taag Zveřejněno 6. Červen 2009 Sdílet Zveřejněno 6. Červen 2009 (upraveno) Hledám člun s motorem wartburg před renovací.Pokud o nějakém budete vědět tak prosím písněte. Předem díky Upraveno 6. Červen 2009 uživatelem taag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojto Odesláno 4. Květen 2010 Sdílet Odesláno 4. Květen 2010 mám jeden, ve kterém byl původně wartburg, teď je tam namotovaný 4 takt Ford 2.0 V6 ze Siery (bohužel bez TP, slíbili mi na SPL že by mi to přihlásili... ale je už to dávněji... )je v rozpracovaném stavu, a pak se naskytla koupě jiného mazlíka Navíc momentálně nemám čas ani na jeden.. Pokud by o něj byl zájem určitě bychom se domluvili.., rád bych ho viděl v provozu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 7. Červen 2010 Sdílet Odesláno 7. Červen 2010 Zrovna jeden kupuji.Přivezu ho z moravy.Je ale ve špatném stavu,takže rovnou do dílny.Pokusím se o celkovou rekonstrukci.Potom sem dám fota.Budu ho mít příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 7. Červen 2010 Sdílet Odesláno 7. Červen 2010 mám jeden, ve kterém byl původně wartburg, teď je tam namotovaný 4 takt Ford 2.0 V6 ze Siery (bohužel bez TP, slíbili mi na SPL že by mi to přihlásili... ale je už to dávněji... )je v rozpracovaném stavu, a pak se naskytla koupě jiného mazlíka Navíc momentálně nemám čas ani na jeden.. Pokud by o něj byl zájem určitě bychom se domluvili.., rád bych ho viděl v provozu..Ten tvůj mě taky zajímá.Cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raschi Odesláno 3. Srpen 2016 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2016 Tady si někdo pěkně vyhrál s renovací, nádhera...https://sport.bazos.cz/inzerat/63801544/Motorovy-clun-s-motorem-Wartburg.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 1. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 1. Říjen 2017 Ahoj všem, stal jsem se majitelem člunu Galaxie z r.1970 a potřeboval bych poradit, jakým způsobem lze dodělat řazení ? Mám to napřímo a myslím, že to není to pravé ořechové. Případně i koupím potřebné díly. Díky Fanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 1. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 1. Říjen 2017 K Wartburgu patří LEWO, dá se koupit občas na Ebay. Jedno mám, ale už má zájemce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 1. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 1. Říjen 2017 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 2. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 2. Říjen 2017 jinak kdyby bylo potřeba, zvládám na LEWU G O, a seřízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 2. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 2. Říjen 2017 Super děkuji, můžu poprosit o tel. kontakt ? Potřeboval bych nějaké informace a takhle je to zdlouhavé. Moje číslo je 608332321 děkuji Fanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oshurty Odesláno 11. Září 2018 Sdílet Odesláno 11. Září 2018 kdyby někdo sháněl warťáka do člunu:https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-wartburg-bootsmotor/k0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky