tomas80 Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Kuci. Jelikoz jsem koukal, ze Fany take osadil digitalni rychlomer, mam jeden dotaz. Jak je videt treba na slunicku? Neni pak problem s citelnosti displeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Kuci. Jelikoz jsem koukal, ze Fany take osadil digitalni rychlomer, mam jeden dotaz. Jak je videt treba na slunicku? Neni pak problem s citelnosti displeje?čitelnost i na sluníčku dobrá, neměl jsem zatím problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Dikes, tak objednavam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Dobrá informace. Objednávám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 On má snímač okolní intenzity světla.Takže si za dne přidá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se