky za vlek na dálnici,vinětu,pak dáš loď do vody a už chorvati natahujou ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 29. Červen 2012 Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 Taky se k vám doufám příští víkend přidám, ještě jsem letos nebyl. Tak doufám, že taky jezdíte a kravíte a nejste jen zakotvený jako ten s tím parníkem co se věčně sluní u ostrova na jezeře :))))))hele, predpokladam ze toto bylo jako na mne. Tak ja uz letos na labi prolital pres sto litru benzinu na rozdil od nekoho :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se