Fany1000 Zveřejněno 24. Leden 2012 Sdílet Zveřejněno 24. Leden 2012 (upraveno) Ahoj Všem Tak jak již někteří vědí pořídil jsem minulý rok tuto lodičku, odjel jsem s ni Chorvatsko na ctvrt plynu (motor nic moc), a tento rok ji kompletne opravim a udělám z ní novou ještě před sezonou.Tak se s Vámi podělím ,za nápady na vylepšení předem děkuji :-) Takže lod Baylier Capri 2.3 OMC pořizovací cena cca 120 tis i s vlekem. 1.Sedačky a vše je zrale na přečalounění 2.Motor generálka spodku3.Komletni rozebraní , přestříkání a znovu nastrojit4.Jednonapravovy vlek přestavět na dvounapravu Tak co ? to stihnem ne? nutno podotknout že motor je již na generalce čeka se na nějaké dily z US Par foto http://www.onlinenet.cz/fotolod/lodicka.JPG http://www.onlinenet.cz/fotolod/DSC00914.JPG http://www.onlinenet.cz/fotolod/DSC00920.JPG Upraveno 19. Únor 2012 uživatelem Fany1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 25. Leden 2012 Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 Ahoj,kdyby jsi mněl zájem,mám skladem kompletní hlavu včetně vačkové hřídele,kliku motoru,rozdělovač a další díly motoru jako třeba spojku.Jak sám víš-díly se již špatně shání i v USA a určitě ti řekli co stojí třeba sada ojnic,tak pokud si lod chceš nechat,neváhal bych!Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 25. Leden 2012 Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 Podle mě se to stihnout dá, ale bude to stát nějaký čas a peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 25. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 (upraveno) času je dost , dilna velka vybavena přimo doma ,takže to celé bude snad jen zabava :-) foto motor venku :-) http://www.onlinenet.cz/fotolod/19092011234.jpg Upraveno 19. Únor 2012 uživatelem Fany1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 25. Leden 2012 Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 Já to vidím tak na 150000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 25. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 ani omylem :-) motor vysel vybrus a honovani vcetne prebrouseni kliky a dodani sal na cca 10000.- ostatni dily jako jsem si nechal poslat novou olejovou pumpu kompletni sadu tesneni nove pisty a ojnice celkem 20000.- takze komplet go zatim 30tis coz myslim neni zle,dalsi plan , opiskuju komplet vsechny kovove soucasti vcetne olejove vany a vsech pitomosti okolo - piskovaci box mam ( koupil jsem ho za 3000tis .-) ) pak nastrik zakladem a barvou na motory.pak opiskuju vsechny chromove veci a veci co chci do chromu pripravim na pochromovani, cena galvanickeho pochromovani je cca 100kč za dm2 tak pocitam ze me to vyjde tak na 2 tis.rozebrani lodi zas vse zdarma , strikat si to budu sam takze jen naklad na barvu nic vic to stat nebude. Nove koberce , precalouneni vseho co je spatne , hodne veci si udelam material nakoupen kozenka za 2000.- 15 m metrova sire , jedine co dam zrejme calounikovy jsou tvarovane 4 sedadla ,pokud ovsem bude chtit nesmysl tak z tvarovanych sedacek udelam netvarovane a precalounim si je sam.v posledni rade je ten vlek ,jeste se rozmyslim jestli do toho pujdu nebo ne , naprava stoji cca 12000tis to je celkem 24 tis za dvounapravu a novou najezdovou brzdu 6000.- kolecko na uradech cca 3000.- .Ted mi na aukru utekl dvounapravovy brzdeny za 40tis , kdybych ten starej svuj prodal za 20000 vyslo by to jen na 20tis vymena ale myslim ze spis dam tricet a budu to mit nove.nevim to jeste rozmyslim.takze rozpocet generalka lodi pocitam ze se vejdu do 50 tis komplet a vlek si rozmyslim jinak teda + 30000.- za vlektakze lod jsem poridil za 120 + 50 go! je 170 coz myslim ze bude super , protoze vse bude nove a motor po go na kterou si dohlidnu , coz je dobry vysledek.kdyby to melo vyjit na 150 tis jen generalka na to bych se vykaslal , prodal bych to a za 300 koupil uplne neco jineho ,ale to se mi nechce :-) zas faktem je ze to vyuziji jen parkrat a nechat v tom lezet 300 by se mi nelibilo :-)zatim Fany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Leden 2012 Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 Držím palce, holt není nad šikovné české ručičky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Leden 2012 Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 Tak, tak. Pokud mas toto vybaveni a muzes na tom delat doma, tak si myslim, ze do zacatku sezony bude lod jako ze skatulky :).At jde vse hladce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 25. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 tak po diskuzi v agadosu oprava : naprava 8500 s dph a najezdova brzda 4400s dph takze 2*naprava +brzda = 21400 to uz je docela hodne lakave :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Leden 2012 Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 zbozicko u nymburka?kdybys potreboval sik.calounika muzu dat kontakt-u kolina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 25. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Leden 2012 urcite beru :-) hlavne aby byl sikovny a ne moc drahy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 26. Leden 2012 Sdílet Odesláno 26. Leden 2012 určitě nebude od věci při té GO vyměnit zároveň i podlahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 27. Leden 2012 Sdílet Odesláno 27. Leden 2012 Do Zbožíčka jsme chodili na vojně na pívo.říkalo se tam u vrtule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 27. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Leden 2012 U vrtule jojo to je ted moje :-) , provozoval jsem tu hospodu 4 roky ,ale doba se zmenila a lidi taky a ten cas stravenej tam byl k nicemu :-) kazdopadne jsem to koupil i s tim koupalistem co je za ni schovane :-) tak mam ted kde kotvit :-)Jinak dnes dorazli motor a vsechny objednane dily celkem za 28 400.- ( nevim jak to delam ,ale furt jsem pod rozpoctem :-)) O vikendu zacnu s piskovanim ostatnich dilu ,tak jsem hodim zas par fotek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 28. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Leden 2012 Tak jsem dnes bojoval s piskovanim a super :-)Mam dotaz , nelibi se mi stare ruckove hranate merici pristroje co mam v palubce , chtel bych je kompletne vymenit , rychlomer s gps , voltmetr a hodiny bych vedel ale co otackomer a budik na olej? je nekde specialka na tyhle pristroje? pujde to zapojit? ma nekdo radu ?dik Fany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 29. Leden 2012 Sdílet Odesláno 29. Leden 2012 pro FANY1000 - přístroje kulaté v černém,bílém nebo chromovém provedení ti mohu dodat tak aby ti pasovaly na tvůj motor! Ale není to zrovna levné.Jaké provedení by jsi chtěl?Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 29. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 29. Leden 2012 chromove a pokud mozno digitalni :-) uz jsem nasel rychlomer s gps , ukazatel baterie , resim tlak oleje a teplotu vody , otackomer a trimJak vypadaji ty pristroje od tbe ? je nejaka fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 31. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 31. Leden 2012 (upraveno) tak fotka motoru z brusirny , nove pisty a vse co je potreba http://www.onlinenet.cz/fotolod/30012012443.jpg no a udelal jsem objednavku na enginemarine.com tak jsem zvedav kdy to dorazi :-) Upraveno 19. Únor 2012 uživatelem Fany1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 31. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 31. Leden 2012 tak narazil jsem na malinky problem , je uplne sezrane vyfukove potrubi.A tady mam otazku , proc kolem vyfukoveho potrubi , je voda? je to jen na chlazeni vyfukovych plynu ?mam variantu bud se snazit sehnat pouzite potrubi z USAnebo nechat svarit neco podobneho z nerezunebe se jit zastrelittak kdo poradi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 31. Leden 2012 Sdílet Odesláno 31. Leden 2012 C je spravne :)Ta voda kolem vyfuku ti slozi jako chlazeni, aby podle mne nebyla tak vysoka teplota svodu v kopce motoru. To je docela pakarna a nejsem si jistej, jestli to vubec jsi schopnej vycistit a zalatovat. Neni tam do toho zadnej pristup. Uvidis, treba se ozve Bootcentrum a poradi jak na to. Asi by ale bylo nejlepsi reseni to sehnat nekde ojete. Podle mne to delat z nerezu bude hodne narocny.Jinak jsem koukal na fotce, motorek jak novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 31. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 31. Leden 2012 (upraveno) no zatim se tomu neda rikat motor , spis hromada dilecku :-))) ono o cisteni nepude je to sezrane skrz na skrz takze pres vyfuk do motoru voda a to riskovat nebudu :-(bohozel nove v usa je nedostupne , zitra mam rande s clovickem co vari z nerezu tak uvidim co rekne. http://www.onlinenet.cz/fotolod/31012012457.jpg Upraveno 19. Únor 2012 uživatelem Fany1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 31. Leden 2012 Sdílet Odesláno 31. Leden 2012 Hlavně to potrubí nevař.Potrubí je v USA dostupné každé.Mám tady jedno z DE.Potřebuju ale fotku tvýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 31. Leden 2012 Sdílet Odesláno 31. Leden 2012 poměrně často se dá koupi na Ebay! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 31. Leden 2012 Sdílet Odesláno 31. Leden 2012 Jo tak pokud je to v takovem stadiu, tak to uz asi zachrana neni.Je mi ale divny, ze by nebylo k sehnani, to preci neni nic specialniho ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 31. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 31. Leden 2012 (upraveno) tady je par fotek potrubi a nove svareneho kolena k tomu potrubi , coz mi doslo ze je spatne ,zmensuje prutok plynu a vody takze to shanim cele i s kolenem. koleno na ebay vidim takze ho asi vemu , ale to nejdriv potrebuju vedet zda sezenu to potrubi ,pokud to necham svarit nove z nerezu vyrobi se to rovnou i s kolenem. fishmaster: koukni prosim jestli to mas ,okamzite beru :-) http://www.onlinenet.cz/fotolod/31012012461.jpg Upraveno 19. Únor 2012 uživatelem Fany1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se