Jbenda Zveřejněno 24. Únor 2012 Sdílet Zveřejněno 24. Únor 2012 Zdravim.Potrebuji do laminatoveho clunu pridelat konzoli rizeni.Existuje naky system spoje k tomuto urceny?Mam na mysli nake nyty se zavitem do laminatu atd.Kde se da sehnat?Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Únor 2012 Sdílet Odesláno 25. Únor 2012 Pokud máš přístup z druhé strany, dej tam normálně šroubky s matičkama, samozřejmě nerez. Pokud z druhé strany přístup není, tak nerez trhací nýty. Já nakupuji normálně ve spokovacím materiálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Únor 2012 Sdílet Odesláno 25. Únor 2012 Zkus www.akros.cz maj tam toho docela dost. Jen pro pouziti na lodi doporucuju specifikaci A4, zvlaste jestli budes provozovat na mori. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Únor 2012 Sdílet Odesláno 25. Únor 2012 a jakou mas lod?jednoplast-dvouplast?-existujou takove jako nyty s zavitem M6-ma to vzadu takova kridylka co se zdedormuji-zkus sadrokartonare nebo pod.jestli to je jednoplast tak jedine laminovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Únor 2012 Sdílet Odesláno 25. Únor 2012 Jo na moře A4, já jezdím jen vnitro, mám A2, přírubu na průchod saildrivu u plachetnice mám šroubovanou skrz loď, celou sezonu ve vodě a šrouby pořád jak nový, mám jich tam celkem 16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 27. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Únor 2012 (upraveno) Pravě že mam dvouplašt takže se z druhe strany nedostanu.Ty sadrokartonove prave nejsou z nerezu.Celej 4m člun važi 110kg takže je ten laminat celkem slabej.Co je to A4 a A2??? Upraveno 27. Únor 2012 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Únor 2012 Sdílet Odesláno 27. Únor 2012 A4 a A2 jsou tridy nerezu(odolnost)-nevim jake mas na to pozadavky ale pro bezny provoz bych to pribouchal trhacimi nyty-nerez-budes ale asi potrebovat hydralickou nytovacku- rucni asi na 5mm znicis-takhle by to udelali v 99% i,, odbornici,,+pojistit tmelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 27. Únor 2012 Sdílet Odesláno 27. Únor 2012 No když tam není přístup, tak trhací nýty a podmáznout celý spoj sikaflexem, ten to přilepí a rovnou utěsní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 27. Únor 2012 Sdílet Odesláno 27. Únor 2012 trhací nejty bez podložky ze slabýho laminátu ancvaj vytrhá. kombinovat to s lepením - pokud to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Únor 2012 Sdílet Odesláno 28. Únor 2012 pokud pouzijes trhaci nyt BULB-TITE www.abrasiv.cz tak se ti nic nevytrhne + tmel proti vode-hlavne se to pak da odvrtat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 28. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Únor 2012 Nejak ho na tech strankach nemohu najit.Nerez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Únor 2012 Sdílet Odesláno 28. Únor 2012 (upraveno) naradi pro nytovani-nyty a nytovacici matice a nebo p.google-v praci jsme s nima nytovali polypropylenove desky a drzelo to perfektne maji i nerezv tom abrasivu maji jen jak vypada-v e-shopu fakt nejsou ale dobrej prodejce spoj.materialu je urcite sezene tu adresu jsem tam dal jen jak to vypada Upraveno 28. Únor 2012 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se