Přejít na obsah
Plavidla.cz

Jarní sraz 5-9 května 2012 druhý ročník.

Doporučené příspěvky

Pro velký úspěch loňského srazu jsem se rozhodl uspořádat druhý ročník,který bude tentokrát v KVS Kralupy na Vltavském 22-tém Kilometru.Všichni kdo si chtějí pokecat s lidmi odtud z fóra i odjinud,poznat nové lodě,nabrat třeba inspiraci a společně si poplout jsou zváni.Ubytování na lodích ve stanech a občerstvení zajištěno.Přihlášky posádek s popisem počtu dospělí-děti a velikosti lodě mi posílejte do SZ.Loni se to povedlo(22 kapitánů),tak doufám,že se nás letos sejde víc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...

To Packa:

Loni jsem to taky plánoval a nakonec mi to nevyšlo, takže letos to nechávám jak se věci vyvinou. Rád bych jel, ale těžko se mi to plánuje. Na velikonoce budu možná chytřejší, tak jestli budeš v Týnci, tak dáme řeč.

Záleží taky v jaký bude "GOGO" kondici

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Sraz je už příští týden a začínáme v pátek.Kdo přijede nebo připluje?Hlavní diskuze zde http://jachting.info/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=111567#111567 Admini doufám prominou.

Parkování souprav,místo na stany,občerstvení a zábava zajištěno.Počasí objednáno-dodavatel se zatím neozval.Těším se na vás všechny.

Odkaz ke komentáři

Zatim nevim jestli to Eda utahne, trochu ho zlobi prevodovka, ale moh by to zvladnout, kdyz ho budu setrit.

http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0612B.jpg

Zkusil bych dorazit, jenom nevim jestli v sobotu, nebo az v nedeli. Berete i hnusny lode na novym vleku? :)

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Samoliter - no že ses taky ozval :).

Fishmaster - zatím jsem sice účast nijak nepotvrzoval, ale ani jsem si nepřipouštěl že bych nedorazil. Dnes se mi to ale silně zkomplikovalo - vyhořela mi elektrika v autě. Zítra raníčko peláším do servisu, doufám, že i přes volné úterý to stihnou opravit. Ještě se ozvu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak o jsme na tom asi stejne.

Ja jsem vcera teprve probudil lod ze zimniho spanku a privezl ze zimoviste a jeste musim opravit kardanku a dalsi dodelavky. Takze na vodu pocitam az koncem kvetna. Bohuzel, jestli bude pekny pocasi, tak mne to bude stvat, ze je lod na suchu, ale Vam to pekny pocasi samozrejme na pristi vikend preju :)

Odkaz ke komentáři

Anachy: Kdyz jsem ti slibil, ze te svezu, tak jsem veril, ze k tomu bude prilezitost. Vitani jsou prece i navstevnici bez lodi.

Mimochodem, dneska jsem provadel mokry test pred odjezdem a dobry, takze pokud se stihnu vratit ze Slovenska, vypada to se mnou nadejne.

Odkaz ke komentáři

Tak - a je vymalováno. Auto opravené nemám a z Orlíku je to lodí na víkend přece jen trochu z ruky (musel bych vyjet až v sobotu). Poměrně dost jsem se těšil a takovouhle komplikaci jsem si ani ve snu nepřipouštěl. Inu jak se říká - Fordem tam, pěšky zpátky. Tak všechny zdravím a užijte si to.
Odkaz ke komentáři

Viky, máš sice pravdu, ale spíš se kloním k poznámce Anachyho. Nehledě k tomu, že jakoukoliv veřejnou dopravu považuji za ďáblovo dílo. Budu na Vás vzpomínat na Orlíku.

edit - překlep

Upraveno uživatelem taurus
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...