Přejít na obsah
Plavidla.cz

Povinná výbava Chorvatsko

Doporučené příspěvky

Hele vždyť jsi dělal nějaké zkoušky nebo snad nééé.

povinná výstroj : nádoba na vylévání vody, vyvazovací lano nad 500kg min 15m kajutovky 2x, pádlo, bidlo, záchranný kruh, vědro s lankem, čerpadlo vody - jen kajutovky.

doporučená výbava : záchranné vesty pro každého člena posádky, nouzové světlo - nezávislé na předepsaném osvětlení plavidla, fendry, dalekohled, sekera, hloubkoměrná tyč, vrhací lanko, lodní háček, lodní lávka,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor na ty vesty !!! Z doslechu Chorvate je prej vyzaduji povinne pro kazdou osobu na palube a ne jen tak ledajake. Musi to byt primo zachrane vesty na lode se schvalenim. Kdyz si vemete nejakou obycejnou vestu z raftu, tak muzete v HR pri kontrole narazit.!!

Mela by vypadat asi takto

http://nd05.jxs.cz/105/360/263840fa4e_83310968_o2.jpg?1328715885

Odkaz ke komentáři

to Anachy:

a to víš jistě nebo jen typuješ? Chorvati mají jinou povinnou výbavu než u nás. Jaká je u nás to vím. Když ti na kapitanátu v HR dají takovou tu mapu tak tam je napsaná i povinná výbava, ale zajímavý je, že pouze v HR ostatní věci jsou v několika jazycích. Každopádně je to tam ještě rozdělené do skupin a z toho nejsem vůbec moudrej, proto se na to ptám.

Odkaz ke komentáři

No já vím, že mají jinou povinnou výbavu, ale jak jsem již psal platí to co je požadováno v domovské zemi plavidla, tj kde je loď registrována, tak je to alespoň v každé civilizované zemi, problém je to, že tam se Chorvatsko počítat nedá :)

Ale dej si dotaz na chorvatské zastupitelstvo, už jsem to tak jednou řešil a měl jsem asi štěstí narazil jsem na ochotnou osobu a dozvěděl se obratem co jsem potřeboval.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...