Jbenda Odesláno 30. Březen 2016 Sdílet Odesláno 30. Březen 2016 Pro ty co ještě nezaznamenali tak omezení stáří motoru je zrušeno.Já se to dozvěděl až dnes ☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 31. Březen 2016 Sdílet Odesláno 31. Březen 2016 Dolož to prosím platnou změnou vyhlášky či zákona.Děkujibootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda Odesláno 31. Březen 2016 Sdílet Odesláno 31. Březen 2016 změna platí od začátku letošního roku:Předpis č. 334/2015 Sb.Vyhláška o vedení rejstříku malých plavidel a technické způsobilosti malých plavidel, převozních lodí a plovoucích zařízení k provozu na vodních cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 31. Březen 2016 Sdílet Odesláno 31. Březen 2016 Zdělení jsem obdržel přímo na SPS Praha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 1. Duben 2016 Sdílet Odesláno 1. Duben 2016 A už jste někdo absolvoval letos technickou s motorem starším 25let? Jak to probíhalo a co ohledně motoru chtěli? Že bych zas na člun nahodil obstarožní Mercury 50hp 2T kterej mám v papírech namísto Hondy 2hp 4T co mám teď nandanej na lodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 1. Duben 2016 Sdílet Odesláno 1. Duben 2016 Bavil jsem se o tom s pánem na SPS před koncem roku. Jestli si to pamatuju správně, tak s motory, které jsou přihlášené nebude problém. Majitelé si je na lodi můžou nechat jak dlouho budou chtít.Ale u motorů, který si někdo koupil a potřebuje si je přihlásit na svou loď budou požadovat něco kolem emisí. V podstatě bez problémů to půjde jen u motorů s CE. Ostatní bude horší.Sám technik tehdy ještě nevěděl, jak to přesně bude.Když jsem se ptal, jak bych asi sehnal papír od emisí na takovou 40 let starou yamahu, co jsem měl, jen krčil rameny. Prý to je asi ten důvod.... takže podle mě si sice můžeme nechat svůj starej motor, ale koupit a zaregistrovat si starej motor stejně nemůžeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 1. Duben 2016 Sdílet Odesláno 1. Duben 2016 Stačí potvrzení o provozu v EU, a přihlásíš cokoli..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 1. Duben 2016 Sdílet Odesláno 1. Duben 2016 no poslal jsem dotaz na sps a uvidíme co odpoví. Sice mi to zatím nijak moc netrápí, ta 2 hp mi tam stačí, ale když by to zas prošlo technickou tak by to bylo prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se