tomas Zveřejněno 21. Květen 2009 Sdílet Zveřejněno 21. Květen 2009 Zdravím vás,už asi týden se nemohu dostat na bazar.Antivir mě hlásí nějaký problém na hlavní stránce.Nevíte jestli je to jen problém mého programu,nebo co se děje.Dříve jsem ty stránky navštěvoval vpohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Květen 2009 Sdílet Odesláno 21. Květen 2009 (upraveno) Zdravím, taky by mě zajímalo co se děje, při otevření stránky plavidla .cz mi začne šílet antivir (ESET NOD) a hlásit trojana, minulý týden jsem se nemohl dostat na forum, posílal jsem dotaz na kontakt z úvodní stránky plavidla.cz ale nikdo se neobtěžoval odpovědět. Upraveno 21. Květen 2009 uživatelem Anachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 22. Květen 2009 Autor Sdílet Odesláno 22. Květen 2009 To jsem rád,že s tím nemám problém jenom já,myslel jsem že je něco v PC,no snad to dají admini zase dokopi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 22. Květen 2009 Autor Sdílet Odesláno 22. Květen 2009 Asi proto tu taky nikdo nechodí,je to zavirováno.škoda!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 22. Květen 2009 Sdílet Odesláno 22. Květen 2009 Omlouvám se za problém na našich stránkách. Nedávno jsme se stali obětí masívního virového útoku. V průběhu přištího týdne už to snad bude v pořádku. Pro vysoku časovou vytíženost nemohu rychle reagovat na jednotlivé dotazy.času je málo a celý server plavidla.cz má nekomerční ráz ( inzeráty i bannery jsou zdarma ) a musím dělat i něco co mě živí :-).Děkuji za pochopení.ADMIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 24. Květen 2009 Autor Sdílet Odesláno 24. Květen 2009 To je v pohodě,hlavně když to pošlape,počkáme.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Květen 2009 Sdílet Odesláno 24. Květen 2009 Tak jsem take rad, ze nejsem jedinej komu to blbne. Nicmene verim adminum, ze to zprovozni, protoze sem velice rad chodim :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Tce Odesláno 21. Duben 2011 Sdílet Odesláno 21. Duben 2011 Ahoj, nejsem žádnej šťoural, ale pohled na nadpis článku na titulní straně, jak se "srazili lodě" mě docela děsí. Má-li admin možnost opravy, tak prosím... Opravdu nic ve zlém. Pokud jsem v někom připomínkou vyvolal negativní reakci, tak se omlouvám. Jo a zítra dávám loď na vodu. Pěkný jaro všem a veselé Velikonoce přeje Jirka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se