Přejít na obsah
Plavidla.cz

Někdo z ústí nad Labem

ladislavjel

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 142
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Sebuzín je dobrej řekl bych nejlepší široko daleko, spoštím tam 6m Baylinera 1,3t. Jde to i když je nízkej stav vody, nicméně se musí s vlekem víc do vody a hlavně couvat rovně, je tam pak takovej zub. Nejlépe když si to nejdřív prošlápneš abys byl v obraze ze dna, před sezonou se tam mohou oběvit nějaký naházený šutry a podobně. Jinak mám jen předohraba a i když je asfalt mokrej tak jsem neměl nikdy problém. Jen prosímtě pak nenech auto u vjezdu, jako někteří chytráci. Jinak spouštět to chce vždy ve dvou, molo bohužel chybí, takže za lano a loď natáhnout pomalu ke travnatému břehu, je tam jemný písek, pokud je málo vody tak bacha, jsou tam šutry.

PS: přemejšlim o tom již tři roky, domluvit se pár lidí co tam spouštíme a dát ten sjezd pěkně do pucu včetně mola. Ale zatim nikdo můj nápad moc nesdílel.

PS2: soudě dle tvého fota, koupils od powerboatu tu limitku co měla být údajně jen pro film s Jamesem Bondem?

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týká parkování, já parkuju vždy naproti tomu sjezdu dál po cestě na trávě, ta cesta tam vede někam dál, a autem se dá stát téměř na trávě, že to nikomu nevadí. No myslím, že tenhle člun, samozřejmě ještě dosti upravený byl v epizodě "Jeden svět nestačí". Ale jestli je to fakt on, nevím, oni lidi z Powerboatu jsou prej taky dosti pohádkáři :o) Ale na tom nezáleží, pokud je lodička pěkná a dobře jezdí... Co tam máš za motor?
Odkaz ke komentáři

Jeden svět nestačí to určitě nebude,to by musel být z nějakého posledního dílu.Podle dokladů je z roku 2004.

Z powerboatu říkali že udělali pár kousků pro film James bond a pan Cimrman mi u přepisu na plavebce říkal,že ho dovezl z ameriky tam natáčeli nějaký akční film.Jinak motor Yamaha 85,poslední dva roky stál v tom Powerboatu,kupoval jsem ho loni.

Jinak mam ještě motoráček 4,5m tříkýlový s motorem Wartburg...poloviční spotřeba :-)

Odkaz ke komentáři

Jeden svět nestačí to určitě nebude,to by musel být z nějakého posledního dílu.Podle dokladů je z roku 2004.

Z powerboatu říkali že udělali pár kousků pro film James bond a pan Cimrman mi u přepisu na plavebce říkal,že ho dovezl z ameriky tam natáčeli nějaký akční film.Jinak motor Yamaha 85,poslední dva roky stál v tom Powerboatu,kupoval jsem ho loni.

Jinak mam ještě motoráček 4,5m tříkýlový s motorem Wartburg...poloviční spotřeba :-)

Myslim, že jedinej člun a honičku v něm je právě v Jeden svět nestačí, tam je ten tvůj samozřejmě ještě nastrojenej nějakou turbínou atd ale základ to bude stejnej.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...