Přejít na obsah
Plavidla.cz

PRODEJ LODě

Standa

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci tak už jsem to trochu rozdejchal už jsem bez lodě.Prodal jsem jí do Rakouska nejdříve jsem zkoušel inzerát kuli ženě ta jí moc nemusí a najednou byl kupec a já před hotovou věcí.

Cena sice neodpovídala /stáří lodě to ano/ ale měl jsem tam takových dodělávek a vylepšení,ale to nejde počítat.Tak to tady a jiné jachtařské fóra pročítám a je to smutné.Ale zvítězil zdravý rozum.

1.důvod zdravotní - ten je sice zažehnán ale ale ???

2.důvod časovej - u nás nejezdím a do HR chci maximálně na 2x 12 dnů /na to nemusím mít svojí loď/

3.důvod nějak mne zmáhá táhnout do HR 3,5t skoro 2 dni a pak to nevyužít.

zatím čauky Standa.

Upraveno uživatelem Standa*
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela tvé důvody chápu hlavně body 2 a 3, pokud to nevyužíváš tady tak je to dle mého nanic, kdybych nemohl být na vodě každý týden asi bych to taky zabalil. Ale hlavní je zdraví a pohoda, třeba se Ti to časem rozleží a jak píše fishmaster něco na vodu si pořídíš, já už bych bez toho nevydržel a zima je pro mne "očistec" . :) :)
Odkaz ke komentáři

Ahoj Stando.

Taky te chapu a proto i kdyz to zazemi tady u nas nestoji za nic, snazim se lod vyuzit co to da. Dovedu si predstavit, ze to cloveka musi hodne stvat, kdyz ma lod cele leto na vode bohuzel ale hodne daleko od sveho bydliste. Kdyz nebudu pocitat to tahnuti lode do HR, tak by mne stvalo kvuli kazdemu svezeni letet takovou dalku.

Nehlede na to, ze tento konicel stoji nemale penize, coz je dalsi duvod ji vyuzit co nejvic to jde.

Kazdopadne hlavne to zdravi a v lete jsi zvan na kafe na vodu :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci a Tome díky za pozvání, voda a lodě mne táhnou a budou táhnout,ale určitě si už nic svého nepořídím po tomhle namlsání už to nejde to by nepotěšilo.Vše je o čase ještě před 5 rokama jsem řídil firmu z HR ze zátoky dnes už to moc nefunguje musím být u určitých jednáních osobně.Je dost věcí u kterých musím být a času je málo a nějak mne unavuje cesta mezi HR a čR.Loď je krásná věc,ale dost nás to izolovalo od přátel s kterýma se dříve když nestála loď v předražené HR maríně na dovči jezdilo.Jinak s loděma nekončím v červenci a v září budu v HR v Solarisu na skoro stejně velké lodi jako jsem měl,ale půjčené od kamaráda.Takže budu brázdit moře dále,ale jen jak chci já a ne že tam musím jet protože tam kotví za balík loď.Není vyloučeno že se na moři potkáme,ale bez krasavice HANY.
Odkaz ke komentáři

jo chápu, přecejenom už to byla poměrně velká loď na přepravu. Já loď také využiji max 20 dnů v HR a u nás na Labi jsem ji letos ani neměl. Když se chci projet tak ji dám ráno na vodu a odpoledne zase vytáhnu. Kajutovku bych ale nechtěl to už je moc těžké na manipulaci. Jinak si neumím představit dovolenou v HR bez lodě, ale my vyjíždíme pouze přes den do zátok a tak. Když kajutovku, tak je lepší si ji v HR půjčit. Provoz lodě je přecejenom poněkud náročný a to nemluvím o marinách.

Když máš od koho si ji půjčit, atk je to asi nejlepší volba.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...