viktor Odesláno 27. Červen 2012 Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Tož synci,na Daleškách pozdravovat budu a ať se vám vydaří víkendové akce.Orlík závidím,pojedu o prázdninách,ale Vladimírovi v tom hicu moc né.I když už to bude mít z krku tak je třeba něco objetovat.Takže oba hodně zdaru.V.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 27. Červen 2012 Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Tobě taky hodně zdaru kamaráde. Jinak na Orlíku tomu chci dát trochu za uši, než vyrazím na moře. Abych pak nebyl v HR hrozně něčím překvapen. Na Daleškach byla minulou neděli policie a plavebka v součinnosti na jednom člunu. Provádeli kontrolu, tak vzali i mě. Třeba se tam teď dlouho neukážou. Ja jen pro informaci-náhoda je blbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 for marek1 :Tak na Orliku pozdravuj, trávil jsem tam minulý víkend a již tam trochu začíná "kvést" voda, ale má pěkných 23 st.C. Jinak co se týče rychlé jízdy tak opatrně a opravdu až od ždákováku nahoru, SPS a Policie se tam střídá a potkal jsem je každý den :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 27. Červen 2012 Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Díky,díky. Můžu se zeptat, kde jsi dával loď na vodu? Já tam ještě neby, tak jsem z toho trochu nervní. Chtěl jsem se ubytovat v kempu Vír, ale prý nam nemají sjezd do vody :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Já normálně kotvím na 124,5 km na slapské přehradě, takže jsem přijel proti proudu přes dvě přehrady. Pokud chceš kotvit na Víru tak můžeš dát loď na vodu vedle v marině Barrandov , tam mají sjezd ale něco za to chtějí http://www.yachtclubbarrandov.cz/ mrkni na odkaz případně si tam zavolej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 27. Červen 2012 Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Super díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 27. Červen 2012 Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Marku proboha haltuj se víš,co ti ta potvora žere,ale je pěkná(ta loď taky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 27. Červen 2012 Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Díky,díky. Můžu se zeptat, kde jsi dával loď na vodu? Já tam ještě neby, tak jsem z toho trochu nervní. Chtěl jsem se ubytovat v kempu Vír, ale prý nam nemají sjezd do vody :(V neděli budu taky na Orlíku, zítra to tam vezu, ale v sobotu má kamarád 40 to nemůžu vynechat, takže v neděli dopoledne vyrážím pozvolna od hráze ke Žďákováku a tam to trochu provětrám. Letos jsem ta ještě nebyl, jezdil jsem na Slapy, ale už je tam doba hájení, tak mě to tam neláká. Loni jsem tam zasponzoroval SPS dost :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 27. Červen 2012 Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Na Dalešky jedeme už v pátek,v sobotu půjdeme okuknout pivovar,není nikdo,kdo má chuť po večeři na doušek slivovice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 28. Červen 2012 Sdílet Odesláno 28. Červen 2012 Marku proboha haltuj se víš,co ti ta potvora žere,ale je pěkná(ta loď taky)Není to tak hrozny, už jsem se s tim trochu naučil. A hlavně, nehodlám sponzorovat SPS a ani mě to v rychlosti zase nějak extra neba. Raději kadlakadla....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 2. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2012 Ahoj,hlásím návrat z Dalešic.Počasí parádní,lodí akorát,s hladinou čárovali několik krát za den,tak jsme 2x tlačili,voda hustá,zelená jak špenát.Jezdili jsme se koupat k hrázi,kde byla taky zelená,ale tekutějši konsistence.Ze začátku jsme se báli do toho namočit nohu,ale brňáci mají vypracovaný systém,a asi jim to funguje.Hned ráno do té hrachačky nahážou děcka včetně rukávků,vest a podobných blbin,které s ohledem na hustotu nepotřebovaly,ale na chemický test kapaliny asi důležité,a po hodině testování a kontrole zkušebních vzorků do toho šli po hlavě,tak jsme se přidali,ale né v kempu.Tam to bylo skutečně pro otrlé.Dle domorodců se tento stav opakuje pravidelně,a po pár dnech o5 zmizí.Jinak návštěva postřižinského pivovaru,za výčepem cca 15tileté děvče tak si každý pivař domyslí co s tím pivem asi provedla(nedalo se pít ani řiťů),kdyby ho nabrala z kýbla tak to nikdo nepozná.Jinak díky prostředi členitosti břehů,že si každý najde tu svojí zátoku všichni spokojeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 7. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2012 Ahoj, pod vlivem krásného počasí jsem ještě ve čtvrtek vyrazil na Dalešice. Kemp byl už téměř zaplněný, ale kupodivu lodí ani moc ne. Zřejmě jsou už všichni v HR. Taky už bych tam byl, ale mám ještě nějakou práci. Namontoval jsem na motor hydrostabilizátory a nevím, jestli se něco změnilo. Možná je to trochu lepší do tahu, ale těžko to nějak změřit. V pátek jsem se byl ještě před odjezdem trochu projet a opět mě to stálo pětikilo. Jel jsem až hodně vzádu, podotýkám slušně, i když jsem přece jen trochu klouzal. Vtom vidím u břehu černý Bombard C4 a někdo na mě mává. říkám si asi mají problém a potřebujou odtáhnout. Když jsem přijel blíž, vidím staré známé v bundokošilích s výložkama. (Že jsem se na ně ne....al). Jsou to prima kluci, dobře si pokecáme, ale prachy z vás vytáhnou. Prý už vybrali 17 tisíc, což je asi 35 obšťastněných. říkám jim, co ti kluci co tady často řádí na skůtrech dokonce okolo pláže. Už prý nebudou, minule dostali po pěti tisícovkách. Ještě mě slušně odrazili od břehu, tak se ptám, na kterou stranu teď pojedou. říkají, my jedem k mostu, tak si jeďte dozadu. Nevím, co si o té naší legislativě myslet, máme dvě řeky kde se dá plout a k tomu tři plavební správy plné snaživých úředníků, produkujících nesmyslné vyhlášky. Zlatí Chorvati, zaplatíš a nikdo si tě ani nevšimne. Takže na závěr, kdo se chce svézt v Dalešicích, "pětibábu" do kapsy. Já se už asi do budoucna budu řídit heslem "nikdy více Dalešice" ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2012 Bohuzel ti Chorvati uz dneska take nejsou tak zlati. A i kdyz jim zaplatis, tak pak stale dal buzerujou a vybiraj, takze si moc nepomuzes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 12. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 12. Červenec 2012 Ahoj Vláďo,jak vidím tak ses šel hned po svatbě odreagovat a dopads takto.Na daleškách jsem byl už po druhé a zatím bezzásahu do soukromí.(asi se báli té zelené vody.)Na tu pětibábu jsem byl upozorněn,mám ji připravenou v kokpitu,prý je tam takový poplatek a pak už neobtěžujou.Nevím už,kdo na tento zvyk upozorňoval.Tento víkend mladý dělá záv.zkoušky na potáp.P-3,ale příští víkend fičíme na Oravu.Koupil jsem v Tescu kastrol na Cobbíka,tak se pokusíme uvařit guláš za jízdy na grilu,budu referovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 13. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2012 Ahoj Viktore, to Slovensko mě začíná zajímat. Kdosi tady psal, že je to tam mnohem benevolentnější. Já z našich vod znám zatím jen ty Dalešice. Rád bych tam zajel, ale přestože mám prázdniny, tak chodím do práce. Musím dodělat jednu "fušku" aby bylo něco návíc do HR. Přes víkend to musím nachystat, a nejpozději večtvrtek bych chtěl vyrazit. Letos začínáme ve škole až 27.8. tak nikam nespěchám. Snad to vyjde, pak napíšu. Užij si tu Oravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 13. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2012 Na Oravu jezdím cca 2x ročně,chovám se slušně,ve skluzu jezdím daleko od břehu,takže žádný problém.Koncem prázdnin,nebo začátkem září pojedem ještě jednou,dopoledne hřiby,odpoledne voda.Sušičku ssebou,ideální prodloužený víkend.Po zpáteční cestě projížďka na BVP.Jak přijedeš z HR,písni,nějak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 21. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2013 Ahoj, doopravdy nikdo nebyl na Dalešicích aby mi dal vědět jaká je tam voda? Ptal jsem se již minulý týden, že bych tam chtěl jet ale minulý rok byla touhle dobou zelená jak brčál. Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 21. Srpen 2013 No byl jsem tam před třemi nedělemi a to už pěkně začínala zelenat. Takže jak bude vypadat teď fakt nevím ale zřejmě nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 28. Březen 2021 Sdílet Odesláno 28. Březen 2021 Ahoj všem,dnes jsme se byli podívat na Dalešické přehradě a byli jsme překvapeni, kolik je tam letos vody =). To jsme ještě, co tam jezdíme neviděli a že už to nějaký pátek je.Přikládáme pár fotek. Už se moc těšíme na sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se