Anachy Odesláno 30. Červen 2012 Sdílet Odesláno 30. Červen 2012 Tak ať ti to dlouho vydrží :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 1. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 1. Červenec 2012 Tak vcera super zazitek , ne vsichni jsme dokonali a tak jsem neco opomenul a hned se mi to vymstilo :-) Pri vjezdu do komory v Hradistku najednou neslo vyradit a ani zaradit zpatecku :-) Fakt super pocit jak se ritite na ty zavreny ocelovy vrata ..........No nastesti na posledni chvilku tam na vterinu skocila zpatecka a pak uj jen padla a chytit se posledniho zebriku :-)... No zavada byla jasna jedina vec co jsem nevymenil byla radici lanko :-) Tim veřejne děkuji panu Snaidrovi ,že ho měl doma a ja už zas zitra poplavu :-) fotka poškozeneho stareho lana: http://www.onlinenet.cz/fotolod/010720121248.jpg Fany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 8. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. Srpen 2012 Tak ahojky kamaradi Vratil jsem se od more z chorvatska a super dovolena ,lodicka me rozhodne nenechala na holickach :-)Kazdopadne po dvou dnech přestala dobijet , Asi vadna dioda v cechach rychle vyreseno tak za 50kc ,ale v chorvatsku me stal alternator 7 tis a jeste si nechali ten stary :-) nu coz nenecham si skazit dovolenou kvuli 7 tisicum ,takže druhy den se uz plavime do narodniho parku Kornati a co cert nechtel nekde uprostred cesty siroko daleko zadne pobrezi lod prestala uplne jet ?Takze postupnym zjistovanim benzin, jiskra , svicky rozdelovac kurfaaaaaaaaaaaa vyndal jsem rozdelovac a precvaknul se klinek co drzi to ozubene kolecko dole? super kde ted uprostred moře mám asi shcanet nejakou tycku co tam narvu ?No nic nastala rozborka autoradia jetli tam nenajdu neco co mohu pouzit, holkam narizeno jestli nahodou nenajdou vhodnou sponku do vlasu obejeti cele lodi co by se dalo pouzit a opravdu jsme nic nenasli :-(Co ted? kdyz uz nasranej uklizim naradi ze teda zavolame pomoc nasel jsem v zahybu tasky s naradim jedno ocko ze stareho pozinkovaneho retezu a svete div se prumer sedel uplne presne !pak rovnani cvakani a rozdelovac jak novej :-ú nastalo hledani znacek na rozvodech kvuli prvnimu valci a nastelovani predstihu ala ucho :-)Super zazitek daleko od ostrovů oprava cca 3 hodky .Ale mam ji rad tu moji lodicku :-) lyzovani a tahani hracek nemelo chybu a kdyz jsme potkali delfiny tak jsem si blahem striknul do trenek :-)Tak plavbe zdar ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2012 Super! Tak to ma bejt! To by te ani nebavilo, kdyby sis neuzit trochu toho adrenalinu ne? Gratuluju k uspesne misi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2012 Presne tak. Neboj, nas take lodicka stale udrzuje ve znalosti lodnich motoru. Asi si mysli, ze by to byla jinak nuda :lol:Tak hlavne ze se az na par drobnosti vse podarilo a dovolena vysla. Jednou nam druhej den na dovolene odesel motor, tenkrat jeste zavesak, byla to totalka diky tomu, ze predchozi majitel spatne zazimoval a tak jsme celou dovolenou odjezdili aspon na zalozni 3-ku. No docela slusnej opruz :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 9. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2012 takže sis to dobře užil :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2012 Jojo, predhaneli nas i chorvati na tech jejich oranzovejch gumakach :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 25. Září 2012 Sdílet Odesláno 25. Září 2012 Ahoj Fany,pročetl jsem si po čase opět celý vlákno.Mohl bys prosimtě s odstupem času finančně zhodnotit celou opravu? Zejména mě zajímá GO motoru. Zjistil jsem, že původní majitel (automechanik) mojí lodě tu "generálku" asi brutálně odfláknul. Spíš to složil z toho co dům dal. Budu se do toho nejspíš muset pustit jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 25. Září 2012 Sdílet Odesláno 25. Září 2012 To byla dovolená jak má být.Když se ti nic nevysere,tak nemáš na co vzpomínat.Než jsem koupil nový motor,to byly dovolené.Od té doby,kdy všechno funguje,ani nevíme,že jsme nškde byli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 27. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Září 2012 cau vsem Zhodnoceni cele generalky:koupe lodi 120 tisvcetne vlekuGo motoruVybrus , honovani, vybrus kliky , vsechna nova tesneni saly atd celkem 21 tisvybrus ,zkouska hlavy , nove sedla atd 4500.-Lod skorepina , brouseni plnic + autolak na vse celkem 4500.-Koberce + lepidlo celkem 5000.-Komplet vymena vsech budiku za kulate + gos rychlomer 8000.-Kozenka na calouneni celkem 4500.- + sedacky ( ty u calounice za 4000.-)repro a picovinky drzaky svetylka cca 5000.-barva na motor a drobnosti 1000.-Masakr bylo to vyfukove potrubi pac vazilo nesmysl a slo letecky z usa tak potrubi stalo 5000.- ale postovne asi 14500.-Ruzna tesneni , lanka , vedeni a tak cca 10000.-No a nakonec vlek , nova naprava a najezdova brzda to je celkem za 12000.-Takze komplet nova nalakova zgeneralkovana lod vysla na 219 000.- KčAle je jistota a vse je nove ,kdyz se neco vysere vim kam sahnu :-)Takze cela go i s vlekem je 219 tis z cehoz go samotneho motoru vysla na 30tis ,ale je poctiva :-)Tak sup , ja uz pomalu pokoukavam po vetsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Září 2012 Sdílet Odesláno 27. Září 2012 No a kdybys k tomu přidal cenu vlastní práce, tak seš úplně jinde.zvažuju taky generálku motoru. 30 by bylo přijatelný. Jen já k tomu ještě musim přidat něčí práci....... Zase ale komu to svěřit. A jak loď šlape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 29. Září 2012 Autor Sdílet Odesláno 29. Září 2012 no lodicka je celkem bez problemu az na ten alternator v HR a ten klinek na rozdelovaci , pristi rok radsi necham zrepasovat starter a myslim ze bude vse dlouho v klidu:-)Vim ze kdybych mel spocitat praci moji tak lod prijde na nesmysl ,ale ja tak nejak dost rad repasuju tyhle vraky a pak je to super rict si ze je to moje prace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 29. Září 2012 Sdílet Odesláno 29. Září 2012 Ano to říkám já, i cesta může být cíl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 1. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 1. Leden 2013 Tak pro osvezeni v techto casech konecne video z rekonstrukce lodičky :-)) https://www.youtube.com/watch?v=3Jt7aByBi10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Leden 2013 Sdílet Odesláno 1. Leden 2013 Ahoj. Nu co dodat, sice se budu opakovat, ale ty si to zaslouzis. Peknou praci jsi odvedl, tak at lodicka slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 1. Leden 2013 Sdílet Odesláno 1. Leden 2013 Parádní práce, to já jsem teprv úplně na záčátku u motoru :) a zbroušení lodě. Snad se mi to podaří zrenovovat jako tobě :) Jinak čím si to lakoval? A jak ti to drží? Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 1. Leden 2013 Sdílet Odesláno 1. Leden 2013 Parádní práce! škoda jí prodávat. Snad to někdo ocení. Loď je jak nová! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Leden 2013 Sdílet Odesláno 2. Leden 2013 To se nedá jinak komentovat, než prostě "šikulka" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 7. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 7. Leden 2013 vsem moc dekuji , kazdopadne mam takovy horsi dotaz , jelikoz teda budu asi urcite kupovat vetsi lod vubec nevim za kolik mam tuhle moji pracicku dat do bazaru , bude to vcetne vleku kterej ma novou napravu a svetla a najezdovou brzdu co myslite prihodim video kompletni generalky co myslite za kolik to muzu nabidnout?Dekuji za nazor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 8. Leden 2013 Sdílet Odesláno 8. Leden 2013 Ahoj Fany,opravu i dokumentaci jsi udělal opravdu hezky, klobouk dolu! Bohužel ale skutečnost bývá, že náklady se těžko někdy dostanou zpět. Nicméně, pokud na to příliš nespěcháš, sečti si pořizovací cenu + náklady + práci + nějakých 5% a za tu cenu to odzkoušej nabídnout. Záleží ale jak pospícháš aby jsi si mohl koupit něco většího. Při obchodu se hold musí počkat na správného zájemce. Hodně lidí to dělá tak, že svou lodičku nabídne, třeba i několikrát a i dost dlouho ji používá a užívá si s ní, čeká až se někdo najde. Dneska je obrovské plus - AUKRO, tam se podívá neskutečné množství lidiček, takže bych to asi nejdříve zkusil tam.p.s. a neni Ti líto po takové práci ji dát do rukou nějakého ..... ??? Hodně štěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 8. Leden 2013 Sdílet Odesláno 8. Leden 2013 Bohužel doba neni úplně vhodná na prodej lodě - obecně. Spousta lidí prodává moooc pěkný a nepříliš starý lodě v cenách hluboko pod 200. Lodě jsem samozřejmě neviděl, ale už když vidim nablejskaný motory, výbornej interiér a trup bez škrábnutí, tak to neni od nějakýho prasete. A jsou o lodě vzhledově hooodně moderní a zajímavý.Muj názor je, dej jí tak kolem 200 (i když na tom budeš tratit) a dál jí používej. Je malá, lehká, obratná..... Na odpolední výlet, nebo na blbnutí jí určitě vezmeš raději, než velkej koráb co plánuješ pořídit. Jestli tě finančně nepoloží mít doma navíc loď za cca 150...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONY Odesláno 16. Leden 2013 Sdílet Odesláno 16. Leden 2013 ZDRAVíM,PLNě SOUHLASíM,ŽE PřI PRODEJI UŽ PENíZE ZA GO TVéHO čLUNU NEDOSTANEš ZPěT!VíM OčEM MLUVíM!DěLAL JSEM GO PODOBNě JAKO TY OD A AŽ DO Z.JE TO UŽ MUJ DRUHY čLUN.KOUPIL JSEM čLUN ZA 75000 POLOVRAK A DALšíCH 135000 JSEM DO TOHO POMALOUčKU DAL.VšE JAKO TY SVéPOMOCNě.CELé čALOUNěNí MI DěLALA ZLATA TCHÝNě. VíM,ŽE HO DNES ZA TY PENíZE NEPRODÁM.DNES JE NA PRODEJ SPOUSTA PěKNÝCH LODí ZA PřIJATELNé CENY.JA MÁM STINGRAY,ALE VIDíM,ŽE JSI NADšENEC JAKO JÁ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 16. Leden 2013 Sdílet Odesláno 16. Leden 2013 Hony dobry, ale prosim te NEKRIC, my slysime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 17. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 17. Leden 2013 tak jsem se rozhodl jinak , lodicku si necham a pronajmu si nejakej luxuxsnejsi charter a bude to bez problemu a starosti a nakonec usetrim :-) tuhle si necham na blbnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Leden 2013 Sdílet Odesláno 17. Leden 2013 Myslim si, ze to je nejlepsi reseni, protoze v dnesni dobe by jsi ji asi prodal s velky prodelkem a to s ohledem na vynalozenou praci, kterou jsi do toho dal, by byla asi velka skoda. Takhle vis, ze je vse v cajku a muzes se na to spolehnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se