Standa Zveřejněno 14. Prosinec 2011 Sdílet Zveřejněno 14. Prosinec 2011 (upraveno) Ahoj kluci tak už jsem to trochu rozdejchal už jsem bez lodě.Prodal jsem jí do Rakouska nejdříve jsem zkoušel inzerát kuli ženě ta jí moc nemusí a najednou byl kupec a já před hotovou věcí.Cena sice neodpovídala /stáří lodě to ano/ ale měl jsem tam takových dodělávek a vylepšení,ale to nejde počítat.Tak to tady a jiné jachtařské fóra pročítám a je to smutné.Ale zvítězil zdravý rozum.1.důvod zdravotní - ten je sice zažehnán ale ale ???2.důvod časovej - u nás nejezdím a do HR chci maximálně na 2x 12 dnů /na to nemusím mít svojí loď/3.důvod nějak mne zmáhá táhnout do HR 3,5t skoro 2 dni a pak to nevyužít.zatím čauky Standa. Upraveno 14. Prosinec 2011 uživatelem Standa* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 14. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2011 No nevím jestli tě to znovu nepotáhne.Asi bych si koupil alespoň slušnej gumák.Doufám,že se zde ukážeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2011 taky jsem nekolikrat koncil a zacal-at to byly ryby.strileni .lode a pod-verim ze do roka se na vode objevis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2011 Docela tvé důvody chápu hlavně body 2 a 3, pokud to nevyužíváš tady tak je to dle mého nanic, kdybych nemohl být na vodě každý týden asi bych to taky zabalil. Ale hlavní je zdraví a pohoda, třeba se Ti to časem rozleží a jak píše fishmaster něco na vodu si pořídíš, já už bych bez toho nevydržel a zima je pro mne "očistec" . :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2011 Ja jsem mladej, zatim jsem koncil jenom se Skodovkama. Vydrzelo mi to jenom rok. S lodi jsem zatim nekoncil, ale uz mne to plavidlo chvilema taky pekne sr*lo.Dost lidi, co vyuziva chartery ma stejne doma v garazi strcenej 5m clun.... kdyz maji nahodou abstak... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2011 Ahoj Stando.Taky te chapu a proto i kdyz to zazemi tady u nas nestoji za nic, snazim se lod vyuzit co to da. Dovedu si predstavit, ze to cloveka musi hodne stvat, kdyz ma lod cele leto na vode bohuzel ale hodne daleko od sveho bydliste. Kdyz nebudu pocitat to tahnuti lode do HR, tak by mne stvalo kvuli kazdemu svezeni letet takovou dalku. Nehlede na to, ze tento konicel stoji nemale penize, coz je dalsi duvod ji vyuzit co nejvic to jde.Kazdopadne hlavne to zdravi a v lete jsi zvan na kafe na vodu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 14. Prosinec 2011 Autor Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2011 Ahoj kluci a Tome díky za pozvání, voda a lodě mne táhnou a budou táhnout,ale určitě si už nic svého nepořídím po tomhle namlsání už to nejde to by nepotěšilo.Vše je o čase ještě před 5 rokama jsem řídil firmu z HR ze zátoky dnes už to moc nefunguje musím být u určitých jednáních osobně.Je dost věcí u kterých musím být a času je málo a nějak mne unavuje cesta mezi HR a čR.Loď je krásná věc,ale dost nás to izolovalo od přátel s kterýma se dříve když nestála loď v předražené HR maríně na dovči jezdilo.Jinak s loděma nekončím v červenci a v září budu v HR v Solarisu na skoro stejně velké lodi jako jsem měl,ale půjčené od kamaráda.Takže budu brázdit moře dále,ale jen jak chci já a ne že tam musím jet protože tam kotví za balík loď.Není vyloučeno že se na moři potkáme,ale bez krasavice HANY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2011 Ted koukam ze jsi z Biliny... Parkovani lode u dalnice pred Lovosicema jsi mel ty, nebo nekdo jinej? Z Biliny je to kousek. Jezdim casto kolem a docela dlouho jsem ji tam nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Odesláno 15. Prosinec 2011 Tak to jsem já nebyl moje loď byla buď v hangáru na letišti nebo v Chorvatsku a teď stojí v Rakousku maríně v Tulnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 19. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2011 jo chápu, přecejenom už to byla poměrně velká loď na přepravu. Já loď také využiji max 20 dnů v HR a u nás na Labi jsem ji letos ani neměl. Když se chci projet tak ji dám ráno na vodu a odpoledne zase vytáhnu. Kajutovku bych ale nechtěl to už je moc těžké na manipulaci. Jinak si neumím představit dovolenou v HR bez lodě, ale my vyjíždíme pouze přes den do zátok a tak. Když kajutovku, tak je lepší si ji v HR půjčit. Provoz lodě je přecejenom poněkud náročný a to nemluvím o marinách.Když máš od koho si ji půjčit, atk je to asi nejlepší volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se