mirob12 Zveřejněno 29. Listopad 2011 Sdílet Zveřejněno 29. Listopad 2011 dobrý chlapi mam na vás jednu otázku ako sa dajú odtiahniť šroby na výmenu prevodového oleja v nohe motora Tohatsu 4HP skúčal som štobovakom to otočtiť v protidmere hodinových ručiciek a ani zasvet to nechce isť povoliť nemá stým niekto skúsenosti vdaka http://www.ulozisko.sk/obrazky/462597/1_4.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 29. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 No musíš zabrat, někdy držej opravdu hodně, aspoň tedy mě drželi fest - šroubovák se šestihranym tělem a klíček, pak to šlo celkem dobře. Jo a pevně uchytit motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob12 Odesláno 29. Listopad 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 len problem je v tom že ten štob nieje šesťhran ale iba klasický ploský z jednym zárerom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 No šroub nemusí být šestihran, Charlie měl na mysli aby jsi vzal šroubovák - plochy, který má šestihrané tělo a za pomoci klíče se s ním pokusil otočit. Dále můžeš zkusit lehce nahřát a poklepat - ale opatrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 29. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 (upraveno) No právě - Charlie to myslel tak, že na šroubovák nasadíš klíč jako páku. Menší klíček jde nasadit i nad šlic šroubováku s kulatým dříkem. Hlavně zvol šroubovák se šířkou šlicu jako drážka šroubu - t.j. dost velký. A taky šlic nesmí být např. zbroušený jako sekáč - to je dost častý průšvih, potom drážku pěkně "okoušeš". Jinak dost pomůže na hlavu šroubu klepnout (razantně, ale s citem) - v hliníku se většinou uvolní.edit - o vteřinku pozdě :)edit 2 - s tím ohříváním bych byl hodně opatrný Upraveno 29. Listopad 2011 uživatelem taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 29. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 poklepat a hlavně zvolit šroubovák který dobře sedne do hlavy šroubu.Po poklepání by to mělo jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 29. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 Dale jeste existuje razovy sroubovak. Klepes na vrsek takoveho jakoby sroubovaku a on ti pri klepnuti mimo jine prenese silu klepnuti na krut. Takze se ti prakticky nemuze stat, ze by ti sroubovak vyskocil a ozvejkal si drazku.Pro predstavu jsem neco nasel na netuhttp://wera.de/catalog_de.html?L=8&file=/cs/impact_drivers_and_soft-faced_hammers_impact_driver_series_80_nm.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 Dale jeste existuje razovy sroubovak. Klepes na vrsek takoveho jakoby sroubovaku a on ti pri klepnuti mimo jine prenese silu klepnuti na krut. Takze se ti prakticky nemuze stat, ze by ti sroubovak vyskocil a ozvejkal si drazku.Pro predstavu jsem neco nasel na netuhttp://wera.de/catalog_de.html?L=8&file=/cs/impact_drivers_and_soft-faced_hammers_impact_driver_series_80_nm.htmlblbost. obvykle je tam gumový O kroužek, řádně přilepený. dobrej šroubovák a plynulou velkou sílu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 blbost. obvykle je tam gumový O kroužek, řádně přilepený. dobrej šroubovák a plynulou velkou sílu.Bez razovyho povolovaku hridele v prevodovce vetsinou nerozdelas. Plynulou silou to muzes ukroutit. Ja se primlouvam za povolovani razem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 (upraveno) jo? ty šroubovákem ukroutíš 10 - 12mm šroub?? to jseš teda řízek! mlátit do tenkýho odlitku? leda tak poklepat ostrou ránou malým kladívkempokud je to po slaný vodě, zalejt WDrázovýmu šroubováku šroub na gumě odpruží. za těch 45 let na vodě jsem už olej párkrát měnil. Upraveno 29. Listopad 2011 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 29. Listopad 2011 Treba ulomenou pulku hlavy jsem uz videl. Porad tak nejak ziju v presvedceni, ze sroub je sroub, at je na lodi nebo v aute. Zatim mi to dycky proslo. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2011 Treba ulomenou pulku hlavy jsem uz videl. Porad tak nejak ziju v presvedceni, ze sroub je sroub, at je na lodi nebo v aute. Zatim mi to dycky proslo. ;)No David má pravdu ze voda dokaze zázraky a to kor slaná a to je ten rozdíl mezi lodi a autem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2011 Treba ulomenou pulku hlavy jsem uz videl. Porad tak nejak ziju v presvedceni, ze sroub je sroub, at je na lodi nebo v aute. Zatim mi to dycky proslo. ;)Jenže tohle není šroub, to je nerezová zátka :lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 30. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2011 Psal jsem to jako dalsi alternativu jak povolit sroub. Je jasny ze silu uderu musi clovek zvolit podle toho co povoluje. Ja jsem jej sice nikdy mepouzil, ale parkrat uz by se bejval hodil kdyz jsem neco nemoh povolit a pak to clovek musi poklepavat kladivkem nez se to trochu uvolni. A i nerezovej sroub v hliniku dokaze na slane vode divy. Ted nemyslim ten vypoustak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 30. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2011 Tak pánové,aby jste zbytečně neřešili to, co je již dávno vyřešeno-povolovat se má" Rázovým šroubovákem". Dělám to tak již 30 let a je to jediná šance jak povolit bez poškození!!Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob12 Odesláno 30. Listopad 2011 Autor Sdílet Odesláno 30. Listopad 2011 ok vdaka chalani včera sa mito podarilo odtiahnuť trebalo vyvinuť dosť velkú silu aby to šlo povoliť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambinone Odesláno 5. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 5. Prosinec 2011 ...neříkám, že to lze použít pro vypouštěcí šroub, ale když jsem utrhl solí rozežraný šroub od příruby půlící nohu motoru, nakonec mně pomohla obyčejná univerzální akumulátorová vrtačka. I jen asi dva milimetry čouhajícího zbytku šroubu stačilo k jeho sevření sklíčidlem vrtačky a k vytočení. Alepoň ta moje má u sklíčidla překvapivě jemné stoupání závitu, a tak lze vyvinout obrovský přítlak na zbytek šroubu. Podobně jsem si už pak mnohokrát poradil třebas u rozbředlého kříže šroubu s křížovou hlavou - opravdu většinou stačí, aby koukal jen jakýkoliv kousíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob12 Odesláno 4. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 4. Leden 2012 (upraveno) este sa chcem spytať či sa možu tie povodne vypuštacie šroby nahradiť obycajným šesťhrnaným štomom na gola sadu či to nebude robiť neaky problem priklad šrobuhttp://www.hho.sk/shop/images/uploads/3711261.jpg Upraveno 4. Leden 2012 uživatelem mirob12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Leden 2012 Sdílet Odesláno 4. Leden 2012 řekl bych že tam bude jiný závit !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Leden 2012 Sdílet Odesláno 4. Leden 2012 mirob12 - předpokládám, že ta fotka je hodně "ilustrativní" :) V zásadě je to možné řešení, ale : bacha na stoupání závitu (už Tě upozornil Anachy), totéž platí o délce šroubu, pokud budeš těsnit podložkou tak budeš muset asi na soustruhu upravit spodek šestihranu (nebývá pro tyhle účely ideální). šlo by to utěsnit teflonem, sice se zdá, že je to prasárna, ale slouží to bez problémů. Bacha na materiál šroubu, rozhodně použij nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Leden 2012 Sdílet Odesláno 4. Leden 2012 Jeste u spodniho sroubu je na jeho konci magnet, kterej zachycuje supinky kovu, ktere se "odroli" z ozubenych kol. Tim ze tam das normalni sroub, tak tam ten magnet mit nebudes, coz je docela skoda.U horniho kontrolniho sroubu je to jedno, jen se vyvarovat problemum co pisou kolegove nademnou. Nicmene u spodniho sroubu bych trochu vahal, jestli tam pouzit tuto nahrazku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 4. Leden 2012 Sdílet Odesláno 4. Leden 2012 No a jestli se tam taky ten čtyřhran a vořech z goly vejde, nevím jak Tohatsu, ale na Yamaze, Hondě i Mercurym mám šrouby zapuštěný aby netrčely z nohy ven a rovná těsnící plocha je uvnitř osazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 5. Leden 2012 Sdílet Odesláno 5. Leden 2012 a nebude lepší tam dát šroub co tam patří a pro příště použít lepší šroubovák ..?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se