Přejít na obsah
Plavidla.cz

Koberec + oprava zastřešení

mirzik

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám 3 dotazy.

1) jaký jste použili při výměmně koberec na podlahu do motorového člunu? Chtěl bych ho po letech vyměnit, zdá se mi dobrý zátěžový, ale když na něj sáhnu rukou tak mi připadá dost hrubý.

2) jak opravit (přilepit) odtržený koberec polstrování stropu kabiny? Je na několika místech odtržný a prověšený, nechce se mi ho sundavat celý, tak čím a jak ho přilepit?

3) Doporučíte mi někdo šikovného čalouníka na opravu zastřešení? Plachta a okna jsou v pohodě, jako nová, ale je špatný zip, takže potřebuji jen výměnu zipů, ale jsem puntíčkář, takže opravdu někoho kdo si s tím poradí, pohraje a dokáže to udělat jako by to bylo originál.

Kdo poradí, nebo kdo už se s tím také někdy setkal a řešil?

Dík za názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cau

ja ti odpovim jen na to co vim,, zatezovy koberc ,vzhledem k tomu ze je to na lodi je docela dobra volba, nema se v tom totiz jak drzet voda.

na prilepeni stropu jsem v aute pouzil klasicky chemopren ,to jedine vzdy drzelo ale musis dodrzet postup!

calounika nevim ,sam schanim

Odkaz ke komentáři

Koberec jsem do otevřeného kokpitu použil takový ten který má zespodu jakoby gumové polštářky, tím je lehce nadzvednut a perfektně vysychá mam jej už druhý rok a ani známka plísně. Ale netuším jak se to jmenuje spíš jsem jej koupil náhodou a až potom zjistil jak dobře funguje. Co se týče opravy plachty vím o jednom fakt šikovném - p.Ovčička - http://www.o-sails.cz , ale je dost drahý, již mi dělal tři krycí plachty a vždy super. Teď uvažuji na sezonu si nechat ušít celý nový "kočárek" a taky tápu kde, již jsem se spojil s paní která inzeruje na bazaru , paní Naďa Rejmanová, nada.rej@gmail.com, ale je to pro mne trochu z ruky, tak pokud bude nějaký vhodný typ někdy blíže rád uvítám.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...