Přejít na obsah
Plavidla.cz

3000Kg jak přepravit....

cespa

Doporučené příspěvky

100,- EUR a prý jen proto že vlek je prázdný,naštěstí mě nechal projet do čech.Bylo to u Mikulova na Rakouské straně /Drasenhofen/.Jednou jsem tam byl poslán i na převážení ...mají k dispozici váhu..

Jak zapřáhnete vlek o celkové nosnosti větší než je váha na tažném tak máte problém . Osobně jsem platil za tažení takového prázdného vleku v Rakousku pokutu.

Ahoj jesli to není tajné kolik tě to stálo dík Aleš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 5 months later...
Poradí někdo s dopravou lodi z Holandska? Líbí se mi v Amsterodamu kýlová loď, délka asi 8m a pokud se rozhodnu jí koupit, nevím jak jí dostat do čR. Pokud máte někdo nějaké zkušenosti, děkuji za radu, zda by to šlo případně i po vodě... Radek
Odkaz ke komentáři

Taky to zrovna řeším, ale dvoukýlovku. Zatím vypadá celkem slušně náklaďák. Původně jsem chtěl tedy loď z Anglie, a tam doprava vyšla na 22tis + DPH, počítám že Holandsko by mohlo být o něco levnější. Ale nevím jak s kýlovkou tam se musí řešit usazení lodě. Dvoukýlovka stojí sama jen na rovné ploše.

Po vodě to jde taky, ale úsek Labe u Magdeburgu je s dost silným proudem a co jsem se dočetl, tak to trvá dlouho proplout proti proudu. No a potom bude záležet jakej budeš mít ponor.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...