tomas80 Zveřejněno 20. Leden 2012 Sdílet Zveřejněno 20. Leden 2012 Skoda, ze je to spojene s touto nestastnou udalosti, ale docela zajimave technicke udaje.http://auto.idnes.cz/nestastnou-concordii-tahlo-102-816-koni-za-hodinu-vypili-14-000-litru-pv6-/automoto.aspx?c=A120119_193950_automoto_vok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Leden 2012 Sdílet Odesláno 21. Leden 2012 Jo to fakt smula ale dle všeho byl captain ko..t. Už jsem se díval co by taková plavbička po středozemním moři koštovala a neni to tak drastický. Týden s plnou penzí se dá pořídit už od 13t. na osobu. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 21. Leden 2012 Sdílet Odesláno 21. Leden 2012 No, teď budou určitě slevy!!! :D a =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 21. Leden 2012 Sdílet Odesláno 21. Leden 2012 (upraveno) Jo to fakt smula ale dle všeho byl captain ko..t. Už jsem se díval co by taková plavbička po středozemním moři koštovala a neni to tak drastický. Týden s plnou penzí se dá pořídit už od 13t. na osobu. :)Ve středozemí to není drahé, ale bacha na ty nejlevnější, to pak je ubytování v kajutě kde se pomalu ani neotočíš. Osobně doporučuji Karibik, super koupání, teplo, každý den na lodi bezvadné show pro děti, dospělé, dost zastávek na různých ostrovech, prostě amíci to mají lépe zmáknuté, a ceny srovnatelné, akorát navíc je letenka. Upraveno 21. Leden 2012 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 21. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. Leden 2012 Koukal jsem, ze to nevychazi tak draho. Nicmene je treba si to pohlidat jak pise MIRZIK. Hlavne taky co vse je v te cene. Potom jeste doprava do mista nalodeni a nejake pripadne parkovne za auto atd.Jinak verim, ze to musi bejt super zazitek. Ehm myslim tu plavbu :), predpokladam, ze neco podobneho co se stalo teto lodi se bude opakovat opet az za sto let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se