jardaquad Odesláno 5. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 5. Červenec 2018 za mě dobry spousteni kemp Bor cena asi 400kc i kdyz hladina dost klesne da se to tam vytahnout fotky od kamosehttps://koncak.rajce.idnes.cz/orlik_12-2017_konec_sezony/#20170917_140516.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 5. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 5. Červenec 2018 Tak jsem to nakonec spustil i vytáhl v Podskalí. Personál kempu ochotný a vstřícný. Jen ten sjezd je horší. Ještě, že mám poctivou čtyřkolku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaquad Odesláno 6. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2018 (upraveno) dnes ve 14,00 cekalo ve fronte na vytah 21 lodi Upraveno 6. Červenec 2018 uživatelem jardaquad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 7. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2018 Dneska už to tak zlý nebylo - v 11,00 dole pět lodí. No ono i tak je to na 2,5 hod. (plus pauza). Nahoře klídek a pohoda, stačí to průběžně odbavovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesco Odesláno 7. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2019 Ahoj borci,jedu letos poprve na Orlik s clunem..motorakem a prosim o radu jestli je mozne spustit nekde u Podolskeho mostu popripade to tam nechat pres noc jde mi o 4 dny kotveni v noci.Mame jiz zamluvene ubytovani v Pisku tak budem pendlovat z hotelu na lod.Dekuji za pripadne rady.Robert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 12. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 12. Červenec 2019 Chtělo by to napsat jako loď chceš spustit.Jsou tam dva sjezdy,na jeden se sjíždí před Temešvárem...druhej je přes Kemp na druhý straně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 26. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2020 Ahoj, letos poprvé se chystám na Orlík s malým motorákem. Prosím o tipy, kde zakotvit (ideálně u mola) a zajít třeba na oběd, nebo večeři, případně někam na výlet. Koukal jsem na zámek Orlík a tam se asi nedá zakotvit vůbec, nebo kde zakotvit u Zvíkova,jak to děláte? Nějaký člun na přiblížení ke břehu samozřejmě nemám. Děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 26. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2020 Ahoj, letos poprvé se chystám na Orlík s malým motorákem. Prosím o tipy, kde zakotvit (ideálně u mola) a zajít třeba na oběd, nebo večeři, případně někam na výlet. Koukal jsem na zámek Orlík a tam se asi nedá zakotvit vůbec, nebo kde zakotvit u Zvíkova,jak to děláte? Nějaký člun na přiblížení ke břehu samozřejmě nemám. Děkuji za rady.Na Orlíku je zátoka přímo za zámkem a tam se u břehu kotví dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 26. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2020 Doporučuju Yacht Club Barrandov.Za noc chtějí 100kč/loď + 50kč osoba, v areálu mají vcelku slušnou restauraci za normální peníze. Pešky na zámek Orlík je to asi 45 minut. Přes noc tam byl i docela klídek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2020 Ahoj, letos poprvé se chystám na Orlík s malým motorákem. Prosím o tipy, kde zakotvit (ideálně u mola) a zajít třeba na oběd, nebo večeři, případně někam na výlet. Koukal jsem na zámek Orlík a tam se asi nedá zakotvit vůbec, nebo kde zakotvit u Zvíkova,jak to děláte? Nějaký člun na přiblížení ke břehu samozřejmě nemám. Děkuji za rady. Videl jsem lidi kotvit za Zvikovem na Otave, uvazes lod ke brehu, vyskrabes se na cestu a jsou tam i nejaky hospody. Bud tam nekdo bude kotvit, nebo to poznas podle pesin vyslapanych nahoru lesem. Zkusil jsem tam uvazat a zasli jsme nahoru na zmrzlinu, ale na noc jsme se uvazali u brehu primo pod Zvikovem, je tam par metru kde to podle znacneni slo. Akorat teda to neni pro citlivky co si nechteji poskrabat gelcoat, neni to vubec kryty misto. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2020 Slyšel jsem, že na Orlíku a Slapech vyžadují svícení kotevním světlem i při stání u mola, v přístavech a marinách. Víte někdo něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 26. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2020 Co se Orlíku týče, tak kotevní světlo svítí na lodích málokdy, natož v maríně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 26. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2020 V podstatě jen ten, kdo tam má "solární automat" z OBI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2020 No taky se divím, tvrdili mi, že to svícení je nařízení, neví koho, SPS to podle mně není.Takže zřejmě jedna paní povídala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 27. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2020 Já to opět řešil low cost. Na fotce výše je vidět nad bimini v místech kde je vlajka za pár korun z Jisku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 27. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2020 děkuji za odpovědi ohledně kotvení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeca Odesláno 27. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2021 Ahoj všem, prosím poraďte kde spustit a natáhnout na vlek na Orlíku. Spouštěl jsem na Yacht club Barrandov a tam chtěj 300,- dolu a 300,- nahoru. Pokuj jedu na dva dny, tak se mi nechce zbytečně vyhazovat 600,-. Mám 4x4 a člun je malá kabinovka, cca 5 m. Moc děkuji za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 28. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 28. Srpen 2021 Na orlíku toho moc není,ještě trhovky a nebo 1km pod komorou kořensko je teď plácek z materiálu co prokopávali koryto,tam je to zadara.Kamoš tam tahal 3t obludu a dal to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeca Odesláno 29. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2021 Na orlíku toho moc není,ještě trhovky a nebo 1km pod komorou kořensko je teď plácek z materiálu co prokopávali koryto,tam je to zadara.Kamoš tam tahal 3t obludu a dal to. Když jsem tam brouzdal, tak na Lavičkách to vypadalo, že by to tam šlo, nebo naproti Bor. Moc dík za info-:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 2. Září 2021 Sdílet Odesláno 2. Září 2021 Co je to za blbost s tím Zvíkovem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 14. Říjen 2021 Sdílet Odesláno 14. Říjen 2021 Ani nevím,co se děje na Zvíkově???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 14. Říjen 2021 Sdílet Odesláno 14. Říjen 2021 Při přechodu na nový systém zmizela část příspěvků a ten můj, zcela vytržený z kontextu, tam zůstal. Tak se s tím netrap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onys Odesláno 15. Prosinec 2021 Sdílet Odesláno 15. Prosinec 2021 Zdravím,má někdo zkušenosti se spouštěním na Trhovkách/Boru ?Zajímalo by mne následující:- jak je to se spouštěním na Trhovkách - setkal jsem se s tím, že to bylo zahrazeno a nebyl možný vjezd + čím se prokazujete na boru, aby vás pustili do kempu (máme tam chatu), nebo platíte?- Jak je to se stáním na bojku nebo proste kotvením na trhovkách vedle mola - je bezpecny to tam nechat pres vikend, dat to na bojku a kotvu, nebo jen na kotvu, nebo tak - nemam zadne zkusenosti.Díky O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieM Odesláno 15. Prosinec 2021 Sdílet Odesláno 15. Prosinec 2021 Pokud chceš vjíždět do kempu a parkovat tam auto, tak se platí za každý den. Jestli jde sjet do vody na Trhovkách nevím, na Boru to není problém, je tam oficiální sjezd vpravo pod vrátnicí. Ale je tam dost mělko. Maj poplatek za spuštění/vytažení lodě.Stát u břehu vyvázanej kotva-břeh přes víkend bez problému, jen pozor na kolísání hladiny.Chatu máš kde, před kempem, nebo na Boru co jsou ty 3chaty hned pod Bořímem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onys Odesláno 20. Prosinec 2021 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2021 Chatu mám na Trhovkach. Viděl jsem jak na vrátnici manik s lodi ze je z trhovek z kempu a nic neplatil, proto se ptám. Na Trhovkach se dá spouštět tam kde je trubka na vodu pro celej kemp, jsou tam takový koleje do vody, tam se dá sjet autem úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se