vladimír Odesláno 15. Červen 2012 Sdílet Odesláno 15. Červen 2012 Ahoj všichni, co se chystáte do Dalešic. Včera se mi podařilo zlegalizovat vlek (STK). Taky manželka zjistila, že to bylo propadlý už přes rok a byli jsme s tím v HR a nikomu to nevadilo. Jsem přes tyto věci už od přírody bordelář. Dneska mě čeká úkol nejtěžší, překonat výkop za vraty. Když je vůle, musí to jít, kdybych měl pozvat jeřáb. Rád bych tam viděl Alfa. Tak zítra u té slivovice............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 15. Červen 2012 Sdílet Odesláno 15. Červen 2012 Paráda,takže flotila se pomalu sestavuje.Já jenom počkám,až se pacholek přižene ze školy,zajedem na klub nafouknout flašky ,nabalit korábÄľ,natankovat,ať můžem ráno vypadnout,než baby napadne se taky vetnout.Ještě mě napadá,neberete ssebou nějakou potápku,na smočení huby,ať tam mladého provede pod vodou,aby se dostal na zajímavé lokality a nečuměl na pusté dno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 15. Červen 2012 Sdílet Odesláno 15. Červen 2012 Jo a slivovicu jsem včera přivezl,ai když je to barbarské s zhovadilé,nechám ji v pet flašce,kvůli transportu.Tak mě prosím omluvte,normálně takové prase nejsem,ale za 2 dny tu plastovou pachuť ještě nenasaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 15. Červen 2012 Sdílet Odesláno 15. Červen 2012 Hlásím ,připraveno,nabaleno,čekáme na rozednění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 16. Červen 2012 Sdílet Odesláno 16. Červen 2012 Ahoj, u nás taky nachystáno. Počítám, když to dobře půjde kolem 10h bych mohl dávat bárku na vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 17. Červen 2012 Sdílet Odesláno 17. Červen 2012 Dalešice tento víkend super viz všeobecná diskuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Fotky jsou? At se pokocham. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Fotky by byly,ale já stara něgramota nevím jak je poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Dobrá zpráva pro všechny. Viktor má výbornou slivovici! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 S fotkama se to da zaridit. Poslu ti zpravu na mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Viktor mi fotky poslal mailem. Z nedostatku lepsich napadu jsem je nahodil na rajce: http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Dalesicka_prehrada_16.6.2012 Fotky jsou krasny. Jak se vyhejbate tem rozeklanym skaliskum? Abych si neposkodil "lak" az se tam budu chtit vydat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Tak to muselo bejt pekny. Moooc pekna krajina, to verim, ze se Vam tam libilo.Nicmene po shlednuti fotek jsem nejak, nevim cim to muze byt dostal hlad :lol:. Sice je to trochu off, ale co je to za gril? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 Neni to Cobb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Samozřejmě,je to coobík,bez něho ani ránu(raději zapomenout doma manželku,než hrnec).Mezi těmi skálami proplouvají malé gumáky,bakeliťáky musí obeplout ostrov.člověk si tam kolikkrát myslí,že jede hlavním korytem a ono prd velebnosti,je to zátoka,jak už jsem napsal,paráda,myslím že jsem už viděl dost,ale takové maličké Ebro u nás je fantazie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Fotky pěkný, gril super, nebyl by nějaký odkaz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Odkaz na co?Gril nebo Dalešice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Odkaz na co?Gril nebo Dalešice?Promiň že jsem neupřesnil, měl jsem na mysli gril ale už jsem si jej na netu našel. http://www.cobb-grily.cz/gril-stolni - tak kdyby to také někoho zajímalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Jo jo Cobb mám něco přes rok a je super.Můžu grilovat na lodi,na stole,balkóně a všechno je moc dobrý.Třeba kuře bejvá vysušený a z Cobbíka je super.Nejlepší je že se o maso nemusím nijak zvlášť starat.To kuře tam prostě vložím a za 2,5 hodiny ho vyndám hotový bez jediného sáhnutí,nebo mazání atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Nešpekuluj a ber to.Mám ho už cca 3roky a jak jsem už psal raděj doma zapomenu manželku.Z příslušenství doporučuji nádstavec (kvůli kuřeti) a rošt.Na té ukázce ukazují,že ty kotlety pečou přímo na tom černém talíři,ale mi se maso přichytávalo a to mytí ve studené přírodní vodě bylo na mašli.Kdo má zájem,podělím se o zkušenosti z provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Kotlety griluju přímo na rořu na kuře,a dobrý.Koupil jsem k němu pánev wok.To byl ale gulášek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Sakra, male nakopnuti a zase se nam to tu pekne zvrtlo :lol: . Ale kdyz jde o zradlo, tak nic nenamitam :)Jenom jsem zalozil nove vlakno zde, tam muzeme pokracovat v tomto tematu. http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?pid=6591#p6591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 19. Červen 2012 Sdílet Odesláno 19. Červen 2012 Tomasi máš ode mě poklonu a poděkování.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 26. Červen 2012 Sdílet Odesláno 26. Červen 2012 Z důvodu zvýšených teplot přez víkend jsme se s mladým opět rozhodli pro Dalešice a musíme ssebou vzít i naši pečovatelku.Když viděla fotky z minula,tak nás samotné už nepustí.Otázka pro domorodce: Nedá se náhodou do pivovaru z Postřižin dojet po vodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 27. Červen 2012 Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Z důvodu zvýšených teplot přez víkend jsme se s mladým opět rozhodli pro Dalešice a musíme ssebou vzít i naši pečovatelku.Když viděla fotky z minula,tak nás samotné už nepustí.Otázka pro domorodce: Nedá se náhodou do pivovaru z Postřižin dojet po vodě?Ahoj Viktore, do postřižinského pivovaru se po vodě určitě nedostaneš :( Já se tento víkend chystám na orlík, ještě jsem tam na lodi nebyl, tak jsem mooc zvědav. Pozdravuj na Daleškách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 27. Červen 2012 Sdílet Odesláno 27. Červen 2012 Ahoj Viktore, Já bych to tak černě neviděl. V pivovaru jsem byl zrovna loni, ale cestu z vody neznám. Když se podíváš na sat. mapu, jsou tam nějaký polňačky, nebo lesní cesty. Někudy se tam ti rybáři dostat musí. Viděl bych to tak, že zajedeš na konec té velké zátoky kde jsou značky pro lyžování, zakotvíš a zeptáš se nějakého rybáře (určitě jich tam pár bude). Návštěva pivovaru stojí za to. Já bych hrozně rád, ale v sobotu se vdává moje druhá dcera (naštěstí poslední), tak asi ani v neděli nebudu schopen přijet. Ještě se tam ukážu, než odjedu na moře. Pozdravuj ženu a syna a užijte si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky