Přejít na obsah
Plavidla.cz

potřeboval bych radu odzkušenějších...

Hami

Doporučené příspěvky

Koupil jsem si laminátový člun bez motoru, ten chci zakoupit nyní a potřeboval bych poradit, jakým klíčem mám stanovit HP motoru abych neměl problém s přihlašováním. Poradí mi někdo??? Rád bych za lodí tahal i lyžaře.

Předem moc děkuji za vaše rady a zkušnosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na člunu by měl být nějaký štítek, na kterém mají být uvedeny tyto údaje, pokud tam není o jaký člun se tedy jedná ? musí se ten typ nějak jmenovat a dle toho bych postupoval. Hledej shodný typ, na SPS to stejně po tobě budou chtít vědět a pokud člun nemá štítek s CE bude problém s přihlášením, snad najít stejný typ.
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Jasně. A sice existuje klíč - hlavně u přívěsných motorů, u zabudovaných je to složitější (pevnost, obšívka, tvar lodě), ale poslední slovo má vždycky SPS, ta dává papíry a když se nebudou mít čeho chytit, pro jistotu můžou povolit menší výkon. A nezapomeň na zařízení pro lyžování, nebo ti lyže nepovolí.
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Hlavně pozor na tažné zařízení, já dovezl loď z Polska která má tažné těsně za závěsným motorem (továrně instalované) a v Přerově na SPS mi jej nezapsali z důvodu umístění. Podle SPS musí být minimálně v 1/3 lodi ze zadu.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...