Přejít na obsah
Plavidla.cz

Někdo z ústí nad Labem

ladislavjel

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 142
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

• 3 weeks later...
Tak jsem to řízení konečně nastavil.Dal se vysadit volant i doladit bovdenem hned u motoru,ale stejně když jedu na plný plyn,tak je to zas jinak,síla motoru táhne do strany ;-)

Mam i nový sklo,sice jen bílý,ale dám modrou folii,koupil jsem 2m polykarbonátu a vyříznul.

Jojo, koukal jsem o vikendu, ze jsi řádil na jezere. Teda predpokladam, ze jsi to byl ty podle lodi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud ti síla motoru při rychlé jízdě táhne do strany tak zkus změnit vytrimování nohy

S trimem se teprve seznamuju,rozjezd maximálně dolu a pak postupně zvedat.Zrovna mě přišel budík ukazatel trimu,musim ho připojit ke stávajícímu senzoru na motoru,ještě musim někde sehnat schema zapojení.Je to šílený se pořád otáčet v jaký je pozici.

Odkaz ke komentáři

Jo tam u plaze ma nekdo neco podobneho. Respektive to same jen o jednu stopu delsi :)

My jsme tam prakticky kazdej vikend, tak se nekdy stav, docela bych ti to omrknul.

Tak dneska jsem byl na jezeře a nikde jsem tě neviděl,zítra a neděli jsem zas v práci...tak zas další sobotu :-(

Odkaz ke komentáři

mam ji v takové většší garáži. Míval jsem ji jeden rok na labi v LTM u tenisových kurtů. Pak byli nějaké dohady tenistům tam loď strašně vadila i přes to, že to jejich plato nebylo atd. Lidi jsou hold závistiví. V LTM je naprd, že mezi jezy je pouze 5km a v lovosicích na jezu jsou to pěkný pitomci, takže tam vždycky strávím hrozně moc času. Proto uvažuju že bych raději zajel do ústí a dal to na vodu tam. Můžu zajet na jezero a hlavně je tam dost velká vzdálenost mezi jezy. Nemám moc času, takže jsem letos ještě na vodě nebyl. Ve čtvrtek ale odjíždím do HR a vracím se až v srpnu, takže se snad dobře vyjezdím.

Jo ústeckej veslák znám, také jsem dřív vesloval. S kým se tam domlouváš na spuštění?

Odkaz ke komentáři

Když jsem to na jaře objížděl na skutru potkal jsem tam pána kolem šedasáti drobný postavy,říkal že si to tam můžu spouštět,naposled tam trenoval nějaký nováčky,nevim jak se jmenuje, ale pak sem tam potkal asi před třemi týdny jednoho chytrolína,hrozně zvědavej,ptal se jak se dlouho zdržim na platu,jestli vim že je tam zákaz vlnobití a jestli mam papíry a tak.Chtěl jsem ho někam poslat,ale zas si tam nebudu dělat zle. Naposled tam byli ochotný tři chlápci a hned mi nabízeli pomoc...To chorvatsko mě taky láká,já jezdim do Omiše,ale zatim bez člunu,musim si zajistit kotvení a parkování vleku.
Odkaz ke komentáři

musíš si zajistit ubytování i s parkováním a pak není problém. Vlek necháš stát kdekoliv to už není problém. Rozhodně HR doporučuji tady na labi je to o ničem.

Vím, sám jsem si to na Dugi Otoku užíval jako nikdy, nezapomenu na tu závrať když jsem poprvé vyplul a podíval se z boku a viděl jsem zřetelně až do deseti metrů. Nicméně už teď mám opravdu málo času a navíc jsem dodnes nenašel místo, které by splňovalo: Obyčejné bydlení u vody, někde v klidné zóně, ideálně na konci vesnice, kotvení přímno u domu nebo alespoň na dohled, kvalitní sjezd do vozy někde v adekvátní vzdálenosti.

Odkaz ke komentáři

Taky se k vám doufám příští víkend přidám, ještě jsem letos nebyl. Tak doufám, že taky jezdíte a kravíte a nejste jen zakotvený jako ten s tím parníkem co se věčně sluní u ostrova na jezeře :))))))

Tu obrovskou modrobílou jachtu vidím převážně na marýně tankovat nebo někde zakotvenou,ještě sem jí na labi neviděl :)

Odkaz ke komentáři

Taky se k vám doufám příští víkend přidám, ještě jsem letos nebyl. Tak doufám, že taky jezdíte a kravíte a nejste jen zakotvený jako ten s tím parníkem co se věčně sluní u ostrova na jezeře :))))))

hele, predpokladam ze toto bylo jako na mne. Tak ja uz letos na labi prolital pres sto litru benzinu na rozdil od nekoho :lol:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...