zodiac Zveřejněno 4. Únor 2012 Sdílet Zveřejněno 4. Únor 2012 (upraveno) Ahoj, má někdo zkušenosti s nafukovákem Rapid od Avar Yachtu? Chtěl bych koupit Rapid 260 air jako tendr k plachetnici. Díky za odpovědi. Upraveno 4. Únor 2012 uživatelem zodiac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelicom Odesláno 6. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 6. Říjen 2012 Ahoj, také by mě zajímaly zkušenosti ohledně tohoto člunu, ale velikosti 365 s nafukovací podlahou.Děkuji za jakékoliv info H.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 7. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 7. Říjen 2012 (upraveno) RAPID není špatnej, ale 360cm s nafukovačkou fakt ne, to je moc dlouhý a bude se děsně vlnit, jedinej, kdo tohle umí je ZODIAC u modelu Futura a to i při 380cm, přitom má jen 50kg, ale je to beton a má dokonalý jízdní vlastnosti. Sám ho mám ještě doma, už ho sice nepoužívám, ale nedám na něj dopustit, taky stojí novej 110.000,-Kč !!! A musím potvrdit, že stojí za každou kačku, přitom bazarovej v super stavu se dá pořídit kolem dvacky, to ten Rapid stojí novej 25 litrů a nevydrží co ten jetej Zodiac ani náhodou Upraveno 7. Říjen 2012 uživatelem jiri.sefrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2012 Ahoj pořídil jsem si Rapid 260 air jako tendr k plachetnici, používal jsem jej celou sezonu a je super. Lehký, stabilní, skladný a dobře ovladatelný. Hlavně upřednostňuji jeho šířku a stabilitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CMPboatCZ Odesláno 21. Leden 2013 Sdílet Odesláno 21. Leden 2013 až se Rapid po pár letech rozpadne od sluníčka, zkuste Adventure nebo jiné svařované čluny, to už vydrží všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel.kebis Odesláno 28. Červen 2020 Sdílet Odesláno 28. Červen 2020 Ahoj, mám Rapid 11 let. Přikupoval jsem hliníkové dno ve chvíli, kdy jsem za něj dával 20 hp motor. Koupil jsem ho ve chvíli, kdy jsem nenašel rozdíl mezi Adventure, Honda apod značkami. Dokonce to vypadá, jako by to lepil stejný číňan, akorát ta nálepka je jiná. Za mě spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se