fishmaster Zveřejněno 6. Leden 2012 Sdílet Zveřejněno 6. Leden 2012 Pro velký úspěch loňského srazu jsem se rozhodl uspořádat druhý ročník,který bude tentokrát v KVS Kralupy na Vltavském 22-tém Kilometru.Všichni kdo si chtějí pokecat s lidmi odtud z fóra i odjinud,poznat nové lodě,nabrat třeba inspiraci a společně si poplout jsou zváni.Ubytování na lodích ve stanech a občerstvení zajištěno.Přihlášky posádek s popisem počtu dospělí-děti a velikosti lodě mi posílejte do SZ.Loni se to povedlo(22 kapitánů),tak doufám,že se nás letos sejde víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Březen 2012 Sdílet Odesláno 7. Březen 2012 (upraveno) pohled do kalendare mi pripomel ze uz za dva mesice je sraz v kralupech-planuje nekdo cestu po vode od tynce nad labem(z horniho toku labe)?ozvete se Upraveno 7. Březen 2012 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 7. Březen 2012 Sdílet Odesláno 7. Březen 2012 To Packa: Loni jsem to taky plánoval a nakonec mi to nevyšlo, takže letos to nechávám jak se věci vyvinou. Rád bych jel, ale těžko se mi to plánuje. Na velikonoce budu možná chytřejší, tak jestli budeš v Týnci, tak dáme řeč. Záleží taky v jaký bude "GOGO" kondici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 27. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Duben 2012 Sraz je už příští týden a začínáme v pátek.Kdo přijede nebo připluje?Hlavní diskuze zde http://jachting.info/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=111567#111567 Admini doufám prominou.Parkování souprav,místo na stany,občerstvení a zábava zajištěno.Počasí objednáno-dodavatel se zatím neozval.Těším se na vás všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Duben 2012 Sdílet Odesláno 28. Duben 2012 (upraveno) Zatim nevim jestli to Eda utahne, trochu ho zlobi prevodovka, ale moh by to zvladnout, kdyz ho budu setrit. http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0612B.jpg Zkusil bych dorazit, jenom nevim jestli v sobotu, nebo az v nedeli. Berete i hnusny lode na novym vleku? :) Upraveno 28. Duben 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 29. Duben 2012 Sdílet Odesláno 29. Duben 2012 Ahoj Fishmastre. Zdravotní problémy, ale zkusím přijet alespoň na chvíli vlakem.Koření pro Tebe i ostatní vezmu hojně, vyberete si podle chuti.Napiš, kdy mám dorazit, pátek podvečer, sobotu dopoledne? samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 29. Duben 2012 Sdílet Odesláno 29. Duben 2012 Samoliter - no že ses taky ozval :). Fishmaster - zatím jsem sice účast nijak nepotvrzoval, ale ani jsem si nepřipouštěl že bych nedorazil. Dnes se mi to ale silně zkomplikovalo - vyhořela mi elektrika v autě. Zítra raníčko peláším do servisu, doufám, že i přes volné úterý to stihnou opravit. Ještě se ozvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Duben 2012 Sdílet Odesláno 29. Duben 2012 Tak jsem myslel, že letos mi to už vyjde ale loď stále ještě u "krejčího" - takže přeji alespoň hodně sluníčka, teplou vodu a studený pivo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 29. Duben 2012 Sdílet Odesláno 29. Duben 2012 Ahoj, tak o jsme na tom asi stejne.Ja jsem vcera teprve probudil lod ze zimniho spanku a privezl ze zimoviste a jeste musim opravit kardanku a dalsi dodelavky. Takze na vodu pocitam az koncem kvetna. Bohuzel, jestli bude pekny pocasi, tak mne to bude stvat, ze je lod na suchu, ale Vam to pekny pocasi samozrejme na pristi vikend preju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Duben 2012 Sdílet Odesláno 29. Duben 2012 Anachy: Kdyz jsem ti slibil, ze te svezu, tak jsem veril, ze k tomu bude prilezitost. Vitani jsou prece i navstevnici bez lodi.Mimochodem, dneska jsem provadel mokry test pred odjezdem a dobry, takze pokud se stihnu vratit ze Slovenska, vypada to se mnou nadejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Květen 2012 Sdílet Odesláno 3. Květen 2012 Tak - a je vymalováno. Auto opravené nemám a z Orlíku je to lodí na víkend přece jen trochu z ruky (musel bych vyjet až v sobotu). Poměrně dost jsem se těšil a takovouhle komplikaci jsem si ani ve snu nepřipouštěl. Inu jak se říká - Fordem tam, pěšky zpátky. Tak všechny zdravím a užijte si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Květen 2012 Sdílet Odesláno 3. Květen 2012 Tak prijed vlakem. Koneckoncu to setkani je stejne hlavne o lidech, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Květen 2012 Sdílet Odesláno 3. Květen 2012 O lidech ale na lodích, takže bez lodi to není prostě ono :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Květen 2012 Sdílet Odesláno 3. Květen 2012 (upraveno) Viky, máš sice pravdu, ale spíš se kloním k poznámce Anachyho. Nehledě k tomu, že jakoukoliv veřejnou dopravu považuji za ďáblovo dílo. Budu na Vás vzpomínat na Orlíku.edit - překlep Upraveno 3. Květen 2012 uživatelem taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Květen 2012 Sdílet Odesláno 3. Květen 2012 (upraveno) Anachyho neber vazne, dyt je moderator. ;) Upraveno 3. Květen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 3. Květen 2012 Sdílet Odesláno 3. Květen 2012 Po domluvě s Fishmastrem přijedu v sobotu po deváté dop. Vlak to jistí. Koření bude. samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Květen 2012 Sdílet Odesláno 8. Květen 2012 (upraveno) Abych nezustal nic dluzen, posilam odkaz na fotky i tady. Fotek je malo a hnusnych, ale aspon neco. Sraz byl az na mensi ucast moc fajn. Dekuju vsem kdo se o to zaslouzili. :) http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Jarni_sraz_2012_-_Kralupy_nad_Vltavou Upraveno 8. Květen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se