Přejít na obsah
Plavidla.cz

Dalešice

Anachy

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, co se chystáte do Dalešic. Včera se mi podařilo zlegalizovat vlek (STK). Taky manželka zjistila, že to bylo propadlý už přes rok a byli jsme s tím v HR a nikomu to nevadilo. Jsem přes tyto věci už od přírody bordelář. Dneska mě čeká úkol nejtěžší, překonat výkop za vraty. Když je vůle, musí to jít, kdybych měl pozvat jeřáb. Rád bych tam viděl Alfa.

Tak zítra u té slivovice.............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Paráda,takže flotila se pomalu sestavuje.Já jenom počkám,až se pacholek přižene ze školy,zajedem na klub nafouknout flašky ,nabalit korábÄľ,natankovat,ať můžem ráno vypadnout,než baby napadne se taky vetnout.Ještě mě napadá,neberete ssebou nějakou potápku,na smočení huby,ať tam mladého provede pod vodou,aby se dostal na zajímavé lokality a nečuměl na pusté dno.
Odkaz ke komentáři

Samozřejmě,je to coobík,bez něho ani ránu(raději zapomenout doma manželku,než hrnec).Mezi těmi skálami proplouvají malé gumáky,bakeliťáky musí obeplout ostrov.člověk si tam kolikkrát myslí,že jede hlavním korytem a ono prd velebnosti,je to zátoka,jak už jsem napsal,paráda,myslím že jsem už viděl dost,ale takové maličké Ebro u nás je fantazie.
Odkaz ke komentáři

Jo jo Cobb mám něco přes rok a je super.Můžu grilovat na lodi,na stole,balkóně a všechno je moc dobrý.Třeba kuře bejvá vysušený a z Cobbíka je super.Nejlepší je že se o maso nemusím nijak zvlášť starat.To kuře tam prostě vložím a za 2,5 hodiny ho vyndám hotový bez jediného sáhnutí,nebo mazání atd.
Odkaz ke komentáři

Nešpekuluj a ber to.Mám ho už cca 3roky a jak jsem už psal raděj doma zapomenu manželku.Z příslušenství doporučuji nádstavec (kvůli kuřeti) a rošt.Na té ukázce ukazují,že ty kotlety pečou přímo na tom černém talíři,ale mi se maso přichytávalo a to mytí ve studené přírodní vodě bylo na mašli.Kdo má zájem,podělím se o zkušenosti z provozu.
Odkaz ke komentáři

Z důvodu zvýšených teplot přez víkend jsme se s mladým opět rozhodli pro Dalešice a musíme ssebou vzít i naši pečovatelku.Když viděla fotky z minula,tak nás samotné už nepustí.Otázka pro domorodce: Nedá se náhodou do pivovaru z Postřižin dojet po vodě?
Odkaz ke komentáři

Z důvodu zvýšených teplot přez víkend jsme se s mladým opět rozhodli pro Dalešice a musíme ssebou vzít i naši pečovatelku.Když viděla fotky z minula,tak nás samotné už nepustí.Otázka pro domorodce: Nedá se náhodou do pivovaru z Postřižin dojet po vodě?

Ahoj Viktore, do postřižinského pivovaru se po vodě určitě nedostaneš :( Já se tento víkend chystám na orlík, ještě jsem tam na lodi nebyl, tak jsem mooc zvědav. Pozdravuj na Daleškách....

Odkaz ke komentáři

Ahoj Viktore, Já bych to tak černě neviděl. V pivovaru jsem byl zrovna loni, ale cestu z vody neznám. Když se podíváš na sat. mapu, jsou tam nějaký polňačky, nebo lesní cesty. Někudy se tam ti rybáři dostat musí. Viděl bych to tak, že zajedeš na konec té velké zátoky kde jsou značky pro lyžování, zakotvíš a zeptáš se nějakého rybáře (určitě jich tam pár bude). Návštěva pivovaru stojí za to. Já bych hrozně rád, ale v sobotu se vdává moje druhá dcera (naštěstí poslední), tak asi ani v neděli nebudu schopen přijet. Ještě se tam ukážu, než odjedu na moře. Pozdravuj ženu a syna a užijte si to.
Odkaz ke komentáři