viky_cz Odesláno 20. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 20. Duben 2012 Taky si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. Duben 2012 (upraveno) Tak jsem dneska absolvoval rozborku. http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0604B.jpghttp://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0606B.jpg Zitra se to snad povede zase sestavit. http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0607B.jpg Upraveno 21. Duben 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. Duben 2012 Cim dal tim vic si zacinam myslet, ze natrit to na bilo byl skutecne uchylnej napad. Uvidime jak to vyresi tmava preklizka. :) http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0609B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Duben 2012 Sdílet Odesláno 24. Duben 2012 Viki,nejsi tak trochu exhibicionista? Svatební vlek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Duben 2012 Sdílet Odesláno 24. Duben 2012 Viki,nejsi tak trochu exhibicionista? Svatební vlek!je a ještě se s tím pěkně s...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. Duben 2012 (upraveno) je a ještě se s tím pěkně s...:(Nejsou lidi. Viki,nejsi tak trochu exhibicionista? Svatební vlek!Exhibicionista.... jsem magor a nestydim se za to, takze asi jo. Upraveno 24. Duben 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2012 (upraveno) Dneska jsem absolvoval kolecko s nazvem "sezen si co nejvic kulatych razitek". Technik na STK projevil dostatek pochopeni a nakonec se nechal presvedcit, ze vlek specialni na prepravu lode skutecne muze mit korbu. Ze zacatku si tak nejak rval vlasy, ze prej co jsem to za vynalezce. :D Na MU jim to nevadi. Slibili mi vyridit zapis to TP do pristiho tydne. Jeste porad tomu nemuzu verit, az budu mit doma TP, mozna se i ozeru stestim. http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0610D.jpg http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0610C.jpg Upraveno 25. Duben 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 25. Duben 2012 Sdílet Odesláno 25. Duben 2012 pekna prace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 25. Duben 2012 Sdílet Odesláno 25. Duben 2012 Ožereme se na srazu v kralupech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2012 (upraveno) To nevim jestli by slo, manzelka nerada ridi nadmerny naklady. ;) Upraveno 25. Duben 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany1000 Odesláno 25. Duben 2012 Sdílet Odesláno 25. Duben 2012 jo rad vas poznam .-) kazdopadne ja s praci stojim zadrzojou mi balik uz tyden na celnici :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 26. Duben 2012 Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 Hoši,když tady řádíte s těmi přestavbami,musel jsem předělat vlek na bržděný,tak mi zůstala náprava KNOTT G7 1060 LV a oj typizovaná od firmy Blažek .Kdyby to někdo potřeboval,je k dispozici.Já už to nepoužiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 26. Duben 2012 Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 (upraveno) A ví fíl? :) a =) a kte to leží? Upraveno 26. Duben 2012 uživatelem maxik1958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Duben 2012 Takhle nejak to teda dopadlo. Jeste nevim jak to pojede, ale to bych asi zkusil zejtra. http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0612B.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 29. Duben 2012 Sdílet Odesláno 29. Duben 2012 Myslím,že moc dobrý,a pojede určitě dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 29. Duben 2012 (upraveno) Skutecne, chova se to pouzitelne, nebal bych se rict i velmi prijemne. Bohuzel jsem pro premiru prace (ovsem korunovano plavbou) dneska neudelal ani obrazek, ale mam aspon data.V konfiguraci jako na predchozim obrazku mam zatez na kouli 49.7kg (dle digitalni osobni vahy), kdyz neni namontovany motor (ten ubere na kouli tak 10 - 12kg). S vyvazenim jsem teda spokojen.Edit: Co teda musim pochvalit (a kazdymu s malou lodickou bÿch to okamzite doporucil) je ta podlaha na vleku. Kdyz s tim zajedu jenom tak zlehka do vody, tak po vleku normalne dojdu na konec, tam lod drapnu za cenich, pridelam na karabinu a natahnu na vlek. Proti vleku bez podlahy neuveritelna pohoda, mam vlastni mrnavy molo, suchou nohou dojdu az k lodi - zadnej stres. Spousteni bylo to samy, takovej fofr, ze se to ani neda tak rychle napsat, jak to slo dobre. Upraveno 29. Duben 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 2. Květen 2012 Prej uz mam doma novej technicak. Jsem ale v Kosicich, tak se nemuzu kochat. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Květen 2012 Sdílet Odesláno 3. Květen 2012 Tak se kochej alespon tema Kosicema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Květen 2012 Sdílet Odesláno 4. Květen 2012 Nebo Kosicandama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 5. Květen 2012 (upraveno) Tak jsem se dneska vratil a myslim ze mi hrabne!Predstavte si, ze mi po prestavbe vysel podle technicaku vlek s vahou 120kg, nosnosti 300kg a celkovou hmotnosti 280kg. Na MU nekdo neumi scitat! Uz se tesim, jak budu reklamovat technicak. Ja se z toho fakt poseru, nekdo poplet kolonky!Misto aby mi uzitecnou hmotnost snizili o 20kg, tak mi celkovou snizili ze 400kg na 280kg a 300kg uzitecnou tam nechali! Upraveno 5. Květen 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 5. Květen 2012 Sdílet Odesláno 5. Květen 2012 Nojo, tak to jsem rad, ze telata nejsou jenom na nasem dopravaku :).To je proste cesky, vsechno si clovek musi hnedko poradne zkontrolovat, protoze na nikoho neni spoleh. Me jednou do maleho technicaku napsali blbe VIN a zjistil jsem to az po dvou letech, kdyz jsem neco podle Vin-ka objednaval v servisu.Byla klika, ze mne nekontrolovali nekde na hranicich, to nevim jak bych vysvetloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 5. Květen 2012 Sdílet Odesláno 5. Květen 2012 Jo u nás je to taky, mě při instalaci tažnýho napsali do malýho techničáku jiný váhy vleku než byli ve velkym a samozřejmě zapsali do malýho nižšší, po reklamaci opravili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 6. Květen 2012 (upraveno) Mne to pro sichr napsali blbje do velkyho i malyho. Trochu pozitivniho.... zajel jsem novy vlek v zatahu, celkem asi 200km: http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0645C.jpg Hadejte kde jsem byl na vylete? :D Edit: Mimochodem... velmi pekny vylet. Upraveno 6. Květen 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Květen 2012 Autor Sdílet Odesláno 7. Květen 2012 (upraveno) Dneska bylo papirove kolecko c.2. Problem byl chyba v protokolu z STK. Tak jsem si protokol dovezl na opravu na STK, tam mi to prepsali (dokonce se pan omluvil, ze mne plytva casem, coz jsem nejen necekal, ale ani nevyzadoval, ale je to od nej hezky), vratil jsem se na urad a tam mi na pockani vse dali do poradku.Takze: PRESTAVBA UKONCENA! :D Upraveno 7. Květen 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 7. Květen 2012 Sdílet Odesláno 7. Květen 2012 Tak tedy gratuluji.Vypadá to fakt pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky