Hami Zveřejněno 3. Březen 2012 Sdílet Zveřejněno 3. Březen 2012 Koupil jsem si laminátový člun bez motoru, ten chci zakoupit nyní a potřeboval bych poradit, jakým klíčem mám stanovit HP motoru abych neměl problém s přihlašováním. Poradí mi někdo??? Rád bych za lodí tahal i lyžaře.Předem moc děkuji za vaše rady a zkušnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 3. Březen 2012 Sdílet Odesláno 3. Březen 2012 ahoj , ja jsem take zacatecnik ,ale takove dotazy jsem vzdy nasmeroval primo na SPS Praha , mas jistotu a klid :-) nez jedna pani povidala............ Zatim mi na SPS vzdy velmi ochotne poradily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 3. Březen 2012 Sdílet Odesláno 3. Březen 2012 NO záleží co je to za člun, jestli něco menšího, tak minimum pro lyžaře bývalo 40Hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Březen 2012 Sdílet Odesláno 4. Březen 2012 Hlavne by bylo dobry si nejdriv vyjasnit, jestli je vubec mozny ten clun prihlasit. Ono to totiz u nas neni az tak snadny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Březen 2012 Sdílet Odesláno 4. Březen 2012 Na člunu by měl být nějaký štítek, na kterém mají být uvedeny tyto údaje, pokud tam není o jaký člun se tedy jedná ? musí se ten typ nějak jmenovat a dle toho bych postupoval. Hledej shodný typ, na SPS to stejně po tobě budou chtít vědět a pokud člun nemá štítek s CE bude problém s přihlášením, snad najít stejný typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan Odesláno 19. Březen 2012 Sdílet Odesláno 19. Březen 2012 Jasně. A sice existuje klíč - hlavně u přívěsných motorů, u zabudovaných je to složitější (pevnost, obšívka, tvar lodě), ale poslední slovo má vždycky SPS, ta dává papíry a když se nebudou mít čeho chytit, pro jistotu můžou povolit menší výkon. A nezapomeň na zařízení pro lyžování, nebo ti lyže nepovolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 6. Duben 2012 Sdílet Odesláno 6. Duben 2012 Hlavně pozor na tažné zařízení, já dovezl loď z Polska která má tažné těsně za závěsným motorem (továrně instalované) a v Přerově na SPS mi jej nezapsali z důvodu umístění. Podle SPS musí být minimálně v 1/3 lodi ze zadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se